Fugenbunt Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Zdárek, koukám že sou všichni někde v řiti , jen já asi makám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 dobrý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Zdárek ,jak se dneska maká?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Dneska mám jen pohotovost na firmě tak pohoda na pohovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Zdárek ,jak se dneska maká?? ale jde to dneska až do 23.oo asist. čágo Robe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Zdárek ,jak se dneska maká?? ale jde to dneska až do 23.oo asist. čágo Robe Aloha Jirko,tak to mám kratší,jen do 16hod. a potom jsem na founu až do pondělí. Snad nic nikde nečapne..... Máš v plánu ten sraz 16.7. ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Zdárek ,jak se dneska maká?? ale jde to dneska až do 23.oo asist. čágo Robe Aloha Jirko,tak to mám kratší,jen do 16hod. a potom jsem na founu až do pondělí. Snad nic nikde nečapne..... Máš v plánu ten sraz 16.7. ??? zatím s tím počítám,pokud mi do toho nevletí nic důležitého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Zdárek ,jak se dneska maká?? ale jde to dneska až do 23.oo asist. čágo Robe Aloha Jirko,tak to mám kratší,jen do 16hod. a potom jsem na founu až do pondělí. Snad nic nikde nečapne..... Máš v plánu ten sraz 16.7. ??? zatím s tím počítám,pokud mi do toho nevletí nic důležitého Tak mám to stejně ale rád bych jel už v pátek tak to snad vyjde. Hlavně se budou muset snažit v servisu,vezu tam mazla v pondělí a budou dělat výměnu ramen a ostatních nalezených závad na předku a hlavně mám vodu v oleji tak to bude doufám jenon tesnění pod palicí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 To je tu dost lidi i kdyz makaj Tak vidíš, že to tak stejně nakonec dopadlo jak jsem ti kdysi povidal, že to musí dopadnout. A kam jdeš? no tak jsem se netrefil, mělo to bejt k jinýmu přízpěvku. Myslel jsem tu tvoji změnu zaměstnavatele. Jojo, uz to proste nejde, kaslu na kolegy i zajimavou praci, vysedavat tu do 7-10 a jeste byt furt jeban, pritom makam, ze ani nechodim srat a na obed, to neni noumalni, 75-80 Kc na hodinu, kdyz zapocitam prescasy, sem blazen uz dost dlouho Cukali se, velmi se cukali, a hlaska, ktera padla den predtim "ze na kazdy nase misto jsou desitky zajemcu" se po podani vypovedi zmenila na "vite, ono bude neskutecne tezky nekoho za vas najit", ehm, to je mi jedno Kerej magor by tohle delal. No, k dotazu, jeste nevim, nemam cas ani silu hledat, takze sem jen zatim sondoval, ale neco se najde, mist je habakuk, prinejhorsim budu mesic na podpore, ale to fakt prinejhorsim Tak jsi to udělal přesně jak ja Akorát já nejdřív měl sehnaný místo, a výpověď nedal, protože jsem se nechal ukecat, ale za cca měsíc a půl jsem po návratu z dovolený stejně dal výpověď, protože už jsem takhle dál nemohl. To bylo prostě emotivní. A do 14 dnů jsem měl sehnaný nový flek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 To je tu dost lidi i kdyz makaj Tak vidíš, že to tak stejně nakonec dopadlo jak jsem ti kdysi povidal, že to musí dopadnout. A kam jdeš? no tak jsem se netrefil, mělo to bejt k jinýmu přízpěvku. Myslel jsem tu tvoji změnu zaměstnavatele. Jojo, uz to proste nejde, kaslu na kolegy i zajimavou praci, vysedavat tu do 7-10 a jeste byt furt jeban, pritom makam, ze ani nechodim srat a na obed, to neni noumalni, 75-80 Kc na hodinu, kdyz zapocitam prescasy, sem blazen uz dost dlouho Cukali se, velmi se cukali, a hlaska, ktera padla den predtim "ze na kazdy nase misto jsou desitky zajemcu" se po podani vypovedi zmenila na "vite, ono bude neskutecne tezky nekoho za vas najit", ehm, to je mi jedno Kerej magor by tohle delal. No, k dotazu, jeste nevim, nemam cas ani silu hledat, takze sem jen zatim sondoval, ale neco se najde, mist je habakuk, prinejhorsim budu mesic na podpore, ale to fakt prinejhorsim Tak jsi to udělal přesně jak ja Akorát já nejdřív měl sehnaný místo, a výpověď nedal, protože jsem se nechal ukecat, ale za cca měsíc a půl jsem po návratu z dovolený stejně dal výpověď, protože už jsem takhle dál nemohl. To bylo prostě emotivní. A do 14 dnů jsem měl sehnaný nový flek. akorát u mně to nebylo o penězích, ale o zkurvené atmosféře ve firmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 To je tu dost lidi i kdyz makaj Tak vidíš, že to tak stejně nakonec dopadlo jak jsem ti kdysi povidal, že to musí dopadnout. A kam jdeš? no tak jsem se netrefil, mělo to bejt k jinýmu přízpěvku. Myslel jsem tu tvoji změnu zaměstnavatele. Jojo, uz to proste nejde, kaslu na kolegy i zajimavou praci, vysedavat tu do 7-10 a jeste byt furt jeban, pritom makam, ze ani nechodim srat a na obed, to neni noumalni, 75-80 Kc na hodinu, kdyz zapocitam prescasy, sem blazen uz dost dlouho Cukali se, velmi se cukali, a hlaska, ktera padla den predtim "ze na kazdy nase misto jsou desitky zajemcu" se po podani vypovedi zmenila na "vite, ono bude neskutecne tezky nekoho za vas najit", ehm, to je mi jedno Kerej magor by tohle delal. No, k dotazu, jeste nevim, nemam cas ani silu hledat, takze sem jen zatim sondoval, ale neco se najde, mist je habakuk, prinejhorsim budu mesic na podpore, ale to fakt prinejhorsim Tak jsi to udělal přesně jak ja Akorát já nejdřív měl sehnaný místo, a výpověď nedal, protože jsem se nechal ukecat, ale za cca měsíc a půl jsem po návratu z dovolený stejně dal výpověď, protože už jsem takhle dál nemohl. To bylo prostě emotivní. A do 14 dnů jsem měl sehnaný nový flek. akorát u mně to nebylo o penězích, ale o zkurvené atmosféře ve firmě. U mne je to oboji, sef je picus, kterej dostal 100k hrubyho a audi a ma o par let vic nez ja, a taxi to predstav. No a penize by byly ok, kdyby nebyly ty sileny prescasy, mam kazdej tyden 55-60 hodin, a atmosfera bidna. A jak rikas, taky sem se nechal ukecat, uz vlastne 2x, jednou uz sem misto mel, za stejny prachy, ale neco v bledemodrym, takze sem nakonec rek, ze zustane u prace, co me bavi a mezi par fajn lidma, po par mesicich sem vahal, 2x sem ji chtel dat a nedal a ted uz sem to nevydrzel a sem rad, ze sem to dal. Ted budu zkouset jednu banku, obdobna pozice, 5 minut od baraku metrem, penize lepsi, co ja tady vlastne delal posledni dobou, nevim. Ale je fakt, ze mi to dalo praxe tolik, jako bych tu nebyl neco pres rok a pul, ale pet let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Dobré raníčko vespolek vstávat a svičit bando jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 dobre rano vazeni kolegove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 dobre rano vazeni kolegove Zdar velevážený Jiří tak jak bylo o víkendu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 dobre rano vazeni kolegove Zdar velevážený Jiří tak jak bylo o víkendu? celej tejden dovolena tak ze ani nevim ze byl vikend...ale jinak paradicka...celej tejden palermo tak ze straveno na plazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Dobré ráno panáčci, tak zase v kolbence po tydnu - no FUUUUJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Dobré ráno panáčci, tak zase v kolbence po tydnu - no FUUUUJ ahoj...jj je to hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 celej tejden dovolena tak ze ani nevim ze byl vikend...ale jinak paradicka...celej tejden palermo tak ze straveno na plazi no já měl free od středy do neděle a taky sem si odpočal,akorát sem nestih nachytat bronz, furt sem byl někde v tahu po návštěvách , předevčírem sem potkal kámoše v obchoďáku kam sem jel jen na otočku a stvrdnul jsem tam 5 hodin a ještě do toho přišly kroupy sem měl nějak ten minulej tejden štěstí na lidi který sem dlouho neviděl : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Dobré ráno panáčci, tak zase v kolbence po tydnu - no FUUUUJ Zdarec lumpe sem zvědav co mě čeká v hokně za překvápka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 celej tejden dovolena tak ze ani nevim ze byl vikend...ale jinak paradicka...celej tejden palermo tak ze straveno na plazi no já měl free od středy do neděle a taky sem si odpočal,akorát sem nestih nachytat bronz, furt sem byl někde v tahu po návštěvách , předevčírem sem potkal kámoše v obchoďáku kam sem jel jen na otočku a stvrdnul jsem tam 5 hodin a ještě do toho přišly kroupy sem měl nějak ten minulej tejden štěstí na lidi který sem dlouho neviděl : no ja jsem nejakej ten bronz pochytil ale mohlo by ho mozna byt vic...ale jirka se poctive mazal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 no ja jsem nejakej ten bronz pochytil ale mohlo by ho mozna byt vic...ale jirka se poctive mazal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Dobré ráno panáčci, tak zase v kolbence po tydnu - no FUUUUJ Zdarec lumpe sem zvědav co mě čeká v hokně za překvápka No já už jsem se dočkal a je to tak akorát na přezdršku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 no ja jsem nejakej ten bronz pochytil ale mohlo by ho mozna byt vic...ale jirka se poctive mazal a opitny rezim taky dodrzoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Dobré ráno panáčci, tak zase v kolbence po tydnu - no FUUUUJ Zdarec lumpe sem zvědav co mě čeká v hokně za překvápka No já už jsem se dočkal a je to tak akorát na přezdršku. ja zatim pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 No já už jsem se dočkal a je to tak akorát na přezdršku. Očekávám taky něco podobnýho doufám, že tam nebudou takový překvápka, že budu vztekle řvát na tu krávu co se považuje za šéfovou - poslední dobou jí mám kapku plný zuby za takových situací si dycky říkám proč je vlastně vražda nemorální čin : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky