Borg Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 No nic musím mazat do práce zatím se tu mějte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 máš pravdu bude kratší týden ale já mám celý víkend pracovní světový pohár skateboarding spíš světový pohár šílenců naštěstí nemám sobotu, tak budu mít 4 dny minimálně oraz možná si vezmu volno a natáhnu to na pět. mají můj obdiv,hlavně vysoká U rampa to stojí za to vidět.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ahoj všem jestli tu někdo je.... jo jsem tadííí hoj márty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ahoj všem jestli tu někdo je.... Je . Kde jsi se flákal, že jsi nedorazil do Hradce? v pátek mě tak nějak rozhodilo to počasí a v sobotu jsem se chtel ukazat ale nestihačka a jiné zaležitosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Dobré ráno čááágo justiční panáčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ahoj všem jestli tu někdo je.... jo jsem tadííí hoj márty Ahoj pane....... ty si také nebyl vid?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Dobré ráno čááágo justiční panáčku Justici sem netahej. Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ahoj všem jestli tu někdo je.... jo jsem tadííí hoj márty Ahoj pane....... ty si také nebyl vid?????? né nebyl,já to anoncoval dopředu,že ty megabordely nejedu a nepojedu už nikdy,nemám na to náladu ,pouze komornější srazy a jak jsem mluvil s Henslíkem ,tak tam byl na 3 hodky no nic moc........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Dobré ráno čááágo justiční panáčku Justici sem netahej. Zdar pardooon magistře jak se vede lumpe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ahoj všem jestli tu někdo je.... jo jsem tadííí hoj márty Ahoj pane....... ty si také nebyl vid?????? né nebyl,já to anoncoval dopředu,že ty megabordely nejedu a nepojedu už nikdy,nemám na to náladu ,pouze komornější srazy a jak jsem mluvil s Henslíkem ,tak tam byl na 3 hodky no nic moc........ jj chápu pane......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 jinak asi zatim nikde žádné fotos HRADEC???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 pardooon magistře jak se vede lumpe No fajn, jak jinak. Sedím v kanclu, nechce se mi nic dělat, ale docela jsem si v Hradci odpočinul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 jinak asi zatim nikde žádné fotos HRADEC???? No ono se tam toho moc nenafotilo. Aspoň co já vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ahoj všem jestli tu někdo je.... jo jsem tadííí hoj márty Ahoj pane....... ty si také nebyl vid?????? né nebyl,já to anoncoval dopředu,že ty megabordely nejedu a nepojedu už nikdy,nemám na to náladu ,pouze komornější srazy a jak jsem mluvil s Henslíkem ,tak tam byl na 3 hodky no nic moc........ jj chápu pane......... vždyt víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 jinak asi zatim nikde žádné fotos HRADEC???? No ono se tam toho moc nenafotilo. Aspoň co já vím no n ic moc ,když nejsou ani fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 no n ic moc ,když nejsou ani fotky To víš, jednalo se o příjemné posezení a pokecání v malém počtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 no n ic moc ,když nejsou ani fotky To víš, jednalo se o příjemné posezení a pokecání v malém počtu chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Zdar lumpové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Zdar lumpové. zdááár syčáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Zdar lumpové. zdááár syčáku Jak to můžeš říct, já takovej hodnej chlapec, ani zádnej trestnej bod ještě nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Zdar lumpové. zdááár syčáku Jak to můžeš říct, já takovej hodnej chlapec, ani zádnej trestnej bod ještě nemám. hodnej ty .................neboj ty body přijdou,.......známej už má 3 hned první den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Zdar lumpové. zdááár syčáku Jak to můžeš říct, já takovej hodnej chlapec, ani zádnej trestnej bod ještě nemám. hodnej ty .................neboj ty body přijdou,.......známej už má 3 hned první den No já viděl v sobotu jen dva stážníky jak se vybavovali na zastávce, ale třeba přijde nějaká fotečka. A Za co to má? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Zdar lumpové. zdááár syčáku Jak to můžeš říct, já takovej hodnej chlapec, ani zádnej trestnej bod ještě nemám. hodnej ty .................neboj ty body přijdou,.......známej už má 3 hned první den No já viděl v sobotu jen dva stážníky jak se vybavovali na zastávce, ale třeba přijde nějaká fotečka. A Za co to má? Taxikář-rychlost-3 body-2 500.-kč na místě a pá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Taxikář-rychlost-3 body-2 500.-kč na místě a pá Ajta krajta o 20km/h no to se nešětří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Taxikář-rychlost-3 body-2 500.-kč na místě a pá Ajta krajta o 20km/h no to se nešětří. o 22 překročil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky