Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Pokud je zřízena ve Středních Čechách tak je už vyškrtlá Hele kde bylo to DVD co jsi včera říkal s těmi cyklostezkama? Nebo už jsi mi ho vypálil? bylo v casopise computer Tak to se po něm budu muset podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak to se po něm budu muset podívat bud se po nem jukni nebo bych ti to vypalil nebo nejak ti predal...muzu to vzit na besidku a muzes se na to podivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak to se po něm budu muset podívat bud se po nem jukni nebo bych ti to vypalil nebo nejak ti predal...muzu to vzit na besidku a muzes se na to podivat Tak mi to vypal a vem na besídku a já ti to tam zaplatím . Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 jsem z5, zapomněl jsem tady ty vidle... no když už, tak už, hospodskej utoč ještě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak to se po něm budu muset podívat bud se po nem jukni nebo bych ti to vypalil nebo nejak ti predal...muzu to vzit na besidku a muzes se na to podivat moh bys to vypálit a vzít na besídku i pro mě? Budu taky drandit na kole, jestli se přemluvim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak to se po něm budu muset podívat bud se po nem jukni nebo bych ti to vypalil nebo nejak ti predal...muzu to vzit na besidku a muzes se na to podivat moh bys to vypálit a vzít na besídku i pro mě? Budu taky drandit na kole, jestli se přemluvim No to já už se přemluvil a těším se až vyrazím do českého ráje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak už sem v hokně : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak už sem v hokně : Já už dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak to je fakt skvělý za chlast může podle novýho dostat pokutu max. 50.000 a za jízdu bez dálniční známky až 500.000,- tak to je fakt něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak to je fakt skvělý za chlast může podle novýho dostat pokutu max. 50.000 a za jízdu bez dálniční známky až 500.000,- tak to je fakt něco No normálka ne. Za známky platíš státu, za chlast výrobci a prodejci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak to je fakt skvělý za chlast může podle novýho dostat pokutu max. 50.000 a za jízdu bez dálniční známky až 500.000,- tak to je fakt něco NO TAK TO JE VIX ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 No normálka ne. Za známky platíš státu, za chlast výrobci a prodejci to zas z těch wocasů nahoře vypadl pěknej hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak mi to vypal a vem na besídku a já ti to tam zaplatím . Díky tak to uz nezvladnu bohuzel...dvd doma vypalovacka v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 moh bys to vypálit a vzít na besídku i pro mě? Budu taky drandit na kole, jestli se přemluvim bohuzel...odpoved jako pro petra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak mi to vypal a vem na besídku a já ti to tam zaplatím . Díky tak to uz nezvladnu bohuzel...dvd doma vypalovacka v praci Tak já se pro to stavím příští týden u tebe v práci. Vždyť jezdím kolem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak já se pro to stavím příští týden u tebe v práci. Vždyť jezdím kolem to by slo jinak naraznicek a lista uz je nalakovana doma...tak ze uvidim kdy nahodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Tak já se pro to stavím příští týden u tebe v práci. Vždyť jezdím kolem to by slo jinak naraznicek a lista uz je nalakovana doma...tak ze uvidim kdy nahodim Bys měl dneska aby jsi se mohl zítra pochlubit. Já se chystám dnes na mytí a ještě nějaký drobnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Bys měl dneska aby jsi se mohl zítra pochlubit. Já se chystám dnes na mytí a ještě nějaký drobnosti bohuzel...musi se toho udelat vic a nejsou dily...tak ze bud pristi vikend nebo az konec dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Se máte, já nemám nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Se máte, já nemám nic... Se něco najde . Zdar SPIDI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Se něco najde . Zdar SPIDI Zdar Peťo, njn, nehoda není náhoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Se máte, já nemám nic... zdarec...jak ze nemas nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 zdarec...jak ze nemas nic Zdra jak sviňa, Avia mě ustřelila předek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Zdra jak sviňa, Avia mě ustřelila předek... tak to me nerikej ani v legraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 zdarec...jak ze nemas nic Zdra jak sviňa, Avia mě ustřelila předek... Hodně? Tak to je mi líto. Ale doufám, že i tak dorazíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky