Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ahoj Bobíku ;) Jak se máš?? Jěště jezdíš papa?

Ahóój, mám se dobře, i když ještě poněkud pracovně. Jsem ve Vídni na inventuře našich Factory Order, ale večer už pojedu domka... <_<

Vloženo

Tak to ti nezávidím :( ale večer jedeš domů ;)

Já už mám po šichtě,ale ted jdu na druhou. Musím dodělat na zahradě dřevo a už pomalu začít balit.

Vloženo
Tak to ti nezávidím :( ale večer jedeš domů ;)

Já už mám po šichtě,ale ted jdu na druhou. Musím dodělat na zahradě dřevo a už pomalu začít balit.

:o

Dřevo nech Cosbymu, nee...?

Jedete už na dovču...?

Vloženo
Ááááá. Zdar jak sviňa náčelníku... -_--_--_--_--_-

čágo el viceprezidento -_--_--_- kurec byl jsme na obídku na jedno...mno luxusní...tak večer dávám session 2. ::'-_--_--_--_-

Vloženo
čágo el viceprezidento -_--_--_- kurec byl jsme na obídku na jedno...mno luxusní...tak večer dávám session 2. ::'-_--_--_--_-

No já jsem byl v pátek na velezahradním příjímání čeháčka v souladu s denním řádem a včera jsem měl 2 lahvový z vlastních zásob v zahraničí... :smich:

Vloženo
No já jsem byl v pátek na velezahradním příjímání čeháčka v souladu s denním řádem a včera jsem měl 2 lahvový z vlastních zásob v zahraničí... :smich:

taky dobrý ;) ja včera sem si dával grglavou vodu od staropramenu....docela fain flašky ty nové :)

Vloženo
taky dobrý ;) ja včera sem si dával grglavou vodu od staropramenu....docela fain flašky ty nové :)

A ta je taky fajne... -_-

Já dyckevá vezmu u nás v hypersuper ten multipack 10 ks s tyma kočkama "Maš na to buňky" ;)-_-

Vloženo
Ahoojky Badysku :) Tož jak je v OV?

Ahojjjjky Ivanko...no hrozný vedro, dusno... už by to chtělo trošku změnu zase :) jinak ja sem mám okey ;) kampak balite? -_--_--_-

Vloženo
Do Chorvatska

Jdu fungovat mějte se tu všichni hezky a někdy zase ahojky :):D:wub:

Je, tak ale opatrně v tom horku, nezapomeň doplňovat tekutiny a kdyby jsme se už nepotkali on-line, tak že přeju krásnou a příjemnou dovolenou... :specool:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...