Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
byla tam otazka kdy se nesmi predjizdet...

prvni moznost celkem logicka druha uz min a treti naprosta blbost...nepamatuji si presne ty prvni dve ale vsem co jsem to dal tak vsichni rikali 1 nebo 2 ve vysledcich byla spravne 3 a to bylo kdyz mas spinave zadni sklo???

jako sorry bud je to preklep a nebo totalni picovina

Tak to je slía. :D

Já dělal ty dva co sou na Idnes a s obou 44 bodů, Prospěl je na 43. takže pohoda.. -_--_--_-

Vloženo
byla tam otazka kdy se nesmi predjizdet...

prvni moznost celkem logicka druha uz min a treti naprosta blbost...nepamatuji si presne ty prvni dve ale vsem co jsem to dal tak vsichni rikali 1 nebo 2 ve vysledcich byla spravne 3 a to bylo kdyz mas spinave zadni sklo???

jako sorry bud je to preklep a nebo totalni picovina

Tak to je slía. :D

Já dělal ty dva co sou na Idnes a s obou 44 bodů, Prospěl je na 43. takže pohoda.. -_--_--_-

ja jsem je delal ted ;)

Vloženo
ja jsem je delal ted ;)

A kolik?

46 a 44

Nj vo dva bodiky, seš lepší... Ale asi ty samý chyby.... Holt stará škola.. :D

nektere veci fakt k smichu...ale nemelo by to bejt tak tezky dle meho

Vloženo
nektere veci fakt k smichu...ale nemelo by to bejt tak tezky dle meho

Jj staci se doučit ty vysoce jakostní otázky a bude to za 50. :D

ja myslim ze by to melo jit bez problemu coz je dobre protoze budu potrebovat rozsirit ;)

Vloženo

pěkný no, já jsem vyfotil přímo z ulice tuningový víčko jednoho bouráku, ale bohužel to mám v mobilu a teď to z něj nedostanu, pak to pošlu, stojí to za to... :)

Vloženo
pěkný no, já jsem vyfotil přímo z ulice tuningový víčko jednoho bouráku, ale bohužel to mám v mobilu a teď to z něj nedostanu, pak to pošlu, stojí to za to... :)

Si to pošli na email, když máš foťák máš minimálně GPRS:. :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...