Host MichalF Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Zdar Hadi, no nevim podle mě chčije fšude sakra... Kdo neobjednal to počasí?? A Kde je ten Los Devilos, co to ma jako bejt????? Cauky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Tady máte létající hondu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Zdar Hadi, no nevim podle mě chčije fšude sakra... Kdo neobjednal to počasí?? A Kde je ten Los Devilos, co to ma jako bejt????? nejsem účasten tak bay mě to nemrzelo sem objednal psí počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Tady máte létající hondu.. Tak ji posli rozehnat ty mraky .... .. mizim uz tu nejsem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Tady máte létající hondu.. to vypadá celkem příšerně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Zdar Hadi, no nevim podle mě chčije fšude sakra... Kdo neobjednal to počasí?? A Kde je ten Los Devilos, co to ma jako bejt????? nejsem účasten tak bay mě to nemrzelo sem objednal psí počasí Flakaci !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Flakaci !!!! Lumpe : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 nejsem účasten tak bay mě to nemrzelo sem objednal psí počasí No já to nechtěl říct na plnou hubu ale Děkujeme!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Tak ji posli rozehnat ty mraky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 bude hezky...don´t stres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 No já to nechtěl říct na plnou hubu ale Děkujeme!!!! Rádo se stalo : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 bude hezky...don´t stres Zdar BadyS, si objednal? Šikovnej kluk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Zdar BadyS, si objednal? Šikovnej kluk.... ne jen vás nechám trochu oschnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 bude hezky...don´t stres no jen , aby Márty jako u nás na P5 se to pomalu jako od západu vyjasňuje tak se uvidi stejně mám odjezd plánovaný až za 5 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 ne jen vás nechám trochu oschnout Ty si takovej hodnej kluk.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 tak ráno v HK pršelo ted prý ne je jen zataženo tak aspon si nepsálíme ksichty jako loni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 tak ráno v HK pršelo ted prý ne je jen zataženo tak aspon si nepsálíme ksichty jako loni neboj Jene to ještě možná příjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Mažu do hokny bando čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 tak to je ale krasne rano ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 tak to je ale krasne rano ze jj moooc krásnééé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 tak ráno v HK pršelo ted prý ne je jen zataženo tak aspon si nepsálíme ksichty jako loni Me se loupou po minulem vikendu, prvnim opalovani zada a to nesnasim takze ja bych rad kdyby svitilo. Jinak ted sem dorazil do Prahy. Jablonec ... dest Liberec ... dest Turnov ... dest Jicin ... dest Mlada Boleslav ... dest Praha ... dest ... aneb pocasi cestou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 ...safra tos mel nakou divnou klikatou cestu ; u nas taky prsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 No já za hodinku vyrážím do Brna a z Brna na Hradec, počasí na pomezí Moravy a Dolnorakouska sice ne nijak fascinující, ale střídá se tu oblačno a polojasno, tak uvidíme, jak bude v Hradci... Při nejhorším vlezeme do ňákýho pivního stanu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Tak v Hradci je zhruba jako v praze, zamraceno a poprchává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Tak v Hradci je zhruba jako v praze, zamraceno a poprchává... Nicméně já vyrážím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky