Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 salam alejkum ve spolek Cau pane ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ahojky nastavajici tatko jak se mame a co mamina - jak to zvlada ty posledni dny tehotenstvi?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Topré játroJa jsem to rikal,ze jeste v Kladne zasnezi a taky ze jo. Vcera jsem toho mel pelne brele Zdar kochtíku,jak sem včera čet tak si vše v neděli stihnul objet . kam jsi se poděl když jsme vyjížděli tak jsi byl za mnou a pak jsem vás Tě už nezahlíd. Ja jsem vezl Spidaka do Tisnova,takze hned nejak v ty 2. vesnici jsme zahli jinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 no v podstatě máme termín ten první ofiko o kterým doktoři mluví od první chvíle za 7 dní...Lucka je v pohodě hodně na ní ted pozoruju, že je vidět, že dříve cvičila bo chodí úplně normálně a nestěžuje si, že by jí něco bolelo...i sama to říká ...oproti kámošce, která ke konci pořád jen reptala, že jí bolí tohle a tohle atd..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Me dostalo jak mi to svetelko prosvitilo prsty a videl jsem vsechny sve zily atp. fakt hustotka. jj to uz jsme taky jednou zkoumali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 a jeste jeden celkem dulezity dotaz - panove, jak dlouho vam vydrzi baterka?? Jiriku, pokud to budes hledat doma, tak me to pak posli na maila, bo tu asik nebudu. dik. ma baterka vydrzi docela dlouho...kouknu doma a neco poslu...kdyz tak me to pripomen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 taky vymejšlím zakoupení new fotáčku...neco maleho,šikovného...no je teho 3řitě mame doma jednu luxusni zrcadlovku po dedovi nechces... to bych tu taky našel ty : nevím mezi favority asi taky mám Panasonic...možná zase něco od Canonu...ještě me zaujal tento...fotky z toho lezou pěkny http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?akc=2...l=320&zbo=51214 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Zdar jak svina Honzi, Kájo a Kochte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 zdar jak svina Carlosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Zdar jak svina Honzi, Kájo a Kochte zdarec ty Mulisáku vy jste zasi vypadali na tý besídce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Zdar jak svina Honzi, Kájo a Kochte zdarec ty Mulisáku vy jste zasi vypadali na tý besídce Ty wole...tys viděl to video...no kurva co tam je všecko sakra????? :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 zdar kuci i holky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Zdar jak svina Honzi, Kájo a Kochte zdarec ty Mulisáku vy jste zasi vypadali na tý besídce Ty wole...tys viděl to video...no kurva co tam je všecko sakra????? :smich: Bady klídek,je to v octaviácké rodině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Bady klídek,je to v octaviácké rodině jasan ... to beru v pohodě...jen že nevím co tam je abych se mohl obhajovat joke....ale stejně já tam v podstatě ani nejsu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 cus carlosi jeste jsem mela jeden fotacek v zaloze, ale po precteni recenze na fotky byl ihned vyskrtnutej - malej, hezkej, ale na .... Minolta X60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 jj viděl vitto mi ho doensl na zpracování a jak říká Kája je to v rodině největší hvězdou je tam spíďák hlavně to jak ho budíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Bady klídek,je to v octaviácké rodině jasan ... to beru v pohodě...jen že nevím co tam je abych se mohl obhajovat joke....ale stejně já tam v podstatě ani nejsu no aby ses nedivil ty DJ trávo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 jj viděl vitto mi ho doensl na zpracování a jak říká Kája je to v rodině největší hvězdou je tam spíďák hlavně to jak ho budíte TY KRAVO JA SE NA TO VIDEO TESIM JAKO MALEJ KLUK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 badysku z teho videa bych si nic nede¨lala jediny co tam muze byt fakt cool tak budou stanovy OC v podani spidaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 já to teda projel jen tak na rychlo, ale muselo to být super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 no aby ses nedivil ty DJ trávo co to coooo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 já to teda projel jen tak na rychlo, ale muselo to být super HONZIKU BYLO, ALE MIMON NEBUDE O NIC HORSI, NEBOJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 jj viděl vitto mi ho doensl na zpracování a jak říká Kája je to v rodině největší hvězdou je tam spíďák hlavně to jak ho budíte no kdyby ta lama tu kameru pustil dřív tak tam byli hustý hlody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 no aby ses nedivil ty DJ trávo co to coooo? no je tampasáž kde paříš s Vittovo Zuzou na nějakej housík to jo chci v Mimoni zapít malýho Honzíka, ale už se nechci tak ožrat jako minule budu se krotit nebo spíš nebudu míchat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky