baurak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Hoj klucí, neserte s tou dovolenou v chorvatsku nebo ve španělech, já letos jen na maltu neco stavis jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Hoj klucí, neserte s tou dovolenou v chorvatsku nebo ve španělech, já letos jen na maltu Zdar jak sviňa... A na písky, co...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Jo budu předělávat koupelnu a s těma pískama to nebude zase takový, dneska koupíš hotovou směs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Kua u Auto Steiner Praha je Audi 80 Cabrio 2.3i v manuálu za 129.000,- Kč Mě vodvezó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 lidičky mažu domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 lidičky mažu domu. Tak užívej volna... Pěkný zbytek dne přeji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ahojky chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ahojky chlapci Ahoj medvídku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ahoj Bobíku Jak se máš?? Jěště jezdíš papa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ahoj Bobíku Jak se máš?? Jěště jezdíš papa? Ahóój, mám se dobře, i když ještě poněkud pracovně. Jsem ve Vídni na inventuře našich Factory Order, ale večer už pojedu domka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Tak to ti nezávidím ale večer jedeš domů Já už mám po šichtě,ale ted jdu na druhou. Musím dodělat na zahradě dřevo a už pomalu začít balit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Tak to ti nezávidím ale večer jedeš domů Já už mám po šichtě,ale ted jdu na druhou. Musím dodělat na zahradě dřevo a už pomalu začít balit. Dřevo nech Cosbymu, nee...? Jedete už na dovču...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 jo na zahrádce tam je hej -_- dobře chlazené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 jo na zahrádce tam je hej -_- dobře chlazené Ááááá. Zdar jak sviňa náčelníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ááááá. Zdar jak sviňa náčelníku... čágo el viceprezidento kurec byl jsme na obídku na jedno...mno luxusní...tak večer dávám session 2. : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 čágo el viceprezidento kurec byl jsme na obídku na jedno...mno luxusní...tak večer dávám session 2. : No já jsem byl v pátek na velezahradním příjímání čeháčka v souladu s denním řádem a včera jsem měl 2 lahvový z vlastních zásob v zahraničí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 No já jsem byl v pátek na velezahradním příjímání čeháčka v souladu s denním řádem a včera jsem měl 2 lahvový z vlastních zásob v zahraničí... taky dobrý ja včera sem si dával grglavou vodu od staropramenu....docela fain flašky ty nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ahoojky Badysku Tož jak je v OV? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 taky dobrý ja včera sem si dával grglavou vodu od staropramenu....docela fain flašky ty nové A ta je taky fajne... Já dyckevá vezmu u nás v hypersuper ten multipack 10 ks s tyma kočkama "Maš na to buňky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ahoojky Badysku Tož jak je v OV? Ahojjjjky Ivanko...no hrozný vedro, dusno... už by to chtělo trošku změnu zase jinak ja sem mám okey kampak balite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Já dyckevá vezmu u nás v hypersuper ten multipack 10 ks s tyma kočkama "Maš na to buňky" buňky by byly co ? : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 buňky by byly co ? : No baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Do Chorvatska Jdu fungovat mějte se tu všichni hezky a někdy zase ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Do ChorvatskaJdu fungovat mějte se tu všichni hezky a někdy zase ahojky Je, tak ale opatrně v tom horku, nezapomeň doplňovat tekutiny a kdyby jsme se už nepotkali on-line, tak že přeju krásnou a příjemnou dovolenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Do ChorvatskaJdu fungovat mějte se tu všichni hezky a někdy zase ahojky tož to jóoo ... tak at se Vám dovča vydaři...zatím ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky