Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Taxikář-rychlost-3 body-2 500.-kč na místě a pá Ajta krajta o 20km/h no to se nešětří. o 22 překročil Člověče, já od soboty neviděl policajta. Naštěstí. Ale jinak Mr.Paroubek uvažuje o pozastavení bodového systému. Hlavně, že ho protlačil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 o 22 překročil To bude chtít omezovače rychlosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Taxikář-rychlost-3 body-2 500.-kč na místě a pá Ajta krajta o 20km/h no to se nešětří. o 22 překročil Člověče, já od soboty neviděl policajta. Naštěstí. Ale jinak Mr.Paroubek uvažuje o pozastavení bodového systému. Hlavně, že ho protlačil jednou hod podruhý čehý,klasika .....no kéžby to zrušil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Člověče, já od soboty neviděl policajta. Naštěstí. Ale jinak Mr.Paroubek uvažuje o pozastavení bodového systému. Hlavně, že ho protlačil No státní na to házej bobek, já se bojim o městský místo toho aby chodili po ulicích a trochu aspoň dohlíželi, tak budou plnit městský pokladny. No aby to nedopadlo jako s poslaneckýma platama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 jednou hod podruhý čehý,klasika .....no kéžby to zrušil Pochybuju o zrušení. Maximálně tak zrušej body o prekroceni rychlosti do 20km/h. Ale pokladnicky se musej plnit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 o 22 překročil To bude chtít omezovače rychlosti. to nepomůže,ale je to boží utrpení,mladej jel včera z Prachatic skoro 4 hodiny do Prahy ,tekly mu nervy strašně se všechno zpomaluje a někam se dostat,to bude tragedie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 to nepomůže,ale je to boží utrpení,mladej jel včera z Prachatic skoro 4 hodiny do Prahy ,tekly mu nervy strašně se všechno zpomaluje a někam se dostat,to bude tragedie My povídej, já jel z Hradce podle předpisů v koloně jako všichni a mít 50 u cedule začátek obce a mezi obcema do 100 je neskutečnej vopruz. Člověk z toho ježdění nemá vůbec požitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 jednou hod podruhý čehý,klasika .....no kéžby to zrušil Pochybuju o zrušení. Maximálně tak zrušej body o prekroceni rychlosti do 20km/h. Ale pokladnicky se musej plnit.. pokladny "chápu" ale ty body to píčovina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 pokladny "chápu" ale ty body to píčovina Spíš mám pocit, že se víc napakují policajti než pokladny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 pokladny "chápu" ale ty body to píčovina Spíš mám pocit, že se víc napakují policajti než pokladny ano podpoří to ještě větší korupci a kdo tvrdí ,že né,tak si nevidí,ani na špičku nosu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 pokladny "chápu" ale ty body to píčovina Spíš mám pocit, že se víc napakují policajti než pokladny ano podpoří to ještě větší korupci a kdo tvrdí ,že né,tak si nevidí,ani na špičku nosu No protože ty pánové co to tvrdí berou vrchem spodem takže jim to příjde normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 to nepomůže,ale je to boží utrpení,mladej jel včera z Prachatic skoro 4 hodiny do Prahy ,tekly mu nervy strašně se všechno zpomaluje a někam se dostat,to bude tragedie My povídej, já jel z Hradce podle předpisů v koloně jako všichni a mít 50 u cedule začátek obce a mezi obcema do 100 je neskutečnej vopruz. Člověk z toho ježdění nemá vůbec požitek Nj problém, je v tom že každej jede radši 40km/h než by jel 60km/h a stačí jeden a všichni sou tim padem v pi.. Je problém že když budou chtít přijdeš o dva body za 51km/h to mi pripada jako dost trapnej vopruz. Ale zase je sranda že tě třeba v praze když jedeš 50 nikdo nepredjede. Ale je fakt ze tim padem se to opticky horzne celý vleče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Nj problém, je v tom že každej jede radši 40km/h než by jel 60km/h a stačí jeden a všichni sou tim padem v pi.. Je problém že když budou chtít přijdeš o dva body za 51km/h to mi pripada jako dost trapnej vopruz. Ale zase je sranda že tě třeba v praze když jedeš 50 nikdo nepredjede. Ale je fakt ze tim padem se to opticky