Petr81 Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 ja myslim ze by to slo jinak fotbal??zazitek moc peknej fotbal na hovno Tobě se nelíbilo jak hráli s Ghanou? Tak až ti zbyde chvilka tak mi to vypal a dej vědět a já si přijedu. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 jestli to nebylo to same tak to bylo hodne podobne...fakt mazec No tohle je přímo Izerovic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 jestli to nebylo to same tak to bylo hodne podobne...fakt mazec No tohle je přímo Izerovic... Jo jo pekný, on je šílenec do amerik, ale kolik mu to asi papá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 ja myslim ze by to slo jinak fotbal??zazitek moc peknej fotbal na hovno Tobě se nelíbilo jak hráli s Ghanou? Tak až ti zbyde chvilka tak mi to vypal a dej vědět a já si přijedu. Děkuji ok pane...no fobal to moc nepripominalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 jestli to nebylo to same tak to bylo hodne podobne...fakt mazec No tohle je přímo Izerovic... tak je to ono...silenej obr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 pěkné odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 Spidi,jak tak koukam na tu tvoji karku,tak asi zase udelam Unfacelift. Mas to mooc pekny,fuckt se mi to libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 Spidi,jak tak koukam na tu tvoji karku,tak asi zase udelam Unfacelift.Mas to mooc pekny,fuckt se mi to libi Jo jo fakt super, hlavně ta stříbrná na tom ta tomu dává správnej šmrnc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 pěkné odpoledne Zdárek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 Spidi,jak tak koukam na tu tvoji karku,tak asi zase udelam Unfacelift.Mas to mooc pekny,fuckt se mi to libi Ahoj Martine, unfacelift ? To tu ještě nebylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 Jo jo fakt super, hlavně ta stříbrná na tom ta tomu dává správnej šmrnc. Že děkuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 ja se tady mrdam s tiskarnou a nejak to nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 ja se tady mrdam s tiskarnou a nejak to nefunguje Rozborka zborka, to pomáhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 ja se tady mrdam s tiskarnou a nejak to nefunguje No Jirko, ehm, s tiskárnou to nikdy nebude ono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 ja se tady mrdam s tiskarnou a nejak to nefunguje No Jirko, ehm, s tiskárnou to nikdy nebude ono... asi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 Uz mi je to jasný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 asi ne To probereme v Hradci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 asi ne To probereme v Hradci... ja myslim ze by jsme meli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 dobré odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 dobré odpoledne No zdar jak sviňa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 dobré odpoledne No zdar jak sviňa... venku pařák jak svina.Ještě že jsem doma.auto rozpalene jak .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 chtělo by to nějaké dobře chlazené a někde ve stínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 chtělo by to nějaké dobře chlazené a někde ve stínu No tak to minimálně...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 no mě mrdne to mhd to je ojeb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky