baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Martine jak to tam je daleko z te benzinky kde mate sraz ? tak 120 min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Martine jak to tam je daleko z te benzinky kde mate sraz ? tak 120 min Min ? A pri jake rychlosti :-) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Martine jak to tam je daleko z te benzinky kde mate sraz ? tak 120 min Min ? A pri jake rychlosti :-) ? ja to myslel 120km min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jj času je opravdu malo prace hodne tak se asi naklonujem a bude dobře... na káře je hodně moc práce a už toho je také dost udělaného........z rudný je to myslim 80km cca.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jj času je opravdu malo prace hodne tak se asi naklonujem a bude dobře... na káře je hodně moc práce a už toho je také dost udělaného........z rudný je to myslim 80km cca.... pridej pridej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jj času je opravdu malo prace hodne tak se asi naklonujem a bude dobře... na káře je hodně moc práce a už toho je také dost udělaného........z rudný je to myslim 80km cca.... pridej pridej pane max 90km-100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jj času je opravdu malo prace hodne tak se asi naklonujem a bude dobře... na káře je hodně moc práce a už toho je také dost udělaného........z rudný je to myslim 80km cca.... pridej pridej Myslim že nemusí moc přidávat já to mám od baráku na chatu 78km a na Plasy to je cca 30km. takze do 100km by se to melo vejít.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Podle navi je to cca 100km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jj času je opravdu malo prace hodne tak se asi naklonujem a bude dobře... na káře je hodně moc práce a už toho je také dost udělaného........z rudný je to myslim 80km cca.... pridej pridej pane max 90km-100 tesne pres 100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Podle navi je to cca 100km. jj taky jsem na to ted koukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jj času je opravdu malo prace hodne tak se asi naklonujem a bude dobře... na káře je hodně moc práce a už toho je také dost udělaného........z rudný je to myslim 80km cca.... pridej pridej pane max 90km-100 no vidis jak pridavas...a az napise 100-110 tak to bude ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Podle navi je to cca 100km. jj taky jsem na to ted koukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Podle navi je to cca 100km. jj taky jsem na to ted koukal tak ze to mas tak 230 bych rek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Podle navi je to cca 100km. jj taky jsem na to ted koukal tak ze to mas tak 230 bych rek Jojo asi tak .... to je celkem dost hodne :-/ ... hlavne s mojim stylem jizdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Po dobu mé nepřítomnosti se to zde řádně rozjelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Jojo asi tak .... to je celkem dost hodne :-/ ... hlavne s mojim stylem jizdy no neni to nejlevnejsi sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Po dobu mé nepřítomnosti se to zde řádně rozjelo... decent se to tu rozmrdalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 JOOOOOOOO TEKRAT KDYZ JSEM CHLASTAL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 decent se to tu rozmrdalo To vidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Po dobu mé nepřítomnosti se to zde řádně rozjelo... decent se to tu rozmrdalo Jen maličko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Po dobu mé nepřítomnosti se to zde řádně rozjelo... No cekame na dalsi fotecky z tve dilny ... pro pekne prdelky mam slabinu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 decent se to tu rozmrdalo To vidím... to je dobre ze vidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 JOOOOOOOO TEKRAT KDYZ JSEM CHLASTAL Joooo a ja vim o co de !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 JOOOOOOOO TEKRAT KDYZ JSEM CHLASTAL Joooo a ja vim o co de !!! no jeste aby neeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Panečku to je důvěra: "Do dnešního poledne lidé vsadili na první utkání českých fotbalistů na šampionátu v Německu přes 17 milionů korun. A do večera sázkové kanceláře čekají další vlnu zájmu o tipování. Fortuna odhaduje, že lidé na česko-americké utkání vsadí až 50 milionů" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky