Hensel Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 tak jsem z5 po obědě kupit si raději nějakej Sonyericsson Kačko nokii má dneska každej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 a vzit ho tak jak je, nebo aj s tim music setem?? zas tam muzu ukladat vic fotek a MP3ky a videa - no tak ted zas babo rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 tak jsem z5 po obědě kupit si raději nějakej Sonyericsson Kačko nokii má dneska každej to sou rady...to je jak kdyby si rek az si koupi Dacii Logan misto Octy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 SE jsem mela, ale moc sem si s nim nerozumnela. nokii mam uz radku let a zatim plna spokojenost, proto pokukuji po tehle znacce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 a vzit ho tak jak je, nebo aj s tim music setem?? zas tam muzu ukladat vic fotek a MP3ky a videa - no tak ted zas babo rad tak zalezi na co mas financ a jestli to uzijes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 no já si tedy radši rozumím s SE no Jířo to je trošku rozdíl hele co to má vitto za tu kameru neví někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 tak jsem z5 po obědě kupit si raději nějakej Sonyericsson Kačko nokii má dneska každej to sou rady...to je jak kdyby si rek az si koupi Dacii Logan misto Octy NOKIE SOU SRACKY !!! Videli ste tu moji ne ? Nebrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 nokie 6230i mate s ni nekdo zkusenosti?? zvazuji jeji porizeni delsi dobu, ale jsem nerozhodna jestli do ni jit nebo ni?? kurevsky dobrej telefon ... mel jsem ho sice bez "ička", ale naprosto super ... bohuzel mi ho pred mesicem a půl ukradli jestli chces dobrej telefon, za dobry penize, tak nevahej Souhlas, mám klasickou 6230 a jsem zpokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 no já si tedy radši rozumím s SEno Jířo to je trošku rozdíl hele co to má vitto za tu kameru neví někdo? no prave ze je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 no já si tedy radši rozumím s SEno Jířo to je trošku rozdíl hele co to má vitto za tu kameru neví někdo? Jojo SE jsou nejlepci ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 NOKIE SOU SRACKY !!! Videli ste tu moji ne ? Nebrat kusuj sis spatne vybral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 no já si tedy radši rozumím s SEno Jířo to je trošku rozdíl hele co to má vitto za tu kameru neví někdo? Jojo SE jsou nejlepci ! jsou dobry ale nejsou nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 a vzit ho tak jak je, nebo aj s tim music setem?? zas tam muzu ukladat vic fotek a MP3ky a videa - no tak ted zas babo rad MP3 a videa umí každá. K music setu je jen větší karta a ta se dá sehnat 512 kolem 1.000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 no já si tedy radši rozumím s SEno Jířo to je trošku rozdíl hele co to má vitto za tu kameru neví někdo? Jojo SE jsou nejlepci ! jsou dobry ale nejsou nejlepsi Pravda nejlepsi je Qtek ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 no já si tedy radši rozumím s SEno Jířo to je trošku rozdíl hele co to má vitto za tu kameru neví někdo? Jojo SE jsou nejlepci ! a na to se Mišo napijem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Přátelé, musím na poradu . Asi si tam zdřímnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Pravda nejlepsi je Qtek ;-) lumpe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 uziju to prvni tyden a pak to nekam zalozim nuz dobra takze obyc 6230i mišo, u te tvoji nebylo videt temer nic, ale vzhledem k temu jak moje 3220 se dokazala udrzet aj pres koupani a pady, tak jinou znacku proste nemuzu zvolit ;ú siemense sem jednou vykoupala v pivu - ten to nerozchodil, SE ten prozmenu neprezil pad ze stolu a tahle nokie toho zvladla mnohem vic, jen vcera me u kluku nejak zazlobila - dala najevo, ze potrebuje vystridat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 SE jsem mela, ale moc sem si s nim nerozumnela. nokii mam uz radku let a zatim plna spokojenost, proto pokukuji po tehle znacce neřeš to a kup si nokii,já je mám už hoooodně let a se všema spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 SE jsem mela, ale moc sem si s nim nerozumnela. nokii mam uz radku let a zatim plna spokojenost, proto pokukuji po tehle znacce neřeš to a kup si nokii,já je mám už hoooodně let a se všema spokojenost ja taky...a vsechny vydrzely neskutecny veci vcetne prejeti autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 uziju to prvni tyden a pak to nekam zalozim nuz dobra takze obyc 6230i mišo, u te tvoji nebylo videt temer nic, ale vzhledem k temu jak moje 3220 se dokazala udrzet aj pres koupani a pady, tak jinou znacku proste nemuzu zvolit ;ú siemense sem jednou vykoupala v pivu - ten to nerozchodil, SE ten prozmenu neprezil pad ze stolu a tahle nokie toho zvladla mnohem vic, jen vcera me u kluku nejak zazlobila - dala najevo, ze potrebuje vystridat No uvidime az mi to poslou z reklamace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 hele co to má vitto za tu kameru neví někdo? nějakou JVC http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=166685 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 (editace) Baurak : Hele pod hospodou sem zalozil nove tema FTP zkus se na to pripojit jestli ti to pujde .. na to ftpko. Editováno: 11. Duben 2006, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Co se deje chrapete nebo co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Baurak :Hele pod hospodou sem zalozil nove tema FTP zkus se na to pripojit jestli ti to pujde .. na to ftpko. momentik a hned jdu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky