Mustafa Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Jo a ted sem pisu jenom proto, aby mel muj prispevek cislo 8000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 Vstávat a cvičit bando jedna ochrápaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 zdar jsem vzhuru už od šesti.......a v práci dnes sem nikdo nepáchne bo všichni jsou v Plasích.....a vypadá to, že bude o5 deštivo jako loni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 Nazdárek, ve spolek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 zdar jsem vzhuru už od šesti.......a v prácidnes sem nikdo nepáchne bo všichni jsou v Plasích.....a vypadá to, že bude o5 deštivo jako loni Zdar Jene,aspoň mě tolik nemrzí že nebudu účasten a udělám si pracovně relaxační víkend,ten minulej přece jen nestačil,kámoš mi poslal šílený kvantum relaxační muziky a tak sem si celkem užíval poslechu, popíjel ovocný koktejl a totálně vypnul a můžu říct že sice to týden dovolené nenahradí a odpočinek 1A až teda na ten úžeh v neděli na večer : Co nového u Tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 Zdar Borgu, jak je v Brně? U nás zataženo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 Zdar Borgu, jak je v Brně? U nás zataženo. Zdar jak sviňa, tady se to tak občas trochu honí, ale jinak většinou svítí sluníčko a je hic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 Zdar jak sviňa -_- ... taky dneska nesrazuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 Vstávat a cvičit bando jedna ochrápaná prej ochrápaná, ve 4 jsem už byl na rybách... zdar bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 Zdar jak sviňa -_- ... taky dneska nesrazuju Zdar Bady,sem měl původně na programu i nějaké pojížďky,tak sem zvažoval že bych na ně koukl na otočku,ale už je opět všecko jinak, tak sem si naordinoval nějakou práci a pak relaaax buď u vody nebo doma nebo na Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 prej ochrápaná, ve 4 jsem už byl na rybách...zdar bando stejně u té vody chrápeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 prej ochrápaná, ve 4 jsem už byl na rybách...zdar bando stejně u té vody chrápeš nechrápu, protože vláčím . Včera celej den v tom vedru a ani prd. Dneska do teď a masakr. Jeden candát venku, jeden spadlej a kupa sumců + pár tloušťů. Byly chvíle, že co nához, to sumec. Velikost sice jen do 1 m, ale i tak paráda. Nevím, jestli víš, co vláčení obnáší, tak ti to prozradím. Celou dobu na nohách, nahodit a správně "přitahovat", a to pořád dokola. A zdolávání i toho 1m sumečka dá taky trošku fyzičky. No a pak jsem vlastně taky vůbec nespal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 zdar jsem vzhuru už od šesti.......a v prácidnes sem nikdo nepáchne bo všichni jsou v Plasích.....a vypadá to, že bude o5 deštivo jako loni Zdar Jene,aspoň mě tolik nemrzí že nebudu účasten a udělám si pracovně relaxační víkend,ten minulej přece jen nestačil,kámoš mi poslal šílený kvantum relaxační muziky a tak sem si celkem užíval poslechu, popíjel ovocný koktejl a totálně vypnul a můžu říct že sice to týden dovolené nenahradí a odpočinek 1A až teda na ten úžeh v neděli na večer : Co nového u Tebe? jj tomu věřím ted jsem volal semimu a v PLasích prej ještě nikdo není, ale už se blíží ani neprší jen je trochu mokro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 No v Bolce prselo jeste kolem 6te rano, kdyzj sem jel z prace na Turnov, a na dalnici jsem potkal v protismeru zlutou koktu, jako zachranka, napis doktor nebo tak, neznate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 No v Bolce prselo jeste kolem 6te rano, kdyzj sem jel z prace na Turnov, a na dalnici jsem potkal v protismeru zlutou koktu, jako zachranka, napis doktor nebo tak, neznate? No,to je uz pres rok Liberecka ZS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Tak vstáváme, vstáváme, dneska bude zase pažááák.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 JJ, bude zase pažák. Ahoj ochrapové Tak jsem zase zpět z ryb. Dneska jedna pěkná štika 71cm + opět 4 sumci od 60 do 100cm se podívali na souš. A jsem pěkně naprdnutej, protože jsem zapřáhl nějakej pěknej kousek, asi 20min. jsem se s ním přetahoval, vždycky kousek přitáhl, aby mi zase kus odjel. Chudák naviják dostal zabrat. A když jsem ho měl asi 15m před sebou, tak sebou prudce trhnul a přebrousil mi šňůru přes kartáče... Syčák si totiž po chvíli zalehnul, tak jsem ho pumpoval a při tom ho táhnul po dně k sobě, a pak prudce škubnul a prdlo to. Odhaduju ho na min. 150cm. A to už to vypadalo, že ho už co nevidět budu mít u břehu a kámoš se už chystal na asistenci při vylovení... Štika a jeden sumík se jeli kouknout ke mně na návštěvu. Sumík už ve vaně ožívá a je pěkně nasranej. Cokoliv se mu objeví kolem hlavy, do toho kouše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 takhle šel po všem, co se mu objevilo v dosahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 takhle šel po všem, co se mu objevilo v dosahu To víš že jo si ho pěkně nasral, že si ho vytáhnul z domova tak tě chce aspon pokousat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 A tady je kousavec už vyvztekaný. Je to sice prcek, ale na jídlo jsou ti kolem 1m nejlepší. Od asi 120cm už maj docela tučný břicho a ocasní část tak, že to není k jídlu. A tenhle měl smolíka, že byl poslední před odchodem domů, a že jsem včera žádnýho nebral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 A tady candoš 55cm ze včerejška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 takhle šel po všem, co se mu objevilo v dosahu To víš že jo si ho pěkně nasral, že si ho vytáhnul z domova tak tě chce aspon pokousat. Ona je sranda, když frajeři sumce co chytí v noci přivazujou u břehu ve vodě. Ono pak ráno nemusí být zrovna fajn k němu lízt. Nohu sice neukousne, ale bejt skalpovanej sumíkem nad 150cm taky není fajn. Docela umí sedřít kůži. Po vytažení z vody, kdy je unavený po boji je prakticky jak mrtvolka, ale jak si odpočine, tak umí řádit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 zdar chlape.pěkný úlovky.jo když se daří tak se daří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 dobré dopoledne všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 dobré dopoledne všem TOBĚ TAKÉ PĚKNÝ DEN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky