Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

:( Tak v Hradci je zhruba jako v praze, zamraceno a poprchává...

Nicméně já vyrážím...:specool:

Já také...informace takové že dneska sem tam deštík....zitra už suprově....to přežiju...nejsu z cukru.... ja se tááááááááááááááááááááááák těším

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CAues -_-

Ja myslim, ze tam zdaleka vsichni nejsou, esli je tam pet clenu, je to hodne, Hensel, Garny i MartinRS zatim doma, ja taky, tak nefim nefim  ;)

Zdar

no tak už hybaj ::';) a vostatní taky, teda Ti co můžou ;)

JJ, za chvilku razim na smerem na HK a paxe ufidi, hlavne, ze mam STK ;)

tak zateem -_-

Odkaz ke komentáři

CAues -_-

Ja myslim, ze tam zdaleka vsichni nejsou, esli je tam pet clenu, je to hodne, Hensel, Garny i MartinRS zatim doma, ja taky, tak nefim nefim ;)

hmm on tam byl predvoj az na miste, prej louze a hnus pocasi otocili to a jeli domu. Takze uz druha vlna ani nevyrazila. No ja uvidim podle punti kdyztak bych to tam vzal na den kdyz uz jsem se na to tak pripravoval.. :D

Odkaz ke komentáři

byl :D naprostá paráda.klídek :D-_--_- koupáníčko :specool:

Tak to závidím, já dřel jak bulhar a stěhoval krám :( ještě že tenhle tejden je "krátkej", tak toho asi využiju a taky pudu kapku nachytat zdravější barvu než ředitele vápenky a trocha se pročvachtat. -_-

Odkaz ke komentáři

byl :D  naprostá paráda.klídek  :D  -_-  -_-  koupáníčko :specool:

Tak to závidím, já dřel jak bulhar a stěhoval krám :( ještě že tenhle tejden je "krátkej", tak toho asi využiju a taky pudu kapku nachytat zdravější barvu než ředitele vápenky a trocha se pročvachtat. -_-

máš pravdu :D bude kratší týden :D ale já mám celý víkend pracovní :) světový pohár skateboarding

Odkaz ke komentáři

máš pravdu :D bude kratší týden :D ale já mám celý víkend pracovní :) světový pohár skateboarding

spíš světový pohár šílenců :huh: naštěstí nemám sobotu, tak budu mít 4 dny minimálně oraz možná si vezmu volno a natáhnu to na pět.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...