BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 večer asi hodím nejaké foto....mam se za nima stavit pro CD to zas bude piv jéééééééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 večer asi hodím nejaké foto....mam se za nima stavit pro CD to zas bude piv jéééééééééé ty jsi strasnej korala 11111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 tak jeste jeden prispevek a budu to mit jak v druhy tride na vysvedceni hmmm solidni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 tak jeste jeden prispevek a budu to mit jak v druhy tride na vysvedceni hmmm solidni jsem byval chytry kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 večer asi hodím nejaké foto....mam se za nima stavit pro CD to zas bude piv jéééééééééé ty jsi strasnej korala 11111 jááá? vubec .....4dny jsem odolával sousedni zahrádce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 jááá? vubec .....4dny jsem odolával sousedni zahrádce ty kravo te doma zamkli ne...jinak to nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 večer asi hodím nejaké foto....mam se za nima stavit pro CD to zas bude piv jéééééééééé tak je pozdravuj jinac predbezne pristi tyden se na par dni zaseknu v BC, kdyztak by jsme mohli neco spachat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 ty kravo te doma zamkli ne...jinak to nechapu woe už jsem velkej a mam svoje klíče....tím to nebylo : : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 ty kravo te doma zamkli ne...jinak to nechapu woe už jsem velkej a mam svoje klíče....tím to nebylo : : ty mas svoje klice odvazni to rodice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 tak je pozdravuj jinac predbezne pristi tyden se na par dni zaseknu v BC, kdyztak by jsme mohli neco spachat oká vyřídím...já nefím ale jestli budu tady nebo na vysočině....ufidime,domluvime kdyžtak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 ty mas svoje klice odvazni to rodice šáhni si na hlavu jestli nemáš teplotu woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 oká vyřídím...já nefím ale jestli budu tady nebo na vysočině....ufidime,domluvime kdyžtak oukej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 jsem byval chytry kluk njn býval o 3třídy to šlo z kopce co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 ty mas svoje klice odvazni to rodice šáhni si na hlavu jestli nemáš teplotu woe je to v pozadku pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 jsem byval chytry kluk njn býval o 3třídy to šlo z kopce co tam to bylo jeste gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 je to v pozadku pane jseš si zcela jist? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 je to v pozadku pane jseš si zcela jist? jasna vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 tak to asi trochu ozivime to by celkem bylo i vhodne no ja si taky myslim... kéééécy zdááár prdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 tak to asi trochu ozivime to by celkem bylo i vhodne no ja si taky myslim... kéééécy zdááár prdi no nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 hu jsem tu a nikdo zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Dobré ránko bando jedna líná, vstávat a cvičit jedu jedu jedu jedu : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 já jedu od 5h -_- -_- Tak tedy bré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 zdravime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 já jedu od 5h -_- -_- Tak tedy bré ránko Zdar Bady Tobě též příjemné raníčko přeji já vím že Ty makáš od brzkého rána, ale někteří se určitě někde ještě válej jak postřelený svině : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 dobré ránko kucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky