Petr s Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Tak to ti tiše závidim. Já jsem dneska do 21 hod v práci. tak ja si dam jedno za tebe Jasně a pořádně si ho za mě vychutnej a taky za mě fandi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 tak ja si dam jedno za tebe Kurnik, že bych zašel v Poysdorfu na škopek ? No sice si Eurokačky šetřím k mořu, ale třeba bude Heinecken nebo Tuborg v akci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Nazdar kluci, baui, jakto, že nejsi v Německu?? jedu v patek A dneska to jistí bedna? platno v restauraci Tak to ti tiše závidim. Já jsem dneska do 21 hod v práci. A co fotbal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Tak to ti tiše závidim. Já jsem dneska do 21 hod v práci. tak ja si dam jedno za tebe Jasně a pořádně si ho za mě vychutnej a taky za mě fandi. neboj se to zvladnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Kurnik, že bych zašel v Poysdorfu na škopek ? No sice si Eurokačky šetřím k mořu, ale třeba bude Heinecken nebo Tuborg v akci... treba jo...ja bych to zkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 A co fotbal ? Snad bude aspoň pomocí netu, ale nevim, záleží, kolik bude práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 neboj se to zvladnu Tak to je mi jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Čao Michale, ján nic já muzikat...!!!Tady máš chodník z druhé strany... ty woe tys ten fotak nosil na žaludu a ten to cvakal co? To je vuuul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Tak to ti tiše závidim. Já jsem dneska do 21 hod v práci. tak ja si dam jedno za tebe A za me druhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 neboj se to zvladnu Tak to je mi jasný uz se moooc tesim...v 5 jdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Tak to ti tiše závidim. Já jsem dneska do 21 hod v práci. tak ja si dam jedno za tebe A za me druhy tak to jeste tak zvladnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 tak to jeste tak zvladnu A třetí už ne...? Dyk jsi medijální hvjezda, tak se snaž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 A třetí už ne...?Dyk jsi medijální hvjezda, tak se snaž... samoze i 3... ja ti dam medialni hvezdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 ja ti dam medialni hvezdu Njn, jednou jsi skoro na titulní straně tuningového magazínu a to už nejde vrátit zpět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 baui je v Leu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Njn, jednou jsi skoro na titulní straně tuningového magazínu a to už nejde vrátit zpět... ty lumpe...ty uz jsi to videl taky jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 baui je v Leu? ale vubec neee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 ty lumpe...ty uz jsi to videl taky jo Jasně, tohle bych si přece nemohl nechat ujít... Popravdě jsem rád, že jsi tam Ty a ne nějakej kretén... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Jasně, tohle bych si přece nemohl nechat ujít... Popravdě jsem rád, že jsi tam Ty a ne nějakej kretén... tak to jsem rad ze me tam rad vidis kdybych vedel ze je o me takova rvacka tak bych i zapozoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 tak to jsem rad ze me tam rad vidis kdybych vedel ze je o me takova rvacka tak bych i zapozoval A co by jsi předvedl, podpor ležmo...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 hodte foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 tak to jsem rad ze me tam rad vidis kdybych vedel ze je o me takova rvacka tak bych i zapozoval A co by jsi předvedl, podpor ležmo...??? neco specialniho jak jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 hodte foto Souhlas !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 hodte foto Souhlas !!! ja to foto nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 hodte foto Souhlas !!! ja to foto nemam tak ho udělej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky