Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

Hmm, tak v radiu rikali, ze Koller ma podezreni na natrzeni zadniho stehenniho svalu, coz je v pici <|> :(

jj nevypadal vubec dobře jak ho odnášeli....snad to nebude ale až tak horké :( kéééž by

jo járo v pondělí jde auto k doktorovi tak sem zvědav...pry min 2-3dny aby diagnostikoval závadu....bude dávat novou ŘJ a bude si hrát,zkoušet novej soft atd....pry už se s tím setkal tak mě trochu uklidnil....sice to bude stát asi jak sviňa ale nedá se nic dělat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo járo v pondělí jde auto k doktorovi tak sem zvědav...pry min 2-3dny aby diagnostikoval závadu....bude dávat novou ŘJ a bude si hrát,zkoušet novej soft atd....pry už se s tím setkal tak mě trochu uklidnil....sice to bude stát asi jak sviňa ale nedá se nic dělat

To só věci... :huh::huh::huh:

Odkaz ke komentáři

jj nevypadal vubec dobře jak ho odnášeli....snad to nebude ale až tak horké :( kéééž by

No uvidime, snad treba to nebude tak hrozny a na italy uz by moh, snad. Ale dneska paradicka, teda aspon dle netu a radia, furt sedim v rachote :(

No tak budu drzet pesti, protoze to je fakt uhranuty nebo co. Kazdopadne to je naka podezrele zavada, snad to najde. Taky sem byl pripravenej dat ranec za to, aby mi to uz konecne jezdilo, takhle me to v podstate stalo asi 3000 a to vcetne lambdy. Tak drzim palec, at je to podobny... -_-

Odkaz ke komentáři

nemaluju, nasim to preju aby takhle pokracovali az na uplny konec, ale taky jim preju pokud dojdem do finale brazilii - tyhle dav tymy bych tam velmi rada videla :)

Odkaz ke komentáři

nemaluju, nasim to preju aby takhle pokracovali az na uplny konec, ale taky jim preju pokud dojdem do finale brazilii - tyhle dav tymy bych tam velmi rada videla :)

Brazilii mit ve finale nemuzeme :-( ... max o nejakej zapas driv :-)

Odkaz ke komentáři

Ahoj Káťo :) Ty si ráda hraješ že? (avatar)

jj, a to se chystam udelat neco jeste lepsiho - auti je hodne tmave tak musim vycihnout cerveny nebicko a zapad - to pak bude hezky kontrast, ale mam pocit, ze si pro takovou fotku budu muset zajet do Zlatych hor :)

jak se mame??

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...