Palo Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Dobrý večer všejm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 tak du zas odskočit na pokračování dokončovacích prací na baráku - si dnes připadám jak na nucených pracích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 tak to je divoký...zjevně nějakej uni laufik... já spotřebu dneska vyřešil a koupil si lístky na MHD ten vyfuk byl predtim na okte ctyrkolce... ja tez jezdim na kupopnek od MHD a jsem nadmiru spokojena nezere to tolik a casove je to temer stejne jak se mame badysku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Já se Ti pozeptám... že děééékuji...zkusím ještě napisat te čičině BKH 4165 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Dobrý večer všejm Zdarec Pájo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 ahoj Palo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 V pátek...!!! jasan pátek the best Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Zdar Palo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Jedině v pátek nebo neděli,ale to tam nikdo nebude U vás jsem pečenej vařenej V pátek...!!! Budeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Já též používám MHD, hlavně podzemní mašinku, v těhle vedrech je tam pohodička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 jak se mame badysku? máme se máme Kačko....asi tak že až budu v Hradci tak si konečně odpočnu na chvilku teším se na to pomalu 2 měsice... taky jedeš žejóó? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 V pátek...!!! jasan pátek the best Kucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 hradec asi nejedu - casove me to nevychazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 hradec asi nejedu - casove me to nevychazi. éééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 dobrý večer Dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 V pátek...!!! jasan pátek the best Kucí no jak jinak -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 éééé nemusim byt vsude badysku nekteri clenove budou spokojeni ze andilek zustane v praglu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Ještě jsem letos nikde nebyl a chtěl bych už vyvenčit micku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Ještě jsem letos nikde nebyl a chtěl bych už vyvenčit micku tak jsem na tom trošku lépe jen besídka a kopr tuning jinak nic a oproti lonskému roku kdy sem sjel celou ČR křížek krážem mě to težce chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 nemusim byt vsude badysku nekteri clenove budou spokojeni ze andilek zustane v praglu no je fakt že z toho praglu je na ty srazíky blíž co? tady odsud je to na kokotno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 tak to ja jsem tento rok byla na sedmi srazech a par jich jeste bylo kde sem byla jen jako pesi ale kde bych chtela jet se jeste podivat tak je kopr a prerov - hradec me tak nelaka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Ještě jsem letos nikde nebyl a chtěl bych už vyvenčit micku tak jsem na tom trošku lépe jen besídka a kopr tuning jinak nic a oproti lonskému roku kdy sem sjel celou ČR křížek krážem mě to težce chybí O besídce jsem měl zas hory... Letos to všechno tak blbě vychází,že bych do toho čutnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 V pátek...!!! Budeš? No jistěéééééé...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 V pátek...!!! Budeš? No jistěéééééé...!!! Oúúúúúúúúúú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky