Fugenbunt Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 ok, díky, pak se s ním nějak dohodnu. Tady chlapče tady. http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...&task=registers Jinak musis pockat na vitta jak psali pak ti odepise a napise ti info, ale vypln ten formular a odesli a cekej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 víš já nemám rád,když někoho pozdravím a on mi neodpoví /to neplatí na tebe/ Aha chňápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Dobrý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Dobrý den Dzen dobryj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Dobrý den Dzen dobryj. člověče nebláni s polštinou. Jsi měl bý v Hradci, tam by sis pokecal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Dobrý den zdááár mlbol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Dobrý den Dzen dobryj. člověče nebláni s polštinou. Jsi měl bý v Hradci, tam by sis pokecal podle polské vjedomošči kunda nemá košči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Dobrý den zdááár mlbol Zdaaaaaaaaaaaaar pražskej pepíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Dobrý den zdááár mlbol Zdaaaaaaaaaaaaar pražskej pepíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 ok, díky, pak se s ním nějak dohodnu. Tady chlapče tady. http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...&task=registers Jinak musis pockat na vitta jak psali pak ti odepise a napise ti info, ale vypln ten formular a odesli a cekej.. Díky A toho chlapečka si odpusť ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Dobrý den Dzen dobryj. člověče nebláni s polštinou. Jsi měl bý v Hradci, tam by sis pokecal Nj smula holt se mi to nejako celé posralo, snad priste. I když bych mohl i rusky preci jenom jsme se to na ty zakladce ucili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 A toho chlapečka si odpusť ! Co se ti nelíbí na chlapci Spíďo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Dobrý den Dzen dobryj. člověče nebláni s polštinou. Jsi měl bý v Hradci, tam by sis pokecal Nj smula holt se mi to nejako celé posralo, snad priste. I když bych mohl i rusky preci jenom jsme se to na ty zakladce ucili. da ,ja tože panimáju porusky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 A toho chlapečka si odpusť ! Co se ti nelíbí na chlapci Spíďo? ááá mladík bude asi cíťa .... no to víš ve 22 letech to je chlap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 da ,ja tože panimáju porusky Já umim i básničku: Jéchal Grjeka čeres rjeku, vidit Gjreka v reke rak, vsunul Grjeka ruku v rjeku, vidit Grjeka v ruke rak. Nebo tak nejak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 A toho chlapečka si odpusť ! Co se ti nelíbí na chlapci Spíďo? ááá mladík bude asi cíťa .... no to víš ve 22 letech to je chlap Přesně tak, už jsem velkej kluk a žádnej chlapče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 a mimo to jsem zjistil, že uvést do profilu datum narození je nevýhodné..... zvlášť když jsem ho tam uvedl právě dneska a už si tu ze mě dělají prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 a mimo to jsem zjistil, že uvést do profilu datum narození je nevýhodné..... zvlášť když jsem ho tam uvedl právě dneska a už si tu ze mě dělají prdel A kdo by si to dovolil? Počkej až ti bude 60, to budeš říkat neříkejte mi dědku já sem chlap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 No tam ten zlej s tou sanitkou si ze mě dělá prču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 No tam ten zlej s tou sanitkou si ze mě dělá prču já a zlej jak jsi na to přišel synku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 da ,ja tože panimáju porusky Já umim i básničku: Jéchal Grjeka čeres rjeku, vidit Gjreka v reke rak, vsunul Grjeka ruku v rjeku, vidit Grjeka v ruke rak. Nebo tak nejak. ty si wůl ale pravda,taky si nějaké pamatuji ........bohužel a to jsem 30 let ze základky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 No tam ten zlej s tou sanitkou si ze mě dělá prču já a zlej jak jsi na to přišel synku No přesně takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 a mimo to jsem zjistil, že uvést do profilu datum narození je nevýhodné..... zvlášť když jsem ho tam uvedl právě dneska a už si tu ze mě dělají prdel A kdo by si to dovolil? Počkej až ti bude 60, to budeš říkat neříkejte mi dědku já sem chlap. fakt ,to by si nikdo tady nedovolil to je specielně vybráná společnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 ale zase mám štěstí, že se mě ta vaše ruština ve škole vůbec nedotkla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 QUOTE (Fugenbunt @ 4.7.2006, 11:36 ) QUOTE (Speedy20V @ 4.7.2006, 11:30 ) a mimo to jsem zjistil, že uvést do profilu datum narození je nevýhodné..... zvlášť když jsem ho tam uvedl právě dneska a už si tu ze mě dělají prdel A kdo by si to dovolil? Počkej až ti bude 60, to budeš říkat neříkejte mi dědku já sem chlap. fakt ,to by si nikdo tady nedovolil to je specielně vybráná společnost Jojo, tak to každopádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky