Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 ty woe další Se ti to říká ty máš rychlost v popisu práce. ale jenom,když je opodstatněná .......................................... To známe, kdo chce psa bít vždycky si hůl najde. tak pojd ty pse Vrrr, haf, haf.... ale jdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 tak pojd ty pse Vrrr, haf, haf.... ale jdi Si mi poslintal celý LCDčko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Zdar Taky vám nefungují některá témata? Objeví se mi u některejch jen bílá obrazovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Zdar Taky vám nefungují některá témata? Objeví se mi u některejch jen bílá obrazovka. Zdar, U nás v Praze, vše funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Zdar Taky vám nefungují některá témata? Objeví se mi u některejch jen bílá obrazovka. Zdar chlape Nevíme, nezkoušeli jsme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 tak třeba exteriér a interiér se nezobrazujou a myslím i Ostatní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 to fakt nejsou žádné photos z HK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 to fakt nejsou žádné photos z HK? Mam jich na disku asi 150 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 tak třeba exteriér a interiér se nezobrazujou a myslím i Ostatní do pprdele, proč se mi to nezobrazuje? Kliknu na to a otevře se mi jen prázdná obrazovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 tak třeba exteriér a interiér se nezobrazujou a myslím i Ostatní do pprdele, proč se mi to nezobrazuje? Kliknu na to a otevře se mi jen prázdná obrazovka... Ale pokud jdu přímo na aktuální téma co je na pravo, tak to funguje. Ale nedostanu se v daném tématu na jednotlivá podtémata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 tak třeba exteriér a interiér se nezobrazujou a myslím i Ostatní do pprdele, proč se mi to nezobrazuje? Kliknu na to a otevře se mi jen prázdná obrazovka... Ale pokud jdu přímo na aktuální téma co je na pravo, tak to funguje. Ale nedostanu se v daném tématu na jednotlivá podtémata. A nepouzivas nejaky hotbary nebo toolbary s blokovanim obsahu nebo stránek? Popřípadě si zkus smazat Temporary Internet Files, Obcas kdyz jedes treba prez proxy tak to kraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Hu a jsem tu a nikde nikdo neschovávéte se vylezte bando jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Hu a jsem tu a nikde nikdo neschovávéte se vylezte bando jedna už lezu zdáár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Hu a jsem tu a nikde nikdo neschovávéte se vylezte bando jedna Tsss celej den se tady neukáže, mi to tady se Sejisem a Petrem81, táhnem a von takhle. Jinak nazdááááár. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Hu a jsem tu a nikde nikdo neschovávéte se vylezte bando jedna Tsss celej den se tady neukáže, mi to tady se Sejisem a Petrem81, táhnem a von takhle. Jinak nazdááááár. nooo jistěéé jak žíká kolega Fůůdža Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 dobrý večer vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 tak třeba exteriér a interiér se nezobrazujou a myslím i Ostatní do pprdele, proč se mi to nezobrazuje? Kliknu na to a otevře se mi jen prázdná obrazovka... Ale pokud jdu přímo na aktuální téma co je na pravo, tak to funguje. Ale nedostanu se v daném tématu na jednotlivá podtémata. A nepouzivas nejaky hotbary nebo toolbary s blokovanim obsahu nebo stránek? Popřípadě si zkus smazat Temporary Internet Files, Obcas kdyz jedes treba prez proxy tak to kraví. díky, už jsem to objevil. Nevím jak, ale byl přenastavený jazyk. Akorát nechápu, že nešly jen 3 témata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 nooo jistěéé jak žíká kolega Fůůdža zase plno hubu keců tu maj když tankuju banda nezvedenců jeden jak druhej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ahoj oktaviáni, moc tady teď v poslední době nejsem ale mám toho moc a hodně změn ). Zítra odjíždím koktou do chorvatska tak mi držte pevné nervy ) mějte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ahoj oktaviáni,moc tady teď v poslední době nejsem ale mám toho moc a hodně změn ). Zítra odjíždím koktou do chorvatska tak mi držte pevné nervy ) mějte se Tak přeji příjemnou cestu i pobyt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 krásné ráno hoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 krásné ráno hoši Příjemné ránko i Tobě Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 krásné ráno hoši Příjemné ránko i Tobě Jiříku hlubokosklon dˇáblíku jak se vejde po ránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 hlubokosklon dˇáblíku jak se vejde po ránu momentálně naprosto skvěle bo se cpu až se mi boule za ušima dělají : jinak dnes je pro mě tento týden posední pracovní den takže naprosto dokonalý pracovní týden : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Ahoj Kucí, no tak poslední den ve Worku a pak krátká pauza a potom dovolenáááá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky