Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
bohužel v tomhle radit nemohu bo nemám tucha kde v Práglu <_<

:) v pohode, snad poradi ostatni

Vloženo
celej dil, ale bez spojky, coz by ale nemel byt problem z puvodniho vyfuku uriznout :)

rozhodne to delaj ve spei vyfuky...pak garny by to taky urco zvladnul...ja mam znamy spis mimo prahu

Vloženo
rozhodne to delaj ve spei vyfuky...pak garny by to taky urco zvladnul...ja mam znamy spis mimo prahu

dik

Vloženo
koncovka nebo celej dil??

celej dil, ale bez spojky, coz by ale nemel byt problem z puvodniho vyfuku uriznout :)

a nebude lepší ten díl vyměnit celej? než ho vařit pokud je to až tak rozsáhlý :unsure: a nebo to budeš nějak upravovat?

Vloženo
a nebude lepší ten díl vyměnit celej? než ho vařit pokud je to až tak rozsáhlý :unsure: a nebo to budeš nějak upravovat?

neni to rozsahly, jen se to bude decentne upravovat B)

Vloženo
teda miro...a ja s radkem jsme vzducho jo :(

Co kecáš že jste vzduch, sem zdravil hned po ránu. Kucí, ste teda horší jak ženský :)

Tak tedy Dobré ránko Jiříku a rádo

Vloženo
aha sem si právě říkal, že je celkem nějak brzo u Tebe na rezavej výfuk ;)

to ne :) jen se to upravi aby koktule mela hezci zadecek ;) a trosku jinci zvuk...

Vloženo
he he, kdyz jste u vyfuku - nezna nekdo nekoho v praglu kdo mi privari vyfuk?? potrebuji to co nejrychleji :)

Cauky, pokud to chces rychle tak tady by to meli zvladnout bez objednání a rychle, nemam tam sice zadny znamy ale varili mi koncovku na fáčko a kámošovy vařili upadlej vejfuk a zatim to drží.. :D

http://www.vyfuky.cz/

Vloženo
aha tak tento "problem" jsem již vyřešil B)

a ja vyresim snad co nejdriv ;)

Vloženo
Cauky, pokud to chces rychle tak tady by to meli zvladnout bez objednání a rychle, nemam tam sice zadny znamy ale varili mi koncovku na fáčko a kámošovy vařili upadlej vejfuk a zatim to drží.. :D

http://www.vyfuky.cz/

ahojky,mno to by se mozna stihlo do plas - uvidime... Dekuji ;)

Vloženo

mno tak to nevyjde, bo tam montuji akorat vyfuky, co tam koupis, coz ja delat nebudu...

Vloženo
Aha ja myslel ze chceš poladit ten co tam máš.

ne ne B)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...