baurak Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 ahoj radku co je u Tebe nového po ránu? no snad ani nic a nevim jestli je to dobre nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 no snad ani nic a nevim jestli je to dobre nebo ne no to nezní moc optimisticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 no to nezní moc optimisticky no ani ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 no ani ne copak nějaký průser v práci? nebo si zas šéf vymyslel nějakou opravdu zábavnou práci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 no ani ne copak nějaký průser v práci? nebo si zas šéf vymyslel nějakou opravdu zábavnou práci? ale tak snad ani ne...dnes se vratil po sluzebni ceste tak cekam co zase vytahne za libovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 ale tak snad ani ne...dnes se vratil po sluzebni ceste tak cekam co zase vytahne za libovky jo tááák on má po služebkách nějaký fakt "skvělý" nápady jo? šmarjajo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 ale tak snad ani ne...dnes se vratil po sluzebni ceste tak cekam co zase vytahne za libovky jo tááák on má po služebkách nějaký fakt "skvělý" nápady jo? šmarjajo jj uz zacina vymyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 jj uz zacina vymyslet Jo Ti nadřízení si už občas neví co si vymyslet bych taky momentálně potřeboval další čtyři páry rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 jj uz zacina vymyslet Jo Ti nadřízení si už občas neví co si vymyslet bych taky momentálně potřeboval další čtyři páry rukou. tak ja prijedu jako vypomoc...aspon bych chvilku delal neco jineho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Zdar hoši, tak se ten Hradec nějak podělává což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 tak ja prijedu jako vypomoc...aspon bych chvilku delal neco jineho klidně jen přijeď práce je tam hromada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Zdar hoši, tak se ten Hradec nějak podělává což? ty jedes?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 tak ja prijedu jako vypomoc...aspon bych chvilku delal neco jineho klidně jen přijeď práce je tam hromada me takova prace bavi...jak ja se ted tesim na tejden na chatu...tam je prace dost...prolozim to kolem a z toho duvodu tam nechci auto protoze vim ze bych na kolo nevlez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Zdar hoši, tak se ten Hradec nějak podělává což? ty jedes?? Jasně já jedu, ale co sem četl tak to skoro všichni vzdávaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Zdar hoši, tak se ten Hradec nějak podělává což? Zdar zdar , bohužel u mě to nevyšlo díky kreténum kteří pozdě vypadli z prostoru kam se máme stěhovat sem dřel jak kůň abych se moh zůčastnit a pak to zhodí jeden neplatící idiot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 nazdárek Baui, psal jsem ti zprávu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Zdar hoši, tak se ten Hradec nějak podělává což? ty jedes?? Jasně já jedu, ale co sem četl tak to skoro všichni vzdávaj. a kdy jedes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 nazdárekBaui, psal jsem ti zprávu ja tobe taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 me takova prace bavi...jak ja se ted tesim na tejden na chatu...tam je prace dost...prolozim to kolem a z toho duvodu tam nechci auto protoze vim ze bych na kolo nevlez o tom mi povídej na kolo sem se teď vůbec nedostal, každej den su po hokně totálně mrtvej, že už bych ani na to kolo nevylez - všichni teď choděj no my to potřebujem do prázdnin jedeme pryč a dotáhnou vrak kterej je zralej na výhoz než na generálku a myslí si že je to za 5 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 me takova prace bavi...jak ja se ted tesim na tejden na chatu...tam je prace dost...prolozim to kolem a z toho duvodu tam nechci auto protoze vim ze bych na kolo nevlez o tom mi povídej na kolo sem se teď vůbec nedostal, každej den su po hokně totálně mrtvej, že už bych ani na to kolo nevylez - všichni teď choděj no my to potřebujem do prázdnin jedeme pryč a dotáhnou vrak kterej je zralej na výhoz než na generálku a myslí si že je to za 5 minut jj to znam...taky jsem chtel nekdy zazraky s kolem ale nekdy uz to proste nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 jj to znam...taky jsem chtel nekdy zazraky s kolem ale nekdy uz to proste nejde asi tak nějak , no mažu dělat ty zázraky zatím čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 jj to znam...taky jsem chtel nekdy zazraky s kolem ale nekdy uz to proste nejde asi tak nějak , no mažu dělat ty zázraky zatím čus jj mej se pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 no hosi vas bych chtel zamestnat - misto toho abyste dreli tady zvanite v hospe i kdyz zase v tomhle vedru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 a kdy jedes Až po práci tak kolem 18:00. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 a kdy jedes Až po práci tak kolem 18:00. ok pane...tak nejak doraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky