Hensel Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 salam ve spolek vedro jak sviň atak jsem radši v práci Ahoj Honzi, ser na prácu a lehni pod koňa na wencaplatz, ať nachytáš nějaké ten bronz a jiné barevné kovy... to bych udělal moc rád, kdybych byl doma, ale musel bych si sebou vzít i malýho...sme včera chvlí byli venku a už sem si připálil ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 co jinač...už jsi doma? ta mp3 v podpisu : : : Jj, už jsem v CZ, včera večer jsem jel z Prahy do Brna 4 hodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 co jinač...už jsi doma? ta mp3 v podpisu : : : Jj, už jsem v CZ, včera večer jsem jel z Prahy do Brna 4 hodiny... Si jel na spotrebu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Jj, už jsem v CZ, včera večer jsem jel z Prahy do Brna 4 hodiny... na kole to je dobrej čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 na kole to je dobrej čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 to je v Brně u OMV že? tam se služebním máme vždycky pauzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 to je v Brně u OMV že? tam se služebním máme vždycky pauzu Tak tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 zdar pánové.docela dost mne mrzí,že nemohu zítra s vami.bude asi super počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 zdar pánové.docela dost mne mrzí,že nemohu zítra s vami.bude asi super počasí Zdar jak sviňa vedoucí, no co se dá dělat, já budu bohužel taky chybět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Tak tak... nechtěl bych někde trčet v tom pařáku bez klimošky...bléé Cágo Molly taky nejedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 zdar pánové.docela dost mne mrzí,že nemohu zítra s vami.bude asi super počasí Zdar jak sviňa vedoucí, no co se dá dělat, já budu bohužel taky chybět... tak to je pro kolektiv velka ztráta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 tak to je pro kolektiv velka ztráta No já nejedu, protože nejedeš Ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Tak tak... nechtěl bych někde trčet v tom pařáku bez klimošky...bléé Cágo Molly taky nejedu bez klimošky ani ránu.mollynka je jak papiňák v tomhle počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 tak to je pro kolektiv velka ztráta No já nejedu, protože nejedeš Ty... srandičky?od srpna se už polepším.ještě nějakej srázek stihnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 bez klimošky ani ránu.mollynka je jak papiňák v tomhle počasí V tomhle počasíčku tak akorát.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 V tomhle počasíčku tak akorát.... do dupy !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 bez klimošky ani ránu.mollynka je jak papiňák v tomhle počasí V tomhle počasíčku tak akorát.... mooooc pěkné.kde se to dá sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 mooooc pěkné.kde se to dá sehnat? Přece na klubovou kartičku od Vittoria... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Tady snad nikdo neni cely odpoledne v zamestnani (zamerne nepisu v praci ) http://www.novinky.cz/krimi/policiste-varu...8222_5v6n4.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 No u nás ve worku taky nikdo skoro nebyl jen pár blbců a já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 No u nás ve worku taky nikdo skoro nebyl jen pár blbců a já. Bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 hu tak sem tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 zdarec, tady je jak po vymření... Jsem byl dneska od rána na zahájení(rybářské sezóny) a jsem spálenej jak rak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 něco pro pobavení. takhle jsem včera vytuhnul před osmou večer. kdybych neviděl, neuvěřil bych Kua, která lama omezila max. velikost fotek na 400kb. Sem to musel předělávat, celej přízpěvek znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 No dobrý, to já taky zařezávám za každýho zářez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky