Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 dekuji sem to moravskemu bloku trochu kazila tim Ackem v RZ njn, prazaci jsou vsade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 dekuji sem to moravskemu bloku trochu kazila tim Ackem v RZ njn, prazaci jsou vsade Hrozná verbež Dneska mě jeden pražák vytroubil, vůbec nevím proč. A to sem měl na autě taky A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 prazaci jsou nekdy aj hodni - vcera me poustel jeden s SLK pred sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Kačko, našel toho andílka tak ti ho pošlu do maila Bauí, vzpoměl jsi si na mě s tím DVD s cyklotrasama? Cyklotrasy tu mozna mam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 prazaci jsou nekdy aj hodni - vcera me poustel jeden s SLK pred sebe Mě s pražskou značkou taky, ale tenhle byl nějaký nervní. a to jsem se mu jen vecpal před auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Cyklotrasy tu mozna mam :-) ja mam ted novy dvd a tam je na to super programek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Kačko, našel toho andílka tak ti ho pošlu do maila Bauí, vzpoměl jsi si na mě s tím DVD s cyklotrasama? Cyklotrasy tu mozna mam :-) Kecam taham nejkrasnejsi trasy pro horska kola v CR ,,, cyklotrasy bych mel taky nekde mit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 dekuji petulko sice me to neslo nahrat z PC sem, ale hodila sem to na stranky a pak podle URL, a je to - ja su proste sikovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Kačko, našel toho andílka tak ti ho pošlu do maila Bauí, vzpoměl jsi si na mě s tím DVD s cyklotrasama? Cyklotrasy tu mozna mam :-) Jenže k tobě je to trošku z ruky, Bauího mám při cestě.Ale díky za nabídku. Hele co sníh u Vás, jsem se docela divil, že u nás nic nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 dekuji petulko sice me to neslo nahrat z PC sem, ale hodila sem to na stranky a pak podle URL, a je to - ja su proste sikovna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Kecam taham nejkrasnejsi trasy pro horska kola v CR ,,, cyklotrasy bych mel taky nekde mit. tak ja prave myslel ty pro horska kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Kačko, našel toho andílka tak ti ho pošlu do maila Bauí, vzpoměl jsi si na mě s tím DVD s cyklotrasama? Cyklotrasy tu mozna mam :-) Jenže k tobě je to trošku z ruky, Bauího mám při cestě.Ale díky za nabídku. Hele co sníh u Vás, jsem se docela divil, že u nás nic nenapadlo napisu si to a zitra by to mozna mohlo byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Kecam taham nejkrasnejsi trasy pro horska kola v CR ,,, cyklotrasy bych mel taky nekde mit. tak ja prave myslel ty pro horska kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 dekuji petulko sice me to neslo nahrat z PC sem, ale hodila sem to na stranky a pak podle URL, a je to - ja su proste sikovna Ten smajlík má znamenat, že máš šikovný jazýček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 jestli mas to co ja...tak naprosto uzasne udelany dle meho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 napisu si to a zitra by to mozna mohlo byt Díky ti pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Kačko, našel toho andílka tak ti ho pošlu do maila Bauí, vzpoměl jsi si na mě s tím DVD s cyklotrasama? Cyklotrasy tu mozna mam :-) Jenže k tobě je to trošku z ruky, Bauího mám při cestě.Ale díky za nabídku. Hele co sníh u Vás, jsem se docela divil, že u nás nic nenapadlo No neni nejjednodussi si to stahnout z FTPka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 dekuji petulko sice me to neslo nahrat z PC sem, ale hodila sem to na stranky a pak podle URL, a je to - ja su proste sikovna Ten smajlík má znamenat, že máš šikovný jazýček? tak neco to bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 napisu si to a zitra by to mozna mohlo byt Díky ti pane. neni zac...zapracuji na tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 dekuji petulko sice me to neslo nahrat z PC sem, ale hodila sem to na stranky a pak podle URL, a je to - ja su proste sikovna Ten smajlík má znamenat, že máš šikovný jazýček? To me taky napadlo jen sem stydlivej chlapec tak sem se neodvazil to napsat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 No neni nejjednodussi si to stahnout z FTPka ? Bohužel ne . Doma mam pomalej net a v práci důležitý informatiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ten jazycek by musel posoudit nekdo jiny, ale jinac o sikovnosti a zrucnosti komplexne to bylo mysleno petulko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Ten smajlík má znamenat, že máš šikovný jazýček? To me taky napadlo jen sem stydlivej chlapec tak sem se neodvazil to napsat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 To me taky napadlo jen sem stydlivej chlapec tak sem se neodvazil to napsat :-) a jeste lzes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ten jazycek by musel posoudit nekdo jiny, ale jinac o sikovnosti a zrucnosti komplexne to bylo mysleno petulko A kdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky