Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

Taxikář-rychlost-3 body-2 500.-kč  na místě a pá ;)  ;)

Ajta krajta o 20km/h no to se nešětří.

o 22 překročil :unsure:;)

Člověče, já od soboty neviděl policajta. Naštěstí. Ale jinak Mr.Paroubek uvažuje o pozastavení bodového systému. Hlavně, že ho protlačil :disgust:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taxikář-rychlost-3 body-2 500.-kč  na místě a pá ;)  ;)

Ajta krajta o 20km/h no to se nešětří.

o 22 překročil :unsure:;)

Člověče, já od soboty neviděl policajta. Naštěstí. Ale jinak Mr.Paroubek uvažuje o pozastavení bodového systému. Hlavně, že ho protlačil :disgust:

jednou hod podruhý čehý,klasika :disgust: .....no kéžby to zrušil :clap:

Odkaz ke komentáři

No státní na to házej bobek, já se bojim o městský místo toho aby chodili po ulicích a trochu aspoň dohlíželi, tak budou plnit městský pokladny. No aby to nedopadlo jako s poslaneckýma platama. <_<

Odkaz ke komentáři

to nepomůže,ale je to boží utrpení,mladej jel včera z Prachatic skoro 4 hodiny do Prahy :o  :angry: ,tekly mu nervy :076

strašně se všechno zpomaluje a někam se dostat,to bude tragedie :(  :(

My povídej, já jel z Hradce podle předpisů v koloně jako všichni a mít 50 u cedule začátek obce a mezi obcema do 100 je neskutečnej vopruz. Člověk z toho ježdění nemá vůbec požitek :angry:

Odkaz ke komentáři

pokladny "chápu" ale ty body to píčovina  :angry:

Spíš mám pocit, že se víc napakují policajti než pokladny

ano podpoří to ještě větší korupci a kdo tvrdí ,že né,tak si nevidí,ani na špičku nosu <_<<_<<_<

No protože ty pánové co to tvrdí berou vrchem spodem takže jim to příjde normální

Odkaz ke komentáři

to nepomůže,ale je to boží utrpení,mladej jel včera z Prachatic skoro 4 hodiny do Prahy :o  :angry: ,tekly mu nervy :076

strašně se všechno zpomaluje a někam se dostat,to bude tragedie :(  :(

My povídej, já jel z Hradce podle předpisů v koloně jako všichni a mít 50 u cedule začátek obce a mezi obcema do 100 je neskutečnej vopruz. Člověk z toho ježdění nemá vůbec požitek :angry:

Nj problém, je v tom že každej jede radši 40km/h než by jel 60km/h a stačí jeden a všichni sou tim padem v pi.. Je problém že když budou chtít přijdeš o dva body za 51km/h to mi pripada jako dost trapnej vopruz. Ale zase je sranda že tě třeba v praze když jedeš 50 nikdo nepredjede. Ale je fakt ze tim padem se to opticky horzne celý vleče.

Odkaz ke komentáři

Nj problém, je v tom že každej jede radši 40km/h než by jel 60km/h a stačí jeden a všichni sou tim padem v pi.. Je problém že když budou chtít přijdeš o dva body za 51km/h to mi pripada jako dost trapnej vopruz. Ale zase je sranda že tě třeba v praze když jedeš 50 nikdo nepredjede. Ale je fakt ze tim padem se to opticky horzne celý vleče.

Hlavně co jsem slyšel od člověka, kterej dělá u policie tak maj nastavený na příkaz vrchního vedení radary na 50 a všechno co je nad jim to fotí a je to přestupek :angry::angry::angry::angry:

Odkaz ke komentáři

Hlavně co jsem slyšel od člověka, kterej dělá u policie tak maj nastavený na příkaz vrchního vedení radary na 50 a všechno co je nad jim to fotí a je to přestupek  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:

Mrdky mediální. Sem slyšel na 55km/h a vejš.

Nevím, takhle jsem to slyšel. Ale ono je to jedno protože chytneš jednoho kterej jede do 50 a je ti blbý ho předjet když pojedeš o 3 km rychleji

Odkaz ke komentáři

Hlavně co jsem slyšel od člověka, kterej dělá u policie tak maj nastavený na příkaz vrchního vedení radary na 50 a všechno co je nad jim to fotí a je to přestupek  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:

Mrdky mediální. Sem slyšel na 55km/h a vejš.

no vždy se počítalo s proměřováním tachometru a byla vždy tolerance a nastaveno více .......jest-li to neplatí,tak jsou to svině :angry::angry: .........

Odkaz ke komentáři

no vždy se počítalo s proměřováním tachometru a byla vždy tolerance a nastaveno více .......jest-li to neplatí,tak jsou to svině :angry::angry: .........

Nevím, jak jsem koupil tak prodávám. Koneckonců 50 je max. Jezdit by se mělo dle předpisů míň. Takže když pojedeš 50 dle tachometru tak je to podle pánů policajtů v pořádku :angry::angry:

Odkaz ke komentáři

no vždy se počítalo s proměřováním tachometru a byla vždy tolerance a nastaveno více .......jest-li to neplatí,tak jsou to svině  :angry:  :angry: .........

Nevím, jak jsem koupil tak prodávám. Koneckonců 50 je max. Jezdit by se mělo dle předpisů míň. Takže když pojedeš 50 dle tachometru tak je to podle pánů policajtů v pořádku :angry::angry:

raději bez komentáře,už bych nebyl vůbec slušnej :ph34r::076

Odkaz ke komentáři

no vždy se počítalo s proměřováním tachometru a byla vždy tolerance a nastaveno více .......jest-li to neplatí,tak jsou to svině  :angry:  :angry: .........

Asi tak, Ale ono kdyz ma clovek v aute Turbo no tak to pak mirne jede. Ale kazdopadne by mel tachometr proměřovat směrem dolu takže 50km/h by mělo bejt tak 48km/h. Jinak asi napíšeme o vyjádření na škodovku jak věří svejm tachometrům. :D

Odkaz ke komentáři

Asi tak, Ale ono kdyz ma clovek v aute Turbo no tak to pak mirne jede. Ale kazdopadne by mel tachometr proměřovat směrem dolu takže 50km/h by mělo bejt tak 48km/h. Jinak asi napíšeme o vyjádření na škodovku jak věří svejm tachometrům. :D

....už vidím co odepíšou :angry: srát na to raději :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...