Borg Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 jasna vec pane no víš jak o je i zdánlivě jasné věci mohou být zavádějící úpal, úžeh, blouznění z hladu a žízně .... jsou různé případy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 jasna vec pane no víš jak o je i zdánlivě jasné věci mohou být zavádějící úpal, úžeh, blouznění z hladu a žízně .... jsou různé případy ja jsem v zime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 je tu nekdo prdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 je tu nekdo prdi jasna vec pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 je tu nekdo prdi jasna vec pane no me to připadá že tu snad každej chrápe ci co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 no me to připadá že tu snad každej chrápe ci co. odpočinek po obědě, tak neruš : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 no to me podrzte tady se fakt nic nedeje a zdrovna když mám trochu casu. No nic no tak jdu zase dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 no to me podrzte tady se fakt nic nedeje a zdrovna když mám trochu casu. No nic no tak jdu zase dělat a nekecáš tak náhodou? : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 je tu nekdo prdi jasna vec pane no me to připadá že tu snad každej chrápe ci co. ja rozhodne neee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 no to me podrzte tady se fakt nic nedeje a zdrovna když mám trochu casu. No nic no tak jdu zase dělat a nekecáš tak náhodou? : taky neverim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Já a kecat jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Já a kecat jo trosicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Já a kecat jo trosicku ani písl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 ani písl tak jak to ze nemakas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 ani písl tak jak to ze nemakas páč me to tu už nebavííííííííííí. Půjdu dom, teda k jezu na brusle ( kolečkový ) bez hubertáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 ani písl tak jak to ze nemakas páč me to tu už nebavííííííííííí. Půjdu dom, teda k jezu na brusle ( kolečkový ) bez hubertáku. to je dobry reseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 pěkné slunečné odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 pěkné slunečné odpoledne zdary vary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 to je neskutecny, to makam az do pul sesty jenom ja? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 pěkné slunečné odpoledne zdary vary zdar jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 to je neskutecny, to makam az do pul sesty jenom ja? to si jen myslíš někteří i déle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Já a kecat jo trosicku bych řek že neustále a pořád : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 to je neskutecny, to makam az do pul sesty jenom ja? to si jen myslíš někteří i déle Ehm, ja v pondeli do pul dvanacty, vcera do pul sedmy, dneska jen do 17:46. Placeny to nemam, volno nahradni zadny, takze hledam jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 ahoj všem. Radku co zitr budeme dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Koukam dneska kazdej jeste vyspava a venku je tak hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky