Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

:doh  ty woe další  :smich:  :smich:

Se ti to říká ty máš rychlost v popisu práce. :D

ale jenom,když je opodstatněná :p .......................................... :ph34r::smich:

To známe, kdo chce psa bít vždycky si hůl najde. :D

tak pojd ty pse :smich::smich:

Vrrr, haf, haf.... :smich::smich:

ale jdi :smich:

post-31-1151926544.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak třeba exteriér a interiér se nezobrazujou a myslím i Ostatní

do pprdele, proč se mi to nezobrazuje? Kliknu na to a otevře se mi jen prázdná obrazovka...

Ale pokud jdu přímo na aktuální téma co je na pravo, tak to funguje. Ale nedostanu se v daném tématu na jednotlivá podtémata.

Odkaz ke komentáři

do pprdele, proč se mi to nezobrazuje? Kliknu na to a otevře se mi jen prázdná obrazovka...

Ale pokud jdu přímo na aktuální téma co je na pravo, tak to funguje. Ale nedostanu se v daném tématu na jednotlivá podtémata.

A nepouzivas nejaky hotbary nebo toolbary s blokovanim obsahu nebo stránek? Popřípadě si zkus smazat Temporary Internet Files, Obcas kdyz jedes treba prez proxy tak to kraví.

Odkaz ke komentáři

A nepouzivas nejaky hotbary nebo toolbary s blokovanim obsahu nebo stránek? Popřípadě si zkus smazat Temporary Internet Files, Obcas kdyz jedes treba prez proxy tak to kraví.

díky, už jsem to objevil. Nevím jak, ale byl přenastavený jazyk. Akorát nechápu, že nešly jen 3 témata.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...