horzne celý vleče. Hlavně co jsem slyšel od člověka, kterej dělá u policie tak maj nastavený na příkaz vrchního vedení radary na 50 a všechno co je nad jim to fotí a je to přestupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Hlavně co jsem slyšel od člověka, kterej dělá u policie tak maj nastavený na příkaz vrchního vedení radary na 50 a všechno co je nad jim to fotí a je to přestupek Mrdky mediální. Sem slyšel na 55km/h a vejš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Hlavně co jsem slyšel od člověka, kterej dělá u policie tak maj nastavený na příkaz vrchního vedení radary na 50 a všechno co je nad jim to fotí a je to přestupek Mrdky mediální. Sem slyšel na 55km/h a vejš. Nevím, takhle jsem to slyšel. Ale ono je to jedno protože chytneš jednoho kterej jede do 50 a je ti blbý ho předjet když pojedeš o 3 km rychleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Co na to rict, jen doufam ze to zrusej nebo min. omezej, takhle se to neda to muzu jezdit rovno ve 120ce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Hlavně co jsem slyšel od člověka, kterej dělá u policie tak maj nastavený na příkaz vrchního vedení radary na 50 a všechno co je nad jim to fotí a je to přestupek Mrdky mediální. Sem slyšel na 55km/h a vejš. no vždy se počítalo s proměřováním tachometru a byla vždy tolerance a nastaveno více .......jest-li to neplatí,tak jsou to svině ......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 no vždy se počítalo s proměřováním tachometru a byla vždy tolerance a nastaveno více .......jest-li to neplatí,tak jsou to svině ......... Nevím, jak jsem koupil tak prodávám. Koneckonců 50 je max. Jezdit by se mělo dle předpisů míň. Takže když pojedeš 50 dle tachometru tak je to podle pánů policajtů v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 no vždy se počítalo s proměřováním tachometru a byla vždy tolerance a nastaveno více .......jest-li to neplatí,tak jsou to svině ......... Nevím, jak jsem koupil tak prodávám. Koneckonců 50 je max. Jezdit by se mělo dle předpisů míň. Takže když pojedeš 50 dle tachometru tak je to podle pánů policajtů v pořádku raději bez komentáře,už bych nebyl vůbec slušnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 no vždy se počítalo s proměřováním tachometru a byla vždy tolerance a nastaveno více .......jest-li to neplatí,tak jsou to svině ......... Nevím, jak jsem koupil tak prodávám. Koneckonců 50 je max. Jezdit by se mělo dle předpisů míň. Takže když pojedeš 50 dle tachometru tak je to podle pánů policajtů v pořádku raději bez komentáře,už bych nebyl vůbec slušnej Asi tak, Ale ono kdyz ma clovek v aute Turbo no tak to pak mirne jede. Ale kazdopadne by mel tachometr proměřovat směrem dolu takže 50km/h by mělo bejt tak 48km/h. Jinak asi napíšeme o vyjádření na škodovku jak věří svejm tachometrům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 no vždy se počítalo s proměřováním tachometru a byla vždy tolerance a nastaveno více .......jest-li to neplatí,tak jsou to svině ......... Nevím, jak jsem koupil tak prodávám. Koneckonců 50 je max. Jezdit by se mělo dle předpisů míň. Takže když pojedeš 50 dle tachometru tak je to podle pánů policajtů v pořádku raději bez komentáře,už bych nebyl vůbec slušnej Asi tak, Ale ono kdyz ma clovek v aute Turbo no tak to pak mirne jede. Ale kazdopadne by mel tachometr proměřovat směrem dolu takže 50km/h by mělo bejt tak 48km/h. Jinak asi napíšeme o vyjádření na škodovku jak věří svejm tachometrům. ....už vidím co odepíšou srát na to raději Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 koupím si Smarta s obsahem 600 turbo a bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 tak jsem to pročetl a každopádně to bude zajímavé....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 tak jsem to pročetl a každopádně to bude zajímavé....... To si piš . Příště si koupím Fabii 1,2 HTP a bude to. A nebo radši ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 raději bez komentáře,už bych nebyl vůbec slušnej Přesně tak. Jeden nejmenovaný tu z toho dělá policejní stát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky