Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

hlubokosklon dˇáblíku :D  -_-  jak se vejde po ránu  :)

momentálně naprosto skvěle bo se cpu až se mi boule za ušima dělají ::' jinak dnes je pro mě tento týden posední pracovní den ;) takže naprosto dokonalý pracovní týden ::'-_-

táák to je dobře :D ták to má být,já si dám taky dva dny volníčka :p a má být 1A,tak bazének ááá vůbec :p:p-_-:D ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

táák to je dobře :D ták to má být,já si dám taky dva dny volníčka :p a má být 1A,tak bazének ááá vůbec :p:p-_-:D ....

No také mám na programu všelijaké odpočinkové aktivity, jako např. ležing ::':D možná trocha provětrám kolo a musím trocha vylepšit barvu bo sem ještě pořád bílé jak ředitel vápenky ::'

Odkaz ke komentáři

táák to je dobře :D  ták to má být,já si dám taky dva dny volníčka  :p  a má být 1A,tak bazének ááá vůbec  :p  :p  -_-  :D ....

No také mám na programu všelijaké odpočinkové aktivity, jako např. ležing ::':D možná trocha provětrám kolo a musím trocha vylepšit barvu bo sem ještě pořád bílé jak ředitel vápenky ::'

jo vypadáš jako reklama na slepecké hole :smich::smich:

Odkaz ke komentáři

Zdar lidi,

strašně moc toužím, stát se jedním z vás..... jedním z vyvolených, jedním z dokonalých.... ;)

No prostě potřebuju poradit, jak se stát členem Octavia clubu, nemůžu na těch stránkách najít žádnej formulář, stačí jenom napsat Vittoriovi???

zdar :)

po dovolené Vitto :) zařídí

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...