Host Katka Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Brazilii mit ve finale nemuzeme :-( ... max o nejakej zapas driv :-) v tom pripade ju nechcu aby s nama hrala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Máme se dobře A co ty?Je něco nového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Brazilii mit ve finale nemuzeme :-( ... max o nejakej zapas driv :-) v tom pripade ju nechcu aby s nama hrala To asi nikdo ale bohuzel ... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Máme se dobře A co ty?Je něco nového? novinky - jo jo, je jich plno - pracuji - to je asi nejdulezitejsi novina sem postrehla zmenu auti - jak jezdi?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Dobrý večer přeji Hoši jsou kabrňáci Ahoj plyšáčku, jasně, naši reprezentanti reprezentovali na jedničku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 No jak jinak než skvěle Je to super koráb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Ahoj bobíku....jj jsou dost dobří. Jak se máš?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 No jak jinak než skvěle Je to super koráb tak to je fajn a tobe golfik zustal, ze?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Ahoj bobíku....jj jsou dost dobří.Jak se máš?? Tvrdnu v Rakousku jak játra v hospodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Káťo a kde pracuješ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 No jak jinak než skvěle Je to super koráb tak to je fajn a tobe golfik zustal, ze?? No to si piš! Golfíka nedám Psala jsem že jsem do něho zamilovaná Toho nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Tvrdnu v Rakousku jak játra v hospodě... to je neštěstí....dojed na hrnec bejku Ahojky Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 No to si piš! Golfíka nedám Psala jsem že jsem do něho zamilovaná Toho nedám ojej, cosby je na druhe koleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 to je neštěstí....dojed na hrnec bejku Ahojky Ivanko To se Ti lehko řekne, ale teď mám jinej problém, chtěl bych bejt Golf IV TDI... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Tvrdnu v Rakousku jak játra v hospodě... to je neštěstí....dojed na hrnec bejku Ahojky Ivanko Ahoj ahoj Badysku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 No to si piš! Golfíka nedám Psala jsem že jsem do něho zamilovaná Toho nedám ojej, cosby je na druhe koleji Ale to nee Ti nejbližší se mi do srdíčka vejdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 To se Ti lehko řekne, ale teď mám jinej problém, chtěl bych bejt Golf IV TDI... a nejlepe byt autem co ma majitelku IvankuII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 ..: Octavia 1,8 20V RS STYLE :.. již brzy přestavba na šlapací ) Bady, jen blbni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 To se Ti lehko řekne, ale teď mám jinej problém, chtěl bych bejt Golf IV TDI... bejt golf? nehul draku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Ale to nee Ti nejbližší se mi do srdíčka vejdou i to ja fiiiim tez tam mam plno lidi a veci a zvirat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 to je neštěstí....dojed na hrnec bejku Ahojky Ivanko To se Ti lehko řekne, ale teď mám jinej problém, chtěl bych bejt Golf IV TDI... bobíku bobíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 To se Ti lehko řekne, ale teď mám jinej problém, chtěl bych bejt Golf IV TDI... bejt golf? nehul draku jééééééééééé ja su lama ted až mě to docvaklo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Bady, jen blbni... třeba se to povede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jééééééééééé ja su lama ted až mě to docvaklo..... Kdybych hulit tolik co Ty, tak už jsem se z teho dávno vykropil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Kdybych hulit tolik co Ty, tak už jsem se z teho dávno vykropil... :p jsem momentálně lechce přibržděné nóó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky