Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

No a ještě bych měl jednu prosbu, nemáte náhodou někdo navíc tenhle pryžovej díl na lem blatníku pod kapotu, nemá to bohužel nikde žádný číslo a proto to tady v Rakousku asi neseženu, v Poysdorfu je sice dealer VW, ale bez Etky je to složitý, při nejhorším to splaším, až budu v CZ... -_-

post-31-1150110198.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co tam delas velkotovarniku ;)

Realizujeme koaxiální kabel dle požadavků zákazníka (jedné nejmenované britské malosériové automobilky) - sedmipramenný středový vodič z mědi, poté silonové dielektrikum, pak ochranná kovová fólie o tloušťce 0.3 mm, stínění z pocínované medi a krycího pláště, to vše ve finálním průměru vodiče 3.5 mm...!!!

Odkaz ke komentáři

Realizujeme koaxiální kabel dle požadavků zákazníka (jedné nejmenované britské malosériové automobilky) - sedmipramenný středový vodič z mědi, poté silonové dielektrikum, pak ochranná kovová fólie o tloušťce 0.3 mm, stínění z pocínované medi a krycího pláště, to vše ve finálním průměru vodiče 3.5 mm...!!!

no hezky pekne pane...a jak tam jsi dlouho

Odkaz ke komentáři

Jojo, to taky udelam, ale par minut to trva :) Ale uz mi to aspon jezdi a nezdechava, takze to jde ;)

tak to máš supr....mě ti to začlo čudit jak TDI....no sem z toho..........................čím to je čím to je :disgust: že by bohatá směs? VAHu vypisuje KO...budu měnit kabeláž

Odkaz ke komentáři

Jojo, to taky udelam, ale par minut to trva :) Ale uz mi to aspon jezdi a nezdechava, takze to jde  ;)

tak to máš supr....mě ti to začlo čudit jak TDI....no sem z toho..........................čím to je čím to je :disgust: že by bohatá směs? VAHu vypisuje KO...budu měnit kabeláž

Cece, Tebe by pomalu vyslo levnejs vymenit komplet motor, protoze to je fakt nejaky zaklety :( Je tam jeste neco, co si nezkousel? Ale to coudeni je zvlastni, nezavidim :(

Odkaz ke komentáři

Cece, Tebe by pomalu vyslo levnejs vymenit komplet motor, protoze to je fakt nejaky zaklety :( Je tam jeste neco, co si nezkousel? Ale to coudeni je zvlastni, nezavidim :(

ale furt to vyhazuje VAHU že je v prdeli....cosboš poradil new kabělaž...je to možné co nejdřív na to zkočím asi po středě....ale ten čoud mě uplně vyděsil....koncovka je černá jak svině :(

Odkaz ke komentáři

no a co nejaky fotos pane...jaky to bylo ;)

No já tam byl jen na odpoledne, místo domka jsem jel tam, vykousl jsem z diet 6,- Euro a vydal se tam. No byl jsem jen na okraji Reifnitzu, ale i tak bylo ledacos k vidění...

hmm ale i tak...taky bych se tam rad podival ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...