Petr81 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Dobré ráno ahoj pane Zdar zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Dobré ráno ahoj pane Zdar zdar jak se mame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Dobré ráno zdáár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Ahoj,ja jsem dneska rano taky potreboval nejakou asistentku,protoze se mi nejak nedarilo vstat Sice budu za debila,ale aspon budu o neco chytrejsi,takze otazka zni: Co je to presne ta asistence v Sejdim oboru? Márty detaily ti vysvětlím osobně,pokud tě to zajímá v praxi to znamená,že každý pořadatel té které akce musí zajistit zdravotní dozor /zdr.asist./záleží co je to za akci ,kolik lidí,malé děti,kaskadéři,zvířata a na kolik jsou velká rizika úrazů či náhlého onemocnění a od toho se specifikuje kolik zdravotníků /NZP,SZP,VZP/musí být přítomno,potažmo sanitních vozů DRNR,RZP,RLP......... stačí to jsou divoky zkratky chceš je vysvětlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Dobré ráno ahoj pane Zdar zdar jak se mame Docela dobře, a co ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Dobré ráno zdáár Nazdaaaaaar blikátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Ahoj,ja jsem dneska rano taky potreboval nejakou asistentku,protoze se mi nejak nedarilo vstat Sice budu za debila,ale aspon budu o neco chytrejsi,takze otazka zni: Co je to presne ta asistence v Sejdim oboru? Márty detaily ti vysvětlím osobně,pokud tě to zajímá v praxi to znamená,že každý pořadatel té které akce musí zajistit zdravotní dozor /zdr.asist./záleží co je to za akci ,kolik lidí,malé děti,kaskadéři,zvířata a na kolik jsou velká rizika úrazů či náhlého onemocnění a od toho se specifikuje kolik zdravotníků /NZP,SZP,VZP/musí být přítomno,potažmo sanitních vozů DRNR,RZP,RLP......... stačí to jsou divoky zkratky chceš je vysvětlit nene v pohode byl bych zbytecne chytrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Docela dobře, a co ty? to rad slysim...u me...no tak nejak to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Dobré ráno zdáár Nazdaaaaaar blikátko nazdár pytrýsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Ahoj,ja jsem dneska rano taky potreboval nejakou asistentku,protoze se mi nejak nedarilo vstat Sice budu za debila,ale aspon budu o neco chytrejsi,takze otazka zni: Co je to presne ta asistence v Sejdim oboru? Márty detaily ti vysvětlím osobně,pokud tě to zajímá v praxi to znamená,že každý pořadatel té které akce musí zajistit zdravotní dozor /zdr.asist./záleží co je to za akci ,kolik lidí,malé děti,kaskadéři,zvířata a na kolik jsou velká rizika úrazů či náhlého onemocnění a od toho se specifikuje kolik zdravotníků /NZP,SZP,VZP/musí být přítomno,potažmo sanitních vozů DRNR,RZP,RLP......... stačí to jsou divoky zkratky chceš je vysvětlit nene v pohode byl bych zbytecne chytrej tak to chápu a jedeš v sobotu,nebo né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 tak to chápu a jedeš v sobotu,nebo né ja ti nevim...porad premyslim jestli ano nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 nazdár pytrýsku Aby se ti v tom autíčku nevybili baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Vyborny,dekuju za vysvetleni. Takhle mi to uplne stacilo. Uz jsem zase chytrejsi . Detaily klidne nekdy priste Cago Petre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 nazdár pytrýsku Aby se ti v tom autíčku nevybili baterky neboj dám pozor jsou na solární baterie a co ty jedeš v sobotu do týnce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Vyborny,dekuju za vysvetleni. Takhle mi to uplne stacilo. Uz jsem zase chytrejsi . Detaily klidne nekdy priste Cago Petre Nazdar pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 tak to chápu a jedeš v sobotu,nebo né ja ti nevim...porad premyslim jestli ano nebo ne a kde je problém ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 nazdár pytrýsku Aby se ti v tom autíčku nevybili baterky neboj dám pozor jsou na solární baterie a co ty jedeš v sobotu do týnce Nejedu, v Boleslavi se jede rally a u toho nemůžu chybět. Ale Petra by jela tak jí tam asi pošlu poštou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Vyborny,dekuju za vysvetleni. Takhle mi to uplne stacilo. Uz jsem zase chytrejsi . Detaily klidne nekdy priste Cago Petre tak to se mi ulevilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 tak to chápu a jedeš v sobotu,nebo né ja ti nevim...porad premyslim jestli ano nebo ne a kde je problém ??? no je bohemka coz me laka...zase jede malo lidi...chci na chalupu...nejak moc veci najednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 nazdár pytrýsku Aby se ti v tom autíčku nevybili baterky neboj dám pozor jsou na solární baterie a co ty jedeš v sobotu do týnce Nejedu, v Boleslavi se jede rally a u toho nemůžu chybět. Ale Petra by jela tak jí tam asi pošlu poštou no to by byl slušnej balík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 tak to chápu a jedeš v sobotu,nebo né ja ti nevim...porad premyslim jestli ano nebo ne a kde je problém ??? no je bohemka coz me laka...zase jede malo lidi...chci na chalupu...nejak moc veci najednou tak to ti nevyřeším,to se musíš rozhoupat sám hod si korunou a nebo uvidíš v sobotu ráno,co tě chytne primárně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 tak to ti nevyřeším,to se musíš rozhoupat sám hod si korunou a nebo uvidíš v sobotu ráno,co tě chytne primárně no asi tak nejak to bude ale tak rad bych se tam podival a je to kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 no to by byl slušnej balík Nebuď drzej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 tak to ti nevyřeším,to se musíš rozhoupat sám hod si korunou a nebo uvidíš v sobotu ráno,co tě chytne primárně no asi tak nejak to bude ale tak rad bych se tam podival a je to kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 no to by byl slušnej balík Nebuď drzej přeprava živejch zvířat poštou je zakázána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky