BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 no jasne voe...nechtelo by to pred hospu postavit altan at tam je trochu stinu hehe jasně to by šlo není altán jako altán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Cekam na vejplatu jak na smilovani, jinak dobry Jinak zdar Bady a jéé járo co zase kupuješ? jinak čágos No prave ze nic pane, jen potrebuju doplnit klimatizaci a vymenit olej pred dovcou, jinak uz nic Uz mi chybi jen vzpery a lista do narazniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 pokud badysek vezme ty spojky a ja jej nezapomenu doma, pak tam ty altanky muzou stat oba no jeste me rekni ze ty spojky si dala jemu a ja padam pod stul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 no jasne voe...nechtelo by to pred hospu postavit altan at tam je trochu stinu hehe jasně to by šlo není altán jako altán presne tak...moje rec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 no jeste me rekni ze ty spojky si dala jemu a ja padam pod stul ale ne, ja je mam u sebe, teda doufam badysku, kam si je dal?? : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 jsem zkouknul kus faf3 a celkem pekny auticka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 no jeste me rekni ze ty spojky si dala jemu a ja padam pod stul nikam nepadej woe spojky najdu a pak ti je přijedu ukázat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 ale ne, ja je mam u sebe, teda doufam badysku, kam si je dal?? : koho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 koho ty spojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 ty spojky to musím pohledat taky mohl bauina řict že chce dovést i todle žejo? : : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 to musím pohledat taky mohl bauina řict že chce dovést i todle žejo? : : ja tu ale psala o tech spojkach co bych mela mit ja doma u toho kluboveho altanku : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 ja tu ale psala o tech spojkach co bych mela mit ja doma u toho kluboveho altanku : cože? sem mimo....jsme ztratili ty spojky zase? : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 no jeste me rekni ze ty spojky si dala jemu a ja padam pod stul nikam nepadej woe spojky najdu a pak ti je přijedu ukázat ok beru te za slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 no jeste me rekni ze ty spojky si dala jemu a ja padam pod stul ale ne, ja je mam u sebe, teda doufam badysku, kam si je dal?? : no a je to tady...dalsi spojky v prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 cože? sem mimo....jsme ztratili ty spojky zase? : ne badysku, baui napsal, ze jestli jsem ty spojky z toho druheho altanku dala tobe tak pada pod stul a ja znejistila, bo altanek balilo trio martinos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 tak ja uz ted vubec nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 cože? sem mimo....jsme ztratili ty spojky zase? : ne badysku, baui napsal, ze jestli jsem ty spojky z toho druheho altanku dala tobe tak pada pod stul a ja znejistila, bo altanek balilo trio martinos tak jestli to balili ti chlapci co tam vylemtali jednu denni produkci pivovaru tak bych se nedivil kdyby nebyly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 cože? sem mimo....jsme ztratili ty spojky zase? : ne badysku, baui napsal, ze jestli jsem ty spojky z toho druheho altanku dala tobe tak pada pod stul a ja znejistila, bo altanek balilo trio martinos tak jestli to balili ti chlapci co tam vylemtali jednu denni produkci pivovaru tak bych se nedivil kdyby nebyly padám pod stuůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 tak jestli to balili ti chlapci co tam vylemtali jednu denni produkci pivovaru tak bych se nedivil kdyby nebyly se divim, ze jim nebylo z toho zle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 padám pod stuůl tam spadnu ja jestli nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 jsem rikal ze to tady rozhebeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 cože? sem mimo....jsme ztratili ty spojky zase? : ne badysku, baui napsal, ze jestli jsem ty spojky z toho druheho altanku dala tobe tak pada pod stul a ja znejistila, bo altanek balilo trio martinos ale šlo nám to pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 se divim, ze jim nebylo z toho zle... ee, chtěli se stavit ještě po cestě z5,ale všude bylo zavřeno tak až v olmiku jsme šli papkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 ale šlo nám to pěkně no to musela bejt groteska... tak jeste jeden prispevek a budu to mit jak v druhy tride na vysvedceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 ale šlo nám to pěkně to kazdopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky