krysarr Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 co to zkusas Novy smajly, co mame primo tady na foru, jeste bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 co to zkusas Novy smajly, co mame primo tady na foru, jeste bude to vidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 tož to je gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 tož to je gut To kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 zas nikdo tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 zas nikdo tu To vis no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 To vis no kecy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Dobré ránko bando nezbedná , tak šup šup vstávat a cvičit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Dobré ránko bando nezbedná , tak šup šup vstávat a cvičit klídek,piánko,žádnej štres dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 klídek,piánko,žádnej štres dobré ránko Zdar Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 dobre rano čágo jiřino v sobotu jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 dobre rano čágo jiřino v sobotu jedu ahoj jirko...dekuji za zpravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 klídek,piánko,žádnej štres dobré ránko Zdar Jiříku čágo dˇáblíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 dobre rano čágo jiřino v sobotu jedu ahoj jirko...dekuji za zpravu cca v 8.30 - 9.00 z Prahy jedou mi čtyři auta + platak,tak piánko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Tak bando loučím mažu dnes dříve do hokny, bo moc práce a malo času Mějte se tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Tak bando loučím mažu dnes dříve do hokny, bo moc práce a malo času Mějte se tu jedu jedu,neflákám se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 dobre rano čágo jiřino v sobotu jedu ahoj jirko...dekuji za zpravu cca v 8.30 - 9.00 z Prahy jedou mi čtyři auta + platak,tak piánko coze co...snad tam nemas asistenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 dobre rano čágo jiřino v sobotu jedu ahoj jirko...dekuji za zpravu cca v 8.30 - 9.00 z Prahy jedou mi čtyři auta + platak,tak piánko coze co...snad tam nemas asistenci jo máme,proto tolik aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 dobre rano čágo jiřino v sobotu jedu ahoj jirko...dekuji za zpravu cca v 8.30 - 9.00 z Prahy jedou mi čtyři auta + platak,tak piánko coze co...snad tam nemas asistenci jo máme,proto tolik aut tak to je potom zcela jina situace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Ahoj,ja jsem dneska rano taky potreboval nejakou asistentku,protoze se mi nejak nedarilo vstat Sice budu za debila,ale aspon budu o neco chytrejsi,takze otazka zni: Co je to presne ta asistence v Sejdim oboru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Ahoj,ja jsem dneska rano taky potreboval nejakou asistentku,protoze se mi nejak nedarilo vstat Sice budu za debila,ale aspon budu o neco chytrejsi,takze otazka zni: Co je to presne ta asistence v Sejdim oboru? Márty detaily ti vysvětlím osobně,pokud tě to zajímá v praxi to znamená,že každý pořadatel té které akce musí zajistit zdravotní dozor /zdr.asist./záleží co je to za akci ,kolik lidí,malé děti,kaskadéři,zvířata a na kolik jsou velká rizika úrazů či náhlého onemocnění a od toho se specifikuje kolik zdravotníků /NZP,SZP,VZP/musí být přítomno,potažmo sanitních vozů DRNR,RZP,RLP......... stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Ahoj,ja jsem dneska rano taky potreboval nejakou asistentku,protoze se mi nejak nedarilo vstat Sice budu za debila,ale aspon budu o neco chytrejsi,takze otazka zni: Co je to presne ta asistence v Sejdim oboru? Márty detaily ti vysvětlím osobně,pokud tě to zajímá v praxi to znamená,že každý pořadatel té které akce musí zajistit zdravotní dozor /zdr.asist./záleží co je to za akci ,kolik lidí,malé děti,kaskadéři,zvířata a na kolik jsou velká rizika úrazů či náhlého onemocnění a od toho se specifikuje kolik zdravotníků /NZP,SZP,VZP/musí být přítomno,potažmo sanitních vozů DRNR,RZP,RLP......... stačí to jsou divoky zkratky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Dobré ráno ahoj pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky