Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 zdarec spidaku Čusík Jirko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 zdarec spidaku Čusík Jirko... jak se vede pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 No a ještě bych měl jednu prosbu, nemáte náhodou někdo navíc tenhle pryžovej díl na lem blatníku pod kapotu, nemá to bohužel nikde žádný číslo a proto to tady v Rakousku asi neseženu, v Poysdorfu je sice dealer VW, ale bez Etky je to složitý, při nejhorším to splaším, až budu v CZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 No a ještě větší pocit stěstí by mne zaplavil, kdyby někdo z vás věděl o řadičce z VW Golf IV/Bora 1.9TDI 85 kW... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jak se vede pane Vede se slunečně, dolnorakoussky a kapitalisticky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jak se vede pane Vede se slunečně, dolnorakoussky a kapitalisticky... co tam delas velkotovarniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 co tam delas velkotovarniku Realizujeme koaxiální kabel dle požadavků zákazníka (jedné nejmenované britské malosériové automobilky) - sedmipramenný středový vodič z mědi, poté silonové dielektrikum, pak ochranná kovová fólie o tloušťce 0.3 mm, stínění z pocínované medi a krycího pláště, to vše ve finálním průměru vodiče 3.5 mm...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Realizujeme koaxiální kabel dle požadavků zákazníka (jedné nejmenované britské malosériové automobilky) - sedmipramenný středový vodič z mědi, poté silonové dielektrikum, pak ochranná kovová fólie o tloušťce 0.3 mm, stínění z pocínované medi a krycího pláště, to vše ve finálním průměru vodiče 3.5 mm...!!! no hezky pekne pane...a jak tam jsi dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Jojo, to taky udelam, ale par minut to trva Ale uz mi to aspon jezdi a nezdechava, takze to jde tak to máš supr....mě ti to začlo čudit jak TDI....no sem z toho..........................čím to je čím to je že by bohatá směs? VAHu vypisuje KO...budu měnit kabeláž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 no hezky pekne pane...a jak tam jsi dlouho Už týden, předtím jsem tady byl 4 dny, z toho den jsem byl na Woerthersee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 no hezky pekne pane...a jak tam jsi dlouho Už týden, předtím jsem tady byl 4 dny, z toho den jsem byl na Woerthersee... no a co nejaky fotos pane...jaky to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 no a co nejaky fotos pane...jaky to bylo No já tam byl jen na odpoledne, místo domka jsem jel tam, vykousl jsem z diet 6,- Euro a vydal se tam. No byl jsem jen na okraji Reifnitzu, ale i tak bylo ledacos k vidění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 no hezky pekne pane...a jak tam jsi dlouho Už týden, předtím jsem tady byl 4 dny, z toho den jsem byl na Woerthersee... hade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Kurnik, pěkné, že bych nechal nachromovat i panty kapoty... ve Woerthersee jsem to viděl a byla to mňamka... jj nech, newman umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Jojo, to taky udelam, ale par minut to trva Ale uz mi to aspon jezdi a nezdechava, takze to jde tak to máš supr....mě ti to začlo čudit jak TDI....no sem z toho..........................čím to je čím to je že by bohatá směs? VAHu vypisuje KO...budu měnit kabeláž Cece, Tebe by pomalu vyslo levnejs vymenit komplet motor, protoze to je fakt nejaky zaklety Je tam jeste neco, co si nezkousel? Ale to coudeni je zvlastni, nezavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 hade Já nic já muzikant, napřesrok jedu na celej týden...!!! Nějaké to foto z příjezdovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Necháš ten Red Bull...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Cece, Tebe by pomalu vyslo levnejs vymenit komplet motor, protoze to je fakt nejaky zaklety Je tam jeste neco, co si nezkousel? Ale to coudeni je zvlastni, nezavidim ale furt to vyhazuje VAHU že je v prdeli....cosboš poradil new kabělaž...je to možné co nejdřív na to zkočím asi po středě....ale ten čoud mě uplně vyděsil....koncovka je černá jak svině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Necháš ten Red Bull...!!! kua slečna by ho tam chtěla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 no a co nejaky fotos pane...jaky to bylo No já tam byl jen na odpoledne, místo domka jsem jel tam, vykousl jsem z diet 6,- Euro a vydal se tam. No byl jsem jen na okraji Reifnitzu, ale i tak bylo ledacos k vidění... hmm ale i tak...taky bych se tam rad podival Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 hade Já nic já muzikant, napřesrok jedu na celej týden...!!! Nějaké to foto z příjezdovky... no to je ale pekna fotecka...jen houst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Necháš ten Red Bull...!!! kua slečna by ho tam chtěla No čéče asi jo, já měl na ty slečny hroznou smůlu, pokaždé, když jsem fotil pěkný auto, tak tam vlezla... Bora v myčce v Reifnitzu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Shellka v Reifnitzu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 tam to musi bejt paradicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Ještě jednou myčka v Reifnitzu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky