baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 to se jeste uvidi horší jak zagorka jj to souhlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 no vídíš jako já se slezem u brany O.K. Já bych Ti ještě v pátek poslal sms, jak to se mnou vypadá... Ale nekdo z vedení by tam měl být, když si pan Myslil tak výborně naplánoval termín dovolenky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 no vídíš jako já se slezem u brany O.K. Já bych Ti ještě v pátek poslal sms, jak to se mnou vypadá... Ale nekdo z vedení by tam měl být, když si pan Myslil tak výborně naplánoval termín dovolenky... ja bych rek ze u nej je to uz normalni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ja bych rek ze u nej je to uz normalni Účast téměř povinná... : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ja bych rek ze u nej je to uz normalni Účast téměř povinná... : jasne a jede mrdat do francie...to je fakt uz normalka...pak ma zase narozeniny neco co ja vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 no vídíš jako já se slezem u brany O.K. Já bych Ti ještě v pátek poslal sms, jak to se mnou vypadá... Ale nekdo z vedení by tam měl být, když si pan Myslil tak výborně naplánoval termín dovolenky... no to už je lepší...taky vyjíždím kolem 17h ještě se stavím nakoupit plato pivek a masiko a huráááááááááááááááááá ....no teším je jak cyp a s Váma ja počitam ps. musíš zastupovat.....prezidento el morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ahojda všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 jasne a jede mrdat do francie...to je fakt uz normalka...pak ma zase narozeniny neco co ja vim No jistěže, pak bude mít svátek, pak svátek práce, výročí startu prvního českýho kosmonauta Jana Husa do vemíru a ve finále nejede téměř nikam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ahojda všem cau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 jasne a jede mrdat do francie...to je fakt uz normalka...pak ma zase narozeniny neco co ja vim No jistěže, pak bude mít svátek, pak svátek práce, výročí startu prvního českýho kosmonauta Jana Husa do vemíru a ve finále nejede téměř nikam... no tak jestli byl letos v chabrech a plzni tak jsem asi vycerpal vse...jestli se nepletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ahojda všem cau Koho tipuješ na mistry ve fotbale? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ahojda všem cau Koho tipuješ na mistry ve fotbale? naši bych řekl to nebudou ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ahojda všem cau Koho tipuješ na mistry ve fotbale? naši bych řekl to nebudou ahoj Nééé, a pročpak, vždyť hrajou tak dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ahojda všem cau Koho tipuješ na mistry ve fotbale? argentina portugasko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ahojda všem cau Koho tipuješ na mistry ve fotbale? argentina portugasko A komu to přeješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ahojda všem cau Koho tipuješ na mistry ve fotbale? argentina portugasko A komu to přeješ? oboum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Už jsem zase tady, musel jsem trošku pracovat a navíc mě zlobí Edge... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Už jsem zase tady, musel jsem trošku pracovat a navíc mě zlobí Edge... tak na nej ser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 tak na nej ser Njn, ale bez něj nemám net... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Njn, ale bez něj nemám net... to ale neni vubec prijemna situace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 to ale neni vubec prijemna situace Ale už je dobrý, zdá se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 to ale neni vubec prijemna situace Ale už je dobrý, zdá se... no vidim ze ted ti to tam leti v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Dobre poledne, nebo dobrou chut pokud prave obedvate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Dobre poledne, nebo dobrou chut pokud prave obedvate Zdar jak sviňa, nežeru, hlad je převlečená žízeň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 kde jste vsici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky