baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 copak pane skocime v hradcu zase na jedno Patrně ano, ale fakt jen na jedno... ja jsem si to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ja jsem si to myslel No jistěééé... Já právě koukám na webcamy v Chorvatsku a je tam nehorázný azuro, kua už bych vyrazil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ja jsem si to myslel No jistěééé... Já právě koukám na webcamy v Chorvatsku a je tam nehorázný azuro, kua už bych vyrazil... ja chtel taky do hrvatska ale nikdo nece tak asi budu zase doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ja jsem si to myslel No jistěééé... Já právě koukám na webcamy v Chorvatsku a je tam nehorázný azuro, kua už bych vyrazil... Dej nam sem nejakej peknej link !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ja chtel taky do hrvatska ale nikdo nece tak asi budu zase doma My ještě váháme mezi Chorvatskem a last minutkou letecky do Španělska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Dej nam sem nejakej peknej link !!! http://www.hak.hr/cpage.aspx?page=thak.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ja chtel taky do hrvatska ale nikdo nece tak asi budu zase doma My ještě váháme mezi Chorvatskem a last minutkou letecky do Španělska... hmm to taky nemusi byt spatny...ja jsem jeste v chorvatsku nebyl tak jsem tam chtel juknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Dej nam sem nejakej peknej link !!! http://www.hak.hr/cpage.aspx?page=thak.html Diks ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 hmm to taky nemusi byt spatny...ja jsem jeste v chorvatsku nebyl tak jsem tam chtel juknout Já bych taky raděj do Chorvatska, je to tam fajn, mám tam kámoše a známý a hlavně už vím, kde co je a nemusím tam nic hledat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ale jaky ma bejt u nas vedro v cervenci tak jedu asi na severni pol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 hmm to taky nemusi byt spatny...ja jsem jeste v chorvatsku nebyl tak jsem tam chtel juknout Já bych taky raděj do Chorvatska, je to tam fajn, mám tam kámoše a známý a hlavně už vím, kde co je a nemusím tam nic hledat... jj to je jasny ale zase poznas neco jinyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 nebo zenu pust do spanel a pojedeme do chorvatska s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 nebo zenu pust do spanel a pojedeme do chorvatska s O tom se ji snažím už 2 měsíce přesvěčit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 nebo zenu pust do spanel a pojedeme do chorvatska s O tom se ji snažím už 2 měsíce přesvěčit... a porad nic jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 a porad nic jo Stále kvoká, stále kvoká... No ale jestli chceš, tak si jdi čichnout ke kolům na své oktávce, ty byly v Chorvatsku 3x... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 a porad nic jo Stále kvoká, stále kvoká... No ale jestli chceš, tak si jdi čichnout ke kolům na své oktávce, ty byly v Chorvatsku 3x... no ja ze uz to maj nacviceny ze bych je tam vzal jeste jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 no ja ze uz to maj nacviceny ze bych je tam vzal jeste jednou No to by šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 no ja ze uz to maj nacviceny ze bych je tam vzal jeste jednou No to by šlo... tak jeste leto nekonci tak uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 tak jeste leto nekonci tak uvidim Samože... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 tak jeste leto nekonci tak uvidim Samože... nebo zajedu do brna na skopek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 nebo zajedu do brna na skopek Taky řešení, ale v tym Chorvatsku by jsme si ho vzali k vodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 nebo zajedu do brna na skopek Taky řešení, ale v tym Chorvatsku by jsme si ho vzali k vodě... no to jako kazdopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 no to jako kazdopadne Ještě se zkusím domluvit s Tomášem Černým, jestli nepojede zase nějakou ostrovní misi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Hoj klucí, neserte s tou dovolenou v chorvatsku nebo ve španělech, já letos jen na maltu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ještě se zkusím domluvit s Tomášem Černým, jestli nepojede zase nějakou ostrovní misi... hmm panska jizda tak to ma byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky