baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Cest ! jak se vede...jsem koukal ze uz ses pak nestavil od zakaznika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Brej vecir mladezi ! čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Wow sem to tu zaspamoval pozdravama !!! asi to budu muset promazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 jo pratele, dneska se muj mobil rozhodnul, ze uz nebude fungovat... mam uz novy, ale je tu problem - kontakty jsou v tom starym telefonu . nektere lidicky sem sehnala pres Ivanku a black molyho, jine sem mela ulozene v sms zpravach, ale bohuzel vetsina je fuc, takze kdyztak pres ICQ prosim o mobilky vase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Ahoj Kacenko ! jak se mame? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 nazdarek martane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Wow sem to tu zaspamoval pozdravama !!! hold jsi proklatě zkušený obstarožní omšelý spamer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ahoj katerino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Cest ! jak se vede...jsem koukal ze uz ses pak nestavil od zakaznika No to vis ... panacek chtel nastavit sit a sdilene pripojeni do inetu ... 3 kompy WinXP a dalsi 3 W98 a jeden z toho na tak pomalem notasu ze bys umrel .. restart a 10 min fprdeli ... a k nemu me samo zavedl az nakonec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 hold jsi proklatě zkušený obstarožní omšelý spamer ty starej pardale uz zase zacinas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Ahoj Kačiku a Baui Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Wow sem to tu zaspamoval pozdravama !!! hold jsi proklatě zkušený obstarožní omšelý spamer Dej mi svuj mail a ja ti ukazu jak zaspamuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 (editace) ty starej pardale uz zase zacinas hele ty voprsklé konópku ,nemáš už mazat do betle je po osmé,večerníček v řiti tak maž se umejt a zalehnót : Editováno: 11. Duben 2006, autor: Borg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 hele ty voprsklé konópku ,nemáš už mnazat do betle je po osmé,večerníček v řiti tak maž se umejt a zalehnót : ty ses eskamotér to je parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ahoj katerino ahoj Jiriku... uz si mi poslal to video?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ty ses eskamotér to je parada když myslíš jen aby to nebylo obráceně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 když myslíš jen aby to nebylo obráceně to nemam strach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 to nemam strach hmmm spal jsi v posilovně co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 to nemam strach hmmm spal jsi v posilovně co? nene radku...normalne na luzku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 nene radku...normalne na luzku nevypdá to tak : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 nene radku...normalne na luzku nevypdá to tak : ty mas problem i se zrakem...teda radku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ty mas problem i se zrakem...teda radku nevypadá to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 nevypadá to tak ale nejak to vypadat musi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 ahoj katerino ahoj Jiriku... uz si mi poslal to video?? tak zatim jsem zadny nenasel..ale na kartu na plny rozliseni pres 350 fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 njn, co s tebou nadelam - nic, ze mi slo o to, videt, jak je natoceny to video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky