BadyS Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Tak v Hradci je zhruba jako v praze, zamraceno a poprchává... Nicméně já vyrážím... Já také...informace takové že dneska sem tam deštík....zitra už suprově....to přežiju...nejsu z cukru.... ja se tááááááááááááááááááááááák těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 aaa všici so v Hradci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 aaa všici so v Hradci Všici nee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Všici nee... aaale copak pane? jsi zlobil? Tak Tě nechali doma? : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Všici nee... aaale copak pane? jsi zlobil? Tak Tě nechali doma? : Tak nejak, s tema co sem mel jet tak na to hodili bobek a vsichni oktavaci uz sou tam. Takze to podle pocasi poresim rano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Tak nejak, s tema co sem mel jet tak na to hodili bobek a vsichni oktavaci uz sou tam. Takze to podle pocasi poresim rano.. njn já bych moh vyvěsit ceduli s nápisem "Arbeit macht frei " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 CAues Ja myslim, ze tam zdaleka vsichni nejsou, esli je tam pet clenu, je to hodne, Hensel, Garny i MartinRS zatim doma, ja taky, tak nefim nefim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 CAues Ja myslim, ze tam zdaleka vsichni nejsou, esli je tam pet clenu, je to hodne, Hensel, Garny i MartinRS zatim doma, ja taky, tak nefim nefim Zdar no tak už hybaj : a vostatní taky, teda Ti co můžou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 CAues Ja myslim, ze tam zdaleka vsichni nejsou, esli je tam pet clenu, je to hodne, Hensel, Garny i MartinRS zatim doma, ja taky, tak nefim nefim Zdar no tak už hybaj : a vostatní taky, teda Ti co můžou JJ, za chvilku razim na smerem na HK a paxe ufidi, hlavne, ze mam STK tak zateem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 CAues Ja myslim, ze tam zdaleka vsichni nejsou, esli je tam pet clenu, je to hodne, Hensel, Garny i MartinRS zatim doma, ja taky, tak nefim nefim hmm on tam byl predvoj az na miste, prej louze a hnus pocasi otocili to a jeli domu. Takze uz druha vlna ani nevyrazila. No ja uvidim podle punti kdyztak bych to tam vzal na den kdyz uz jsem se na to tak pripravoval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 zase nikde nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Kurňa drát bando jedna kde se zas fšici flákáte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 V HK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Dobré slunečné ránko všem vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Dobré slunečné ránko všem vespolek dobré dobré zdáár Rádo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 dobré dobré zdáár Rádo Zdar Jiříku jak bylo o víkendu? byl jsi na chajdě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 dobré dobré zdáár Rádo Zdar Jiříku jak bylo o víkendu? byl jsi na chajdě? byl naprostá paráda.klídek koupáníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 byl naprostá paráda.klídek koupáníčko Tak to závidím, já dřel jak bulhar a stěhoval krám ještě že tenhle tejden je "krátkej", tak toho asi využiju a taky pudu kapku nachytat zdravější barvu než ředitele vápenky a trocha se pročvachtat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 byl naprostá paráda.klídek koupáníčko Tak to závidím, já dřel jak bulhar a stěhoval krám ještě že tenhle tejden je "krátkej", tak toho asi využiju a taky pudu kapku nachytat zdravější barvu než ředitele vápenky a trocha se pročvachtat. máš pravdu bude kratší týden ale já mám celý víkend pracovní světový pohár skateboarding Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ahoj všem jestli tu někdo je.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 máš pravdu bude kratší týden ale já mám celý víkend pracovní světový pohár skateboarding spíš světový pohár šílenců naštěstí nemám sobotu, tak budu mít 4 dny minimálně oraz možná si vezmu volno a natáhnu to na pět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Dobré ráno Ahoj Peťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ahoj všem jestli tu někdo je.... Je . Kde jsi se flákal, že jsi nedorazil do Hradce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ahoj všem jestli tu někdo je.... Zdar zdar to víš že občas se tu někdo objeví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky