baurak Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 nechapu kčemu patři te smajl toho nechapes vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 nechapu kčemu patři te smajl toho nechapes vic kurna tys drzej jak ta lazenska veveřica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 nechapu kčemu patři te smajl toho nechapes vic kurna tys drzej jak ta lazenska veveřica tak tu neznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 tak tu neznam jáí vím ty znáš jen ty hřbitovní že? : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 jáí vím ty znáš jen ty hřbitovní že? : ty uz vubec ne pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 ty uz vubec ne pane no ty právě že jo, od nich ses naučil ty manýry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 ty uz vubec ne pane no ty právě že jo, od nich ses naučil ty manýry ale radku to vubec neni pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 ale radku to vubec neni pravda a proč mám takové tušení, že by se o tom dalo s úspěchem pochybovat? : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 a proč mám takové tušení, že by se o tom dalo s úspěchem pochybovat? : jses na omylu radku...o tom neni vubec treba pochybovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 bobré dopo pracanti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Bré předpoledne ve spolek. Zdar nepracante. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 to vsichni pracujou nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Bré předpoledne ve spolek.Zdar nepracante. jj, výjmečně dneska volňásek jsem byl pracant o víkendu a zase od zítřka, tak si to dneska užívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 bobré dopo pracanti zdar jak sviňa poflakující se lumpe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 to vsichni pracujou nebo co no to předpokládám, někdo mi musí vydělávat na důchod ne : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 to vsichni pracujou nebo co ne já zařadil do pracovní činnosti odpočinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 to vsichni pracujou nebo co no to předpokládám, někdo mi musí vydělávat na důchod ne : no me snad taky...aspon doufam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 bobré dopo pracanti zdar jak sviňa poflakující se lumpe zdar zdar zdar, jak je v jihomoravské metropoli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 zdar zdar zdar, jak je v jihomoravské metropoli? hic jak sviňa a mrtvo, tak toho intenzivně využívám k všeobecnému odpočinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 to vsichni pracujou nebo co ne já zařadil do pracovní činnosti odpočinek i to je třeba napustil jsem mladýmu na dvoře bazének, asi půjdu smočit palec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 i to je třeba napustil jsem mladýmu na dvoře bazének, asi půjdu smočit palec Momentálně se nám sice na dvůr bazének nevleze,ale časem to taky asi bude jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Tak tak musí se vydělávat na důchody, bohužel ne na ty naše.. Jinak Bauí jak si to viděl z tý tribuny tu ghanu, bylo to vopravdu tak blbý jako v televizi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Momentálně se nám sice na dvůr bazének nevleze,ale časem to taky asi bude jinak no ten náš by se Ti vešel, má ø120cm : : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Tak tak musí se vydělávat na důchody, bohužel ne na ty naše.. No dyk to povídám, že mi někdo musí dělat na důchod, tak nelelkuj a čiň se : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 no ten náš by se Ti vešel, má ø120cm : : no vzhledem k tomu že je tam děsnej brajgl,tak ani ten 120cm by se tam nevešel : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky