Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Pokud je zřízena ve Středních Čechách tak je už vyškrtlá  :D

Hele kde bylo to DVD co jsi včera říkal s těmi cyklostezkama? Nebo už jsi mi ho vypálil?

bylo v casopise computer ;)

Tak to se po něm budu muset podívat ;)

Vloženo
Tak to se po něm budu muset podívat ;)

bud se po nem jukni nebo bych ti to vypalil nebo nejak ti predal...muzu to vzit na besidku a muzes se na to podivat

Vloženo
Tak to se po něm budu muset podívat  ;)

bud se po nem jukni nebo bych ti to vypalil nebo nejak ti predal...muzu to vzit na besidku a muzes se na to podivat

Tak mi to vypal a vem na besídku a já ti to tam zaplatím ;) . Díky :D

Vloženo

moh bys to vypálit a vzít na besídku i pro mě? Budu taky drandit na kole, jestli se přemluvim :D

Vloženo

moh bys to vypálit a vzít na besídku i pro mě? Budu taky drandit na kole, jestli se přemluvim :D

No to já už se přemluvil a těším se až vyrazím do českého ráje ;)

Vloženo

Tak to je fakt skvělý :disgust: za chlast může podle novýho dostat pokutu max. 50.000 a za jízdu bez dálniční známky až 500.000,- tak to je fakt něco :angry::ph34r:

Vloženo
Tak to je fakt skvělý :disgust: za chlast může podle novýho dostat pokutu max. 50.000 a za jízdu bez dálniční známky až 500.000,- tak to je fakt něco :angry::ph34r:

No normálka ne. Za známky platíš státu, za chlast výrobci a prodejci :D

Vloženo

NO TAK TO JE VIX ... :angry::o:angry:

Vloženo
No normálka ne. Za známky platíš státu, za chlast výrobci a prodejci :D

to zas z těch wocasů nahoře vypadl pěknej hnus :angry::aggressive::aggressive::aggressive:

Vloženo
Tak mi to vypal a vem na besídku a já ti to tam zaplatím  ;) . Díky  :D

tak to uz nezvladnu bohuzel...dvd doma vypalovacka v praci :(

Tak já se pro to stavím příští týden u tebe v práci. Vždyť jezdím kolem ;)

Vloženo
Tak já se pro to stavím příští týden u tebe v práci. Vždyť jezdím kolem ;)

to by slo ;)

jinak naraznicek a lista uz je nalakovana doma...tak ze uvidim kdy nahodim ;)

Vloženo
Tak já se pro to stavím příští týden u tebe v práci. Vždyť jezdím kolem  ;)

to by slo ;)

jinak naraznicek a lista uz je nalakovana doma...tak ze uvidim kdy nahodim ;)

Bys měl dneska aby jsi se mohl zítra pochlubit. Já se chystám dnes na mytí a ještě nějaký drobnosti ;)

Vloženo
Bys měl dneska aby jsi se mohl zítra pochlubit. Já se chystám dnes na mytí a ještě nějaký drobnosti ;)

bohuzel...musi se toho udelat vic a nejsou dily...tak ze bud pristi vikend nebo az konec dubna ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...