Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

tak ja prijedu jako vypomoc...aspon bych chvilku delal neco jineho

klidně ;) jen přijeď práce je tam hromada

me takova prace bavi...jak ja se ted tesim na tejden na chatu...tam je prace dost...prolozim to kolem a z toho duvodu tam nechci auto protoze vim ze bych na kolo nevlez ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar hoši, tak se ten Hradec nějak podělává což?

Zdar zdar , bohužel u mě to nevyšlo díky kreténum kteří pozdě vypadli z prostoru kam se máme stěhovat :disgust: sem dřel jak kůň abych se moh zůčastnit a pak to zhodí jeden neplatící idiot :disgust::ph34r:

Odkaz ke komentáři

me takova prace bavi...jak ja se ted tesim na tejden na chatu...tam je prace dost...prolozim to kolem a z toho duvodu tam nechci auto protoze vim ze bych na kolo nevlez ;)

o tom mi povídej na kolo sem se teď vůbec nedostal, každej den su po hokně totálně mrtvej, že už bych ani na to kolo nevylez - všichni teď choděj no my to potřebujem do prázdnin jedeme pryč a dotáhnou vrak kterej je zralej na výhoz než na generálku a myslí si že je to za 5 minut :ph34r:

Odkaz ke komentáři

o tom mi povídej na kolo sem se teď vůbec nedostal, každej den su po hokně totálně mrtvej, že už bych ani na to kolo nevylez - všichni teď choděj no my to potřebujem do prázdnin jedeme pryč a dotáhnou vrak kterej je zralej na výhoz než na generálku a myslí si že je to za 5 minut :ph34r:

jj to znam...taky jsem chtel nekdy zazraky s kolem ale nekdy uz to proste nejde

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...