BadyS Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 tak to ja jsem tento rok byla na sedmi srazech a par jich jeste bylo kde sem byla jen jako pesi ale kde bych chtela jet se jeste podivat tak je kopr a prerov - hradec me tak nelaka.... vepřov sem prošvihl kvůli práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 vepřov sem prošvihl kvůli práci mno jo, co nadelas - za neco ten benal koupit musis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Kolegové jdu chrr chrrr a ráno brzo vstávat Dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Kolegové jdu chrr chrrr a ráno brzo vstávat Dobrou Dobrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Kolegové jdu chrr chrrr a ráno brzo vstávat Dobrou Dobrou s kobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 další etapa prací ukončena a zas fšici fuč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červen 2006 Sdílet Vloženo 19. Červen 2006 Dobrou všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 dobré ráno....no ikdyž jsem nychcípanje jak svina a navíc se nám tu v noci vyplavili tři kancly..všechno je v píči dokumenty, počítače chudinky holky co v nich sedí se budu ráno divit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 Dobré ránko všem Jeníku copak se přihodilo? jsou to jen materiální škody to bude v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 Dobré zapařené ráno slušně chcalo v noci, a ted zas hic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 dobré jitro všem.a zase to teplíčko já ho budu mít 2x přivezou mi uhlí.heč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 Dobré zapařené ráno slušně chcalo v noci, a ted zas hic Zdar Marty, u nás ani kapka a hic jak v peci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 dobré jitro všem.a zase to teplíčko já ho budu mít 2x přivezou mi uhlí.heč nám vozí uhlí pořád po trubkách v plynové podobě heč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 dobré ráno všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 Zdar Marty, u nás ani kapka a hic jak v peci Čágo Ráďo ...no pere to jak sviňa...kluci z práce hlásili včera 36 - 40stupnu v hale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 Čágo Ráďo ...no pere to jak sviňa...kluci z práce hlásili včera 36 - 40stupnu v hale No tak to jsem měl včera taky, uzkej prostor velká prosklená plocha a přímý slunce - sem si připadal jak v mikrovlnce ani podlívat nebylo třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 dobré ráno všem zdar zdar, jak je tam u vás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 No tak to jsem měl včera taky, uzkej prostor velká prosklená plocha a přímý slunce - sem si připadal jak v mikrovlnce ani podlívat nebylo třeba hehe tak pergolu před výlohu a pohoda jazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 bre rano panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 bre rano panove Nazdárek teta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 bre rano panove Nazdárek teta zdarec pane...jak se vede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 Nazdárek jak sviňa včem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 zdarec pane...jak se vede zatím v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 hehe tak pergolu před výlohu a pohoda jazz no ta snad bude v nových prostorách, konečně se nám podařilo vykousnout konkurenci a převzít po nich větší prostory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 zdarec pane...jak se vede zatím v klidu tak to je ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky