Sejis Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 A pozor,dneska to vypada na starou dobrou ranni bandu .Dobre rano panove Teda Sejdo,ty jsi me potesil,jak jsi mi volal . Copak jsi potreboval čááágo Márty ,potěšil,spíše vyrušil od sladkého nic nedělání to byla ptákovina,chtěl jsem aby jsi se mrknul a porovnal světla v bazaru tady na foru /LK/ty jsi je měl,ale vyřešil jsem to s Henslíkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 dobre rano zdar Jiřino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Dobré ranko, všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 áchoj dˇáblíku ,moooc práce /díky bohu/ čtyři dny v kuse co je njů njů je vedro, auti přestálo kroupy a zadírá se mi přepákování stěračů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 áchoj dˇáblíku ,moooc práce /díky bohu/ čtyři dny v kuse co je njů njů je vedro, auti přestálo kroupy a zadírá se mi přepákování stěračů stěrače jsem nedávno dělal mladýmu docela vomrd,není tam moc místa,přehodit mechnismus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 dobre rano zdar Jiřino ahojky chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 stěrače jsem nedávno dělal mladýmu docela vomrd,není tam moc místa,přehodit mechnismus mě na tom nejvíc sere , to že je to důsledek těch č*ráků v servise kteří tam nedali zpátky jednu gumovou krytku a já teď sháním přepákování jak idiot - šlápnout do úsměvu je málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 stěrače jsem nedávno dělal mladýmu docela vomrd,není tam moc místa,přehodit mechnismus mě na tom nejvíc sere , to že je to důsledek těch č*ráků v servise kteří tam nedali zpátky jednu gumovou krytku a já teď sháním přepákování jak idiot - šlápnout do úsměvu je málo to nasere to znám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Brej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 mažu do hokny mějte se tu bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Ahoj vsichni,no konecne se to¨tady trochu rozjelo. jak se mate,co je novyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Jsem to asi zakrikl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 i co tě nemá zdarec -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Cekam na vejplatu jak na smilovani, jinak dobry Jinak zdar Bady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Cekam na vejplatu jak na smilovani, jinak dobry Jinak zdar Bady a jéé járo co zase kupuješ? jinak čágos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Ahoj všici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 to tu je fakt tak mrtvo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 to tu je fakt tak mrtvo?? pardon, to sem byla ja... ale to tu ma asi kazdej na haku, bo vlastne tu ani nikdo neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Cekam na vejplatu jak na smilovani, jinak dobry Jinak zdar Bady stále tady máš pohledávky ..................tak kdy si pro ní přijedeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 tak to asi trochu ozivime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 tak to asi trochu ozivime to by celkem bylo i vhodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 tak to asi trochu ozivime vážně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 tak to asi trochu ozivime to by celkem bylo i vhodne no ja si taky myslim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 tak to asi trochu ozivime vážně? no jasne voe... nechtelo by to pred hospu postavit altan at tam je trochu stinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 pokud badysek vezme ty spojky a ja jej nezapomenu doma, pak tam ty altanky muzou stat oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky