Petr81 Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 ty nic delat nebudes jirko to muzes byt klidnej prosím,nerozumím pokud to je na mě a sorry necetl jsem to cely...ted uz jsem to prekontroloval a petr ma pravdu...budes trpet Jsem rád, že se mnou souhlasíte kolego. Třeba mu ukradnem majíčky ze všech sanitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Jsem rád, že se mnou souhlasíte kolego. Třeba mu ukradnem majíčky ze všech sanitek. ty at si necha...to me nezajima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 jasne,hezky do nej ja teda do nej radsi ne správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 ty nic delat nebudes jirko to muzes byt klidnej prosím,nerozumím pokud to je na mě a sorry necetl jsem to cely...ted uz jsem to prekontroloval a petr ma pravdu...budes trpet Jsem rád, že se mnou souhlasíte kolego. Třeba mu ukradnem majíčky ze všech sanitek. nééé to néééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Jsem rád, že se mnou souhlasíte kolego. Třeba mu ukradnem majíčky ze všech sanitek. ty at si necha...to me nezajima No myslím, že něco určitě vymyslíme aby trpěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Jsem rád, že se mnou souhlasíte kolego. Třeba mu ukradnem majíčky ze všech sanitek. nééé to néééé Bauí, vidíš, že by to fungovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Jsem rád, že se mnou souhlasíte kolego. Třeba mu ukradnem majíčky ze všech sanitek. ty at si necha...to me nezajima No myslím, že něco určitě vymyslíme aby trpěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Jsem rád, že se mnou souhlasíte kolego. Třeba mu ukradnem majíčky ze všech sanitek. nééé to néééé Bauí, vidíš, že by to fungovalo za všechny majáky,by jsi si koupil slušnou ojetou koktu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 za všechny majáky,by jsi si koupil slušnou ojetou koktu a co s majakama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 No myslím, že něco určitě vymyslíme aby trpěl to je jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 za všechny majáky,by jsi si koupil slušnou ojetou koktu a co s majakama... Prodáme mu je zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 za všechny majáky,by jsi si koupil slušnou ojetou koktu a co s majakama... Prodáme mu je zpátky no to jedine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 za všechny majáky,by jsi si koupil slušnou ojetou koktu a co s majakama... Prodáme mu je zpátky no to jedine kůůůrwa odvážný chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 kůůůrwa odvážný chlapci ty hrdino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 kůůůrwa odvážný chlapci ty hrdino opět správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Ahoj bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Zdar jak svina http://www.rtl.de/auto/news_856040.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 Vzdyt tohle auto bylo uz ve filmu ,,Ja robot´ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 zdar uličníci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 zdar uličníci Zdar pouliční blikátko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 zdar uličníci Zdar pouliční blikátko. čágo Fůdžo se zase flákáš ku zdraví což Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 zdar uličníci Zdar pouliční blikátko. čágo Fůdžo se zase flákáš ku zdraví což Jasně dyt je vedro, z a15minut jdu domu a akorat bude prutrz mracen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 zdar uličníci Zdar pouliční blikátko. čágo Fůdžo se zase flákáš ku zdraví což Jasně dyt je vedro, z a15minut jdu domu a akorat bude prutrz mracen. no koukám s okna a budou padat hovna s hákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 no koukám s okna a budou padat hovna s hákem Vypadá to tak, nechceš pro mě přijet že bych třeba jako dostal záchvat a že by si mě hodil na pojišťovnu domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2006 Sdílet Vloženo 21. Červen 2006 no koukám s okna a budou padat hovna s hákem Vypadá to tak, nechceš pro mě přijet že bych třeba jako dostal záchvat a že by si mě hodil na pojišťovnu domu. ale klidně,já pro tebe udělám za litr,co by jinej za dva neudělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky