Martan Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Dobré dopolede přeji... čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Dobré dopolede přeji... dobre den pan sefko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Cus Spidaku ... !!! Zdar jak sviňa draku... CO to tam mas za Leona s TT ? CO to je za hnus >? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 čus Zdar jak sviňa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Čus loupežníci -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Čus loupežníci -_- -_- Bre ranko pane ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Čus loupežníci -_- -_- Bre ranko pane ! Nazdárek tak co kdo už začal pucovat na Hradec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Čus loupežníci -_- -_- zdary vary pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 dobre den pan sefko Zdravíčko pane velkotovárníku, tak jsem měl být touto dobou v Praze, mezitím jsem teď ještě ve Vídni, takže jsem poněkud ve skluzu a v pátek do Hradce, to asi nehrozí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 CO to tam mas za Leona s TT ? CO to je za hnus >? Já jen že ta barva nevypadá zle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 dobre den pan sefko Zdravíčko pane velkotovárníku, tak jsem měl být touto dobou v Praze, mezitím jsem teď ještě ve Vídni, takže jsem poněkud ve skluzu a v pátek do Hradce, to asi nehrozí... nepojedes nach hradec??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Čus loupežníci -_- -_- Zdar jak sviňa Bady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 dobre den pan sefko Zdravíčko pane velkotovárníku, tak jsem měl být touto dobou v Praze, mezitím jsem teď ještě ve Vídni, takže jsem poněkud ve skluzu a v pátek do Hradce, to asi nehrozí... Na to ani nemysli !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 nepojedes nach hradec??? Momentáně je to tak 50 na 50... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 nepojedes nach hradec??? Momentáně je to tak 50 na 50... to jsme na tom uplne stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Na to ani nemysli !!! Bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 nepojedes nach hradec??? Momentáně je to tak 50 na 50... to jsme na tom uplne stejne kua smradi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Čus loupežníci -_- -_- Zdar jak sviňa Bady... Zdarec....ser na Videň a pojed dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 to jsme na tom uplne stejne Pokud přijedu, tak v pátek, buď v pět, nebo až kolem deváté večer a v neděli ráno musím vypadnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 to jsme na tom uplne stejne Pokud přijedu, tak v pátek, buď v pět, nebo až kolem deváté večer a v neděli ráno musím vypadnout... no vídíš jako já se slezem u brany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 kua smradi nekric pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 to jsme na tom uplne stejne Pokud přijedu, tak v pátek, buď v pět, nebo až kolem deváté večer a v neděli ráno musím vypadnout... tak uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 kua smradi nekric pane nedělej zagorku a přijed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 kua smradi nekric pane nedělej zagorku a přijed to se jeste uvidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 to se jeste uvidi horší jak zagorka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky