Host MichalF Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ale panove ! Kdybyste dodrzovali predpisy jako ja tak se nemate ceho obavat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ale panove ! Kdybyste dodrzovali predpisy jako ja tak se nemate ceho obavat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 tak jsem to pročetl a každopádně to bude zajímavé....... To si piš . Příště si koupím Fabii 1,2 HTP a bude to. A nebo radši ne 1.2 htp -hovno to pojede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ale panove ! Kdybyste dodrzovali predpisy jako ja tak se nemate ceho obavat ! My se nebojíme o sebe, my jezdíme slušně a dodržujeme předpisy, my mame spíš starost o bližního svého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 tak jsem to pročetl a každopádně to bude zajímavé....... To si piš . Příště si koupím Fabii 1,2 HTP a bude to. A nebo radši ne 1.2 htp -hovno to pojede Na naše rychlostní limity to bude stačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ale panove ! Kdybyste dodrzovali predpisy jako ja tak se nemate ceho obavat ! nějak mě tam chybí smajlící ..............kašpare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ale panove ! Kdybyste dodrzovali predpisy jako ja tak se nemate ceho obavat ! My se nebojíme o sebe, my jezdíme slušně a dodržujeme předpisy, my mame spíš starost o bližního svého. ty woe další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 1.2 htp -hovno to pojede Jasně všichni do Okty 1,2HTP, pak to teprve bude HTP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 tak jsem to pročetl a každopádně to bude zajímavé....... To si piš . Příště si koupím Fabii 1,2 HTP a bude to. A nebo radši ne 1.2 htp -hovno to pojede Na naše rychlostní limity to bude stačit bohatě,už jsem psal koupím Smarta a bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ale panove ! Kdybyste dodrzovali predpisy jako ja tak se nemate ceho obavat ! My se nebojíme o sebe, my jezdíme slušně a dodržujeme předpisy, my mame spíš starost o bližního svého. ty woe další Jiříku, to dělá to sluníčko. Už blouzní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 bohatě,už jsem psal koupím Smarta a bude Ta Fabka výjde levněji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 ty woe další Se ti to říká ty máš rychlost v popisu práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ale panove ! Kdybyste dodrzovali predpisy jako ja tak se nemate ceho obavat ! My se nebojíme o sebe, my jezdíme slušně a dodržujeme předpisy, my mame spíš starost o bližního svého. ty woe další Jiříku, to dělá to sluníčko. Už blouzní asi jo u Michala to pochopím,celý den sedí za volantem na trase Liberec-Praha a zpět a to se projeví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 ty woe další Se ti to říká ty máš rychlost v popisu práce. ale jenom,když je opodstatněná .......................................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 bohatě,už jsem psal koupím Smarta a bude Ta Fabka výjde levněji ale Smarta si můžeš vzít domů.pokud bydlíš v přízemí aby ti ho nevzal velkej pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 ty woe další Se ti to říká ty máš rychlost v popisu práce. ale jenom,když je opodstatněná .......................................... To známe, kdo chce psa bít vždycky si hůl najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 ale Smarta si můžeš vzít domů.pokud bydlíš v přízemí aby ti ho nevzal velkej pes Ty vole to už je moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 bohatě,už jsem psal koupím Smarta a bude Ta Fabka výjde levněji ale Smarta si můžeš vzít domů.pokud bydlíš v přízemí aby ti ho nevzal velkej pes Nebo nedej bože neschoval pod svojí hromádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 dobré oidpoledne všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 dobré oidpoledne všem Nazdar Marťane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 dobré oidpoledne všem Nazdar Marťane. čus.jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 dobré oidpoledne všem Nazdar Marťane. čus.jak je? Ale jó jde to, akorát mě sere jak jsem si posral ten HK. Ale nastěsti sem se v sobotu byl upravit do 5:30 do rána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 dobré oidpoledne všem Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 ty woe další Se ti to říká ty máš rychlost v popisu práce. ale jenom,když je opodstatněná .......................................... To známe, kdo chce psa bít vždycky si hůl najde. tak pojd ty pse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 ty woe další Se ti to říká ty máš rychlost v popisu práce. ale jenom,když je opodstatněná .......................................... To známe, kdo chce psa bít vždycky si hůl najde. tak pojd ty pse Vrrr, haf, haf.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky