Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 třeba se to povede Nestraš... Já už mám na zadku ty podložky, zatím sice ocelový, ale dural příjde na řadu, jak přijedu z niederost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Cosby už plave ,tak ho musím pustit na buk. Takže chlapci a děvče přeji vám dobrou noc a krásné sny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Já už mám na zadku ty podložky, zatím sice ocelový, ale dural příjde na řadu, jak přijedu z niederost... a kolikátky? 10 15 20mm??? udělej pak fotečku to mě zajímááá jo a Golf už se našel prej...vykraden,ale je celej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Takže chlapci a děvče přeji vám dobrou noc a krásné sny také tak dobrou noc papáá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 pěkný večer ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 pěkný večer ve spolek tobe take to uz vam zapojili o5 internet doma?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 No nic bando nezbedná mažu na kutě bo toho mám za dnešek až až - dobrou všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 pěkný večer ve spolek tobe take to uz vam zapojili o5 internet doma?? nikdo neodpojil.změna operatora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 nikdo neodpojil.změna operatora mno ja jen ze si mi to psal do SZ ze uz nebudes mit moznost tu psat - koukam nestojis si za svym rozhodnutim, co? jak se mame? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 a kolikátky? 10 15 20mm??? udělej pak fotečku to mě zajímááá jo a Golf už se našel prej...vykraden,ale je celej Kua mě došly patrony na net v noťasu, už jsem zpět... 10 mm, a je to akorát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Zdarec prdi : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Zdarec prdi : Zdar veleprde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Zdarec prdi : i ja?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 nikdo neodpojil.změna operatora mno ja jen ze si mi to psal do SZ ze uz nebudes mit moznost tu psat - koukam nestojis si za svym rozhodnutim, co? jak se mame? o5 jsi špatně pochopila.není divu.zkončil jsem telecom a jedu na eurotel.nokia N70 je dost dobrá a můžu se připojit všude. a mimo jiné díky tobě začnu nový život a už se docela těším.dám si pozor na kačeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Zdarec prdi : i ja?? Jééé Kačenká no samo že ty neé, tys přeci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jedu na eurotel.nokia N70 je dost dobrá a můžu se připojit všude. Já na T-Mobile a Nokyju 6030... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 o5 jsi špatně pochopila.není divu.zkončil jsem telecom a jedu na eurotel.nokia N70 je dost dobrá a můžu se připojit všude. a mimo jiné díky tobě začnu nový život a už se docela těším.dám si pozor na kačeny ne diky me - jsi preci starsi a rozumnejsi a nemuzes preci dat na mlade a jeste k tomu zenske stvoreni podekuj si sam sobe za to co ted mas ci nemas jo jo kaceny na pekaci byvaj hodne tucny, tak bacha at moc z nich nepribiras : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Jééé Kačenká no samo že ty neé, tys přeci mno tak proc me nezdravis?? jak se mame?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jedu na eurotel.nokia N70 je dost dobrá a můžu se připojit všude. Já na T-Mobile a Nokyju 6030... jsem u eurotelu 8. let tak neměním,ale z telefonem jsem moc spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 ........jo jo kaceny na pekaci....... hmm, to já rád : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 hmm, to já rád : a k temu zeli a knedlik, vid a sobotni obed je na svete... jo jeste bych opomnela cerne pivco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jo jeste bych opomnela cerne pivco MŇÁÁÁÁÁÁÁÁM...!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Jééé Kačenká no samo že ty neé, tys přeci mno tak proc me nezdravis?? jak se mame?? sem si tě hned nevšimnul, omluva na kolenou jinak máme se sér gůt, zdravíčko slouží, v práci už mě to sere, doma nic nestíhám, prostě pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 sem si tě hned nevšimnul, omluva na kolenou jinak máme se sér gůt, zdravíčko slouží, v práci už mě to sere, doma nic nestíhám, prostě pohoda to tu nejsi sam kdo si nevsima, takze se ani neomlouvej a uz vubec ne na kolenou koukam, ze v praci to bavi snad jen Katku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Kam šel ten ostravsky švihak...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky