Sejis Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 zdááár dˇáblíků dneska máme pod mrakem jak je po ránu,koukám,že nejedeš Hradec Tady ještě pořád jasno a svítí slunko jak vo život 26°C , no do Hradce nejedu a navíc budu makat jak šroub celej víkend Sem potřeboval v Hradci něco pořešit u kámoše a můžu prd Zdravím všecky příchozí tak přemýšlej nad Panenským týncem ten je tuším 15.7. já jedu,alespon prozatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 dobre rano panove i tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dana Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 dobré ránko chlapci Buďte zdráva paní velkotovárníková , udstivá poklona Ty jsi, ale kašpar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 tak přemýšlej nad Panenským týncem ten je tuším 15.7. já jedu,alespon prozatím Uhhh Panenský Týnec kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 dobre rano panove i tobě ahoj jiri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Ty jsi, ale kašpar Jo to o mě taky říkají pak ještě trouba, poťouchlo ..... no to by bylo na dlouho : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 tak přemýšlej nad Panenským týncem ten je tuším 15.7. já jedu,alespon prozatím Uhhh Panenský Týnec kde to je? 54 km za Prahou ,12 km za Slaným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Ty jsi, ale kašpar Jo to o mě taky říkají pak ještě trouba, poťouchlo ..... no to by bylo na dlouho : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 tak přemýšlej nad Panenským týncem ten je tuším 15.7. já jedu,alespon prozatím Uhhh Panenský Týnec kde to je? 54 km za Prahou ,12 km za Slaným aha hmmm safra to zas budu makat v sobotu grrrr to zas bude keců v práci no ale nasadil jsi mi brouka do hlavy, pokusím se to nějak zařídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 tak přemýšlej nad Panenským týncem ten je tuším 15.7. já jedu,alespon prozatím Uhhh Panenský Týnec kde to je? 54 km za Prahou ,12 km za Slaným aha hmmm safra to zas budu makat v sobotu grrrr to zas bude keců v práci no ale nasadil jsi mi brouka do hlavy, pokusím se to nějak zařídit pokus,vždyt Praha je ti blízká spojíš příjemné s užitečným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 pokus,vždyt Praha je ti blízká spojíš příjemné s užitečným Fakt? a v čem? zas něco nevím máš SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 pokus,vždyt Praha je ti blízká spojíš příjemné s užitečným Fakt? a v čem? zas něco nevím máš SZ ...............no přeci jezdíš rád za mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 ...............no přeci jezdíš rád za mnou ahááá tak to je jiná Jiříku samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 ...............no přeci jezdíš rád za mnou ahááá tak to je jiná Jiříku samozřejmě no proto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Musím letět čusík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Musím letět čusík já taky,ozvi se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 tady nikdo neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 tady nikdo neni Asi všichni vyrazili na svačinku. Jinak Zdarec ve spolec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 tady nikdo neni Asi všichni vyrazili na svačinku. Jinak Zdarec ve spolec. zdary vary pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 zdary vary pane Jak se máme takhle v polovině týdne, mírně se ochladilo, takže s myslim že dobrý ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 zdary vary pane Jak se máme takhle v polovině týdne, mírně se ochladilo, takže s myslim že dobrý ne? pocasi ted naprosta pohoda...tak ze celkem gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Dobrý den přeji všem... První den v tomto měsící mám volno a užívám sluníčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 ahoj spidi...praha je pod mrakama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 ahoj spidi...praha je pod mrakama Ahoj Baui, no do pytle, tak to máme odpoledne tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 vikend bude hezkýýý ....čagos chalanos -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky