BadyS Vloženo 30. Červen 2006 Vloženo 30. Červen 2006 Tak v Hradci je zhruba jako v praze, zamraceno a poprchává... Nicméně já vyrážím... Já také...informace takové že dneska sem tam deštík....zitra už suprově....to přežiju...nejsu z cukru.... ja se tááááááááááááááááááááááák těším
Borg Vloženo 30. Červen 2006 Vloženo 30. Červen 2006 Všici nee... aaale copak pane? jsi zlobil? Tak Tě nechali doma? :
Fugenbunt Vloženo 30. Červen 2006 Vloženo 30. Červen 2006 Všici nee... aaale copak pane? jsi zlobil? Tak Tě nechali doma? : Tak nejak, s tema co sem mel jet tak na to hodili bobek a vsichni oktavaci uz sou tam. Takze to podle pocasi poresim rano..
Borg Vloženo 30. Červen 2006 Vloženo 30. Červen 2006 Tak nejak, s tema co sem mel jet tak na to hodili bobek a vsichni oktavaci uz sou tam. Takze to podle pocasi poresim rano.. njn já bych moh vyvěsit ceduli s nápisem "Arbeit macht frei "
krysarr Vloženo 30. Červen 2006 Vloženo 30. Červen 2006 CAues Ja myslim, ze tam zdaleka vsichni nejsou, esli je tam pet clenu, je to hodne, Hensel, Garny i MartinRS zatim doma, ja taky, tak nefim nefim
Borg Vloženo 30. Červen 2006 Vloženo 30. Červen 2006 CAues Ja myslim, ze tam zdaleka vsichni nejsou, esli je tam pet clenu, je to hodne, Hensel, Garny i MartinRS zatim doma, ja taky, tak nefim nefim Zdar no tak už hybaj : a vostatní taky, teda Ti co můžou
krysarr Vloženo 30. Červen 2006 Vloženo 30. Červen 2006 CAues Ja myslim, ze tam zdaleka vsichni nejsou, esli je tam pet clenu, je to hodne, Hensel, Garny i MartinRS zatim doma, ja taky, tak nefim nefim Zdar no tak už hybaj : a vostatní taky, teda Ti co můžou JJ, za chvilku razim na smerem na HK a paxe ufidi, hlavne, ze mam STK tak zateem
Fugenbunt Vloženo 30. Červen 2006 Vloženo 30. Červen 2006 CAues Ja myslim, ze tam zdaleka vsichni nejsou, esli je tam pet clenu, je to hodne, Hensel, Garny i MartinRS zatim doma, ja taky, tak nefim nefim hmm on tam byl predvoj az na miste, prej louze a hnus pocasi otocili to a jeli domu. Takze uz druha vlna ani nevyrazila. No ja uvidim podle punti kdyztak bych to tam vzal na den kdyz uz jsem se na to tak pripravoval..
Borg Vloženo 2. Červenec 2006 Vloženo 2. Červenec 2006 Kurňa drát bando jedna kde se zas fšici flákáte
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Vloženo 3. Červenec 2006 Dobré slunečné ránko všem vespolek dobré dobré zdáár Rádo
Borg Vloženo 3. Červenec 2006 Vloženo 3. Červenec 2006 dobré dobré zdáár Rádo Zdar Jiříku jak bylo o víkendu? byl jsi na chajdě?
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Vloženo 3. Červenec 2006 dobré dobré zdáár Rádo Zdar Jiříku jak bylo o víkendu? byl jsi na chajdě? byl naprostá paráda.klídek koupáníčko
Borg Vloženo 3. Červenec 2006 Vloženo 3. Červenec 2006 byl naprostá paráda.klídek koupáníčko Tak to závidím, já dřel jak bulhar a stěhoval krám ještě že tenhle tejden je "krátkej", tak toho asi využiju a taky pudu kapku nachytat zdravější barvu než ředitele vápenky a trocha se pročvachtat.
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Vloženo 3. Červenec 2006 byl naprostá paráda.klídek koupáníčko Tak to závidím, já dřel jak bulhar a stěhoval krám ještě že tenhle tejden je "krátkej", tak toho asi využiju a taky pudu kapku nachytat zdravější barvu než ředitele vápenky a trocha se pročvachtat. máš pravdu bude kratší týden ale já mám celý víkend pracovní světový pohár skateboarding
Borg Vloženo 3. Červenec 2006 Vloženo 3. Červenec 2006 máš pravdu bude kratší týden ale já mám celý víkend pracovní světový pohár skateboarding spíš světový pohár šílenců naštěstí nemám sobotu, tak budu mít 4 dny minimálně oraz možná si vezmu volno a natáhnu to na pět.
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Vloženo 3. Červenec 2006 Ahoj všem jestli tu někdo je.... Je . Kde jsi se flákal, že jsi nedorazil do Hradce?
Borg Vloženo 3. Červenec 2006 Vloženo 3. Červenec 2006 Ahoj všem jestli tu někdo je.... Zdar zdar to víš že občas se tu někdo objeví
Doporučené příspěvky