Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 No tam ten zlej s tou sanitkou si ze mě dělá prču já a zlej jak jsi na to přišel synku No přesně takhle : : : ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 ale zase mám štěstí, že se mě ta vaše ruština ve škole vůbec nedotkla. A právě z toho plyne, že jsi ještě Junior. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 da ,ja tože panimáju porusky Já umim i básničku: Jéchal Grjeka čeres rjeku, vidit Gjreka v reke rak, vsunul Grjeka ruku v rjeku, vidit Grjeka v ruke rak. Nebo tak nejak. ty si wůl ale pravda,taky si nějaké pamatuji ........bohužel a to jsem 30 let ze základky Jojo, tak to každopádně no a pak kdo je drzej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 ale zase mám štěstí, že se mě ta vaše ruština ve škole vůbec nedotkla. tak to bud rád já sice umím,ale je mi to platný,jako zuby na zádech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Víš co je prdel, že zrovna pracuju ve firmě, kde se kapku s ruskem obchoduje a zrovna by se mi hodila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Víš co je prdel, že zrovna pracuju ve firmě, kde se kapku s ruskem obchoduje a zrovna by se mi hodila no tak to je pech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 ale zase mám štěstí, že se mě ta vaše ruština ve škole vůbec nedotkla. A právě z toho plyne, že jsi ještě Junior. junior? Mně to tu vlevo píše profesionál...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Víš co je prdel, že zrovna pracuju ve firmě, kde se kapku s ruskem obchoduje a zrovna by se mi hodila no tak to je pech To teda je, to dokáže jednoho naštvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 fakt ,to by si nikdo tady nedovolil to je specielně vybráná společnost Pravdu díte pane velkotovárníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 fakt ,to by si nikdo tady nedovolil to je specielně vybráná společnost Pravdu díte pane velkotovárníku zdrávstvuj i tvuj chuj ..............a jak jste na tom vy drahý kolego s ruským jazýkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 fakt ,to by si nikdo tady nedovolil to je specielně vybráná společnost Pravdu díte pane velkotovárníku zdrávstvuj i tvuj chuj ..............a jak jste na tom vy drahý kolego s ruským jazýkem Já jsem se mu již také vyhnul, decentně rozumím, ale nemluvím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 fakt ,to by si nikdo tady nedovolil to je specielně vybráná společnost Pravdu díte pane velkotovárníku zdrávstvuj i tvuj chuj ..............a jak jste na tom vy drahý kolego s ruským jazýkem Já jsem se mu již také vyhnul, decentně rozumím, ale nemluvím chápu pane kolego,chápu ich auch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 hele Libereckej drak nakukuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 chápu pane kolego,chápu ich auch Německy taky nešprechtím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 No nic chlapci, já jedu na nějakej dobrej obídek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 chápu pane kolego,chápu ich auch Německy taky nešprechtím das ist schade já ještě ovládám nářečí kmene hula hula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 jdu papat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 jdu papat Nech si čvachtat- Já už jsem po obědě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 jdu papat Nech si čvachtat- Já už jsem po obědě Já už taky, ufff.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 tak já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Taky byste se nejradši natáhli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Taky byste se nejradši natáhli? jj někam do stínu a dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Taky byste se nejradši natáhli? spíš do bazénu,už se těším,za chvilku asi razím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 spíš do bazénu,už se těším,za chvilku asi razím Hmmm, pěknýý, dost do pohody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 spíš do bazénu,už se těším,za chvilku asi razím Hmmm, pěknýý, dost do pohody. mmmmhm je tam mooooc dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky