BadyS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 mno co na to říct..... ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 tam to musi bejt paradicka No tomu kuř... Čtyřka Golfík u laviček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 bez komentare...hned bych jel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 bez komentare...hned bych jel Chodník poblíž laviček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Spiiidaku ty uchylaku :-) ... ale pekny jen co je pravda ~!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Spiiidaku ty uchylaku :-) ... ale pekny jen co je pravda ~!!!! Čao Michale, ján nic já muzikat...!!! Tady máš chodník z druhé strany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Čao Michale, ján nic já muzikat...!!!Tady máš chodník z druhé strany... ty woe tys ten fotak nosil na žaludu a ten to cvakal co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 ty woe tys ten fotak nosil na žaludu a ten to cvakal co? Jen blbni...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Jen blbni...!!! no já nééé !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 ty kravo spidaku tak fotis pro plájboj ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 ty kravo spidaku tak fotis pro plájboj ne To zase ani néé... Víš, jak se maluje znak VW na zeď v garáži...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 ale furt to vyhazuje VAHU že je v prdeli....cosboš poradil new kabělaž...je to možné co nejdřív na to zkočím asi po středě....ale ten čoud mě uplně vyděsil....koncovka je černá jak svině No drzim pesti, at je to konecne OK, protoze to mas taky rozesrany uz jakou dobu, jak ja. Ja uz to teda konecne mam ted v cajku, ale ze to trvalo Ten coud musi vydesit, dyt to vypada, jak kdyz horis Nenarouboval Ti tam nekdo nahodou TDi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Nazdar kluci, baui, jakto, že nejsi v Německu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Nazdar kluci, baui, jakto, že nejsi v Německu?? Hoj, nejel, bo tam nehraje Jágr a Hnilička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 ty kravo spidaku tak fotis pro plájboj ne To zase ani néé... Víš, jak se maluje znak VW na zeď v garáži...??? nefim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Nazdar kluci, baui, jakto, že nejsi v Německu?? jedu v patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Nazdar kluci, baui, jakto, že nejsi v Německu?? Hoj, nejel, bo tam nehraje Jágr a Hnilička... A já jsem se tak těšil, až na něj bude záběr, jak tam sedí v obecenstvu a fandí. Já snad brknu Jaromírovi aby šel hrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Nazdar kluci, baui, jakto, že nejsi v Německu?? jedu v patek A dneska to jistí bedna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 nefim Centrofixem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 nefim Centrofixem... Kurňa, to je nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Nazdar kluci, baui, jakto, že nejsi v Německu?? jedu v patek A dneska to jistí bedna? platno v restauraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 nefim Centrofixem... a kua...to je nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Nazdar kluci, baui, jakto, že nejsi v Německu?? jedu v patek A dneska to jistí bedna? platno v restauraci Tak to ti tiše závidim. Já jsem dneska do 21 hod v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 nefim Centrofixem... Hmmmmmmmmmmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Tak to ti tiše závidim. Já jsem dneska do 21 hod v práci. tak ja si dam jedno za tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky