Fugenbunt Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 byla tam otazka kdy se nesmi predjizdet...prvni moznost celkem logicka druha uz min a treti naprosta blbost...nepamatuji si presne ty prvni dve ale vsem co jsem to dal tak vsichni rikali 1 nebo 2 ve vysledcich byla spravne 3 a to bylo kdyz mas spinave zadni sklo??? jako sorry bud je to preklep a nebo totalni picovina Tak to je slía. Já dělal ty dva co sou na Idnes a s obou 44 bodů, Prospěl je na 43. takže pohoda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Jinak zdar jak sviňa BadyS und SpidiS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 byla tam otazka kdy se nesmi predjizdet...prvni moznost celkem logicka druha uz min a treti naprosta blbost...nepamatuji si presne ty prvni dve ale vsem co jsem to dal tak vsichni rikali 1 nebo 2 ve vysledcich byla spravne 3 a to bylo kdyz mas spinave zadni sklo??? jako sorry bud je to preklep a nebo totalni picovina Tak to je slía. Já dělal ty dva co sou na Idnes a s obou 44 bodů, Prospěl je na 43. takže pohoda.. ja jsem je delal ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Jinak zdar jak sviňa BadyS und SpidiS. Čáágos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 ja jsem je delal ted A kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 ja jsem je delal ted A kolik? 46 a 44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 ja jsem je delal ted A kolik? 46 a 44 Nj vo dva bodiky, seš lepší... Ale asi ty samý chyby.... Holt stará škola.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 ja jsem je delal ted A kolik? 46 a 44 Nj vo dva bodiky, seš lepší... Ale asi ty samý chyby.... Holt stará škola.. nektere veci fakt k smichu...ale nemelo by to bejt tak tezky dle meho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 nektere veci fakt k smichu...ale nemelo by to bejt tak tezky dle meho Jj staci se doučit ty vysoce jakostní otázky a bude to za 50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 nektere veci fakt k smichu...ale nemelo by to bejt tak tezky dle meho Jj staci se doučit ty vysoce jakostní otázky a bude to za 50. ja myslim ze by to melo jit bez problemu coz je dobre protoze budu potrebovat rozsirit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Zdarec Zdárek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 copak to tu řešíte? Zkoušky z autoškoly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Zdarec zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 pěkný no, já jsem vyfotil přímo z ulice tuningový víčko jednoho bouráku, ale bohužel to mám v mobilu a teď to z něj nedostanu, pak to pošlu, stojí to za to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 pěkný no, já jsem vyfotil přímo z ulice tuningový víčko jednoho bouráku, ale bohužel to mám v mobilu a teď to z něj nedostanu, pak to pošlu, stojí to za to... Si to pošli na email, když máš foťák máš minimálně GPRS:. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 copak to tu řešíte? Zkoušky z autoškoly? JJ nový testy Autoškol, budeme mít 12 měsícu se to pořádně naučit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 copak to tu řešíte? Zkoušky z autoškoly? JJ nový testy Autoškol, budeme mít 12 měsícu se to pořádně naučit.. jen blbni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 si z toho děláš prdel... už jsou někde ty nový testy? Že bych taky zkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 si z toho děláš prdel... už jsou někde ty nový testy? Že bych taky zkusil na idnes jsou jen 2 vic jsem nehledal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 si z toho děláš prdel... už jsou někde ty nový testy? Že bych taky zkusil http://etesty.mdcr.cz/ Tady to mas i podle skupin a na cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 udělám si pak chvilku čas a zkusím to, ale obávám se, že nemám šanci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 pár sem udělal zatím píšou že sem uspěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky