Miha77 Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Kua já sem chci dát obrázek a nějak to furt nejde a vgelikost mám ještě menší než je max možná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Kua já sem chci dát obrázek a nějak to furt nejde a vgelikost mám ještě menší než je max možná tak s tim ja nikda nemam problemy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Kua já sem chci dát obrázek a nějak to furt nejde a vgelikost mám ještě menší než je max možná asi to máš polámaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Zdar jak sviňa ve spolek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Zdar jak sviňa ve spolek. zdar budulínku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Zdar jak sviňa ve spolek. Hoj pane Lidičky odjíždím do kšá tak zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Me vkladani obr. jde. Treba tady- sekretarka naseho reditele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Zdar jak sviňa ve spolek. Hoj pane Lidičky odjíždím do kšá tak zatím tak jed do džá a zítra hoj včichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 tak jed do džá a zítra hoj včichni zdar Jiří taky budu muset do džáá ale za nějakou tu chvíli budu opět zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 tak jed do džá a zítra hoj včichni zdar Jiří taky budu muset do džáá ale za nějakou tu chvíli budu opět zpět zdáár Rádo ...to já taky budu muset do servisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 zdáár Rádo ...to já taky budu muset do servisu... copak zlobí Jiříku ? kerý auti zas neposlouchá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 zdáár Rádo ...to já taky budu muset do servisu... copak zlobí Jiříku ? kerý auti zas neposlouchá? včera začlo doslova vrzat zadní kolo u MB ,tak nevím,jstli škrtá péro od paken o ložisko,či co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Zdrafim kolegacci To je zase pazhaque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 salam ve spolek vedro jak sviň atak jsem radši v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 salam ve spolek vedro jak sviň atak jsem radši v práci alejkum, taky tu mame klimcu, takze to jde. To je tady asi tak jedina vyhoda Honzo, nemate tam naky volny mista? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 salam ve spolek vedro jak sviň atak jsem radši v práci alejkum, taky tu mame klimcu, takze to jde. To je tady asi tak jedina vyhoda Honzo, nemate tam naky volny mista? jako ty se tu vždy nějaký najdou koukni se na naše stránky anglicky umíš tak třeba něco vybereš www.rferl.org a tam phledej a nebo ti pošlu něco jiného přes sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 salam ve spolek vedro jak sviň atak jsem radši v práci Ahoj Honzi, ser na prácu a lehni pod koňa na wencaplatz, ať nachytáš nějaké ten bronz a jiné barevné kovy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Dobré chuti při poledni -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 2Hensel: diky chlape, mrknu Zdar jak svina Spidi a Bade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Zdar jak sviňa Járo -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Dobré chuti při poledni -_- Zdar jak sviňa Bade... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Zdar jak sviňa Bade... Zdar jak sviňa kamaráde...divej co nám tu dali na hajzl : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Zdar jak sviňa kamaráde...divej co nám tu dali na hajzl : Divočina... ...no jen blbni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Divočina......no jen blbni... co jinač...už jsi doma? ta mp3 v podpisu : : : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 sakra prelikl sem se na to a uz me to jede deset min ...docela dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky