BadyS Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 to je pažáák U nás ve sklepě tak akorát. tak sem pošli nějake pifčo ze sedmého schodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Tak to já teprve zaskočím na meníčko s malým ČH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 to je pažáák U nás ve sklepě tak akorát. tak sem pošli nějake pifčo ze sedmého schodu Eště by si dostal tepelnej šok to nemůžu riskovat uvař si čaj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 jéé čaj no fuj : -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 jéé čaj no fuj : -_- to u vas nevedete co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 to u vas nevedete co možná jo, ale já to nepoužívím Tak co Jiřino kdy razíš na fočus ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Eště by si dostal tepelnej šok to nemůžu riskovat uvař si čaj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 to u vas nevedete co možná jo, ale já to nepoužívím Tak co Jiřino kdy razíš na fočus ? zitra vecer pane...tak 22 hod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 to u vas nevedete co možná jo, ale já to nepoužívím Tak co Jiřino kdy razíš na fočus ? zitra vecer pane...tak 22 hod Hel ea neměl by si tam zaskočit za toho baroše, na toho Lokvence se nedá koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Hel ea neměl by si tam zaskočit za toho baroše, na toho Lokvence se nedá koukat. no uvidim mozna tam skocim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Hel ea neměl by si tam zaskočit za toho baroše, na toho Lokvence se nedá koukat. no uvidim mozna tam skocim Si nezapomeň přibalit kopačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Si nezapomeň přibalit kopačky. uz tam davno mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Si nezapomeň přibalit kopačky. uz tam davno mam Já jen pro kontrolu, aby nás tys kluci vopálený nesfoukli jak svíčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Si nezapomeň přibalit kopačky. uz tam davno mam jiřiku ty budeš šahat na švába že bereš kopačky? : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Já jen pro kontrolu, aby nás tys kluci vopálený nesfoukli jak svíčku. neboj se..ja tam ty kluky vopaleny srovnam...beru nejakou munici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 jiřiku ty budeš šahat na švába že bereš kopačky? : no jestli tam bude dasa tak mozna jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Je tu někdo nebo se opalujete a jen já dřu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Je tu někdo nebo se opalujete a jen já dřu. dru ale asi uz pujdu domu a zitra dovolena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Ja makam jak kokot, zase domu tak v osm, ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Ja makam jak kokot, zase domu tak v osm, ach jo to se nedela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZDevil Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 POKUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 dobre veci neprodavat Tak tak to je jasna vec...hned jak se to proda tak to bude potreba jen nevim kde to uschovam - otec uz ma dost mejch veci z auta ve sklepe a jeste mu tam hodit vyfuk bych o nej mohla prijit no nejak to vymyslim, ale snad ten co se tam da bude slapat tak jak ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 dobre veci neprodavat Tak tak to je jasna vec...hned jak se to proda tak to bude potreba jen nevim kde to uschovam - otec uz ma dost mejch veci z auta ve sklepe a jeste mu tam hodit vyfuk bych o nej mohla prijit no nejak to vymyslim, ale snad ten co se tam da bude slapat tak jak ma. A to máš nějakej laďáček s koncovkou? Mi povídej já mám plnou půdu věcí z Fáčka a fotr říkal že mi to vyhází, navíc sem k zimákům s fáčka přidal zimáky z Okty, měl hroznou radost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 hu a jsem tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 dobrý večer všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky