baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 dobre rano Zdar Jiří, tak jaká po ránu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Dobré ránko klucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 dobré ránko kucí ,teda v Praze pochcané zdár Miro,Rádo a Bauí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 dobre rano Zdar Jiří, tak jaká po ránu? v praze konecne prsi tak ze fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Dobré ránko klucí no nazdar chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 dobré ránko kucí ,teda v Praze pochcané zdár Miro,Rádo a Bauí ahoj...ale hned je ten vzduch lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 dobré ránko kucí ,teda v Praze pochcané zdár Miro,Rádo a Bauí Zdar Jiříku, já pro změnu mizím makat , mějte se tu všici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Tak to máte blbé, tady na jihu pálí jako kráva, já jsem v práci na skutru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Tak to máte blbé, tady na jihu pálí jako kráva, já jsem v práci na skutru ale ja jsem rad...protoze praha uz byla tak rozpalena ze to bylo strasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Tak to máte blbé, tady na jihu pálí jako kráva, já jsem v práci na skutru ale ja jsem rad...protoze praha uz byla tak rozpalena ze to bylo strasny Tak tady se to vždy přez noc nejak vychladí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Tak to máte blbé, tady na jihu pálí jako kráva, já jsem v práci na skutru ale ja jsem rad...protoze praha uz byla tak rozpalena ze to bylo strasny Tak tady se to vždy přez noc nejak vychladí tady snad vubec...o pulnoci bylo jeste 24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 dobré ránko kucí ,teda v Praze pochcané zdár Miro,Rádo a Bauí ahoj...ale hned je ten vzduch lepsi máš recht,je potřeba trochu osvěžit vzduch a spláchnout špínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 dobré ránko kucí ,teda v Praze pochcané zdár Miro,Rádo a Bauí ahoj...ale hned je ten vzduch lepsi máš recht,je potřeba trochu osvěžit vzduch a spláchnout špínu presne tak...ted to bude na chvilku prijemny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 dobré ránko kucí ,teda v Praze pochcané zdár Miro,Rádo a Bauí ahoj...ale hned je ten vzduch lepsi máš recht,je potřeba trochu osvěžit vzduch a spláchnout špínu Jiříku už jsi poslal ty papíry na toho transita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 dobré ránko kucí ,teda v Praze pochcané zdár Miro,Rádo a Bauí ahoj...ale hned je ten vzduch lepsi máš recht,je potřeba trochu osvěžit vzduch a spláchnout špínu presne tak...ted to bude na chvilku prijemny ták ták,ale zítra pls hezky cca 23 stupnů...dík ............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 zdravim po ranu panove - potreboval bych radu - nevite nebo nepamatujete si jak se jmenuje to zarizeni ktery ti dokaze pres orig. WV group radia nastrkat mp3ky do radia a v radiu se to tvari jako menic? bylo to nekde na webu u soudruhu kolegu z DDR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 ták ták,ale zítra pls hezky cca 23 stupnů...dík ............ tak to bych rek jirko ze asi tezko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 ták ták,ale zítra pls hezky cca 23 stupnů...dík ............ tak to bych rek jirko ze asi tezko tak to je škoda ,za komančů se říkalo "poručíme větru dešti" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 ták ták,ale zítra pls hezky cca 23 stupnů...dík ............ tak to bych rek jirko ze asi tezko tak to je škoda ,za komančů se říkalo "poručíme větru dešti" to ja vim ze se to rikavalo...ja ted dokazu porucit jen tem vetrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 zdravim po ranu panove - potreboval bych radu - nevite nebo nepamatujete si jak se jmenuje to zarizeni ktery ti dokaze pres orig. WV group radia nastrkat mp3ky do radia a v radiu se to tvari jako menic? bylo to nekde na webu u soudruhu kolegu z DDR Zdarec pane, o tom jsem nekde slyšel, ale nevím jak se to jmenuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 ták ták,ale zítra pls hezky cca 23 stupnů...dík ............ tak to bych rek jirko ze asi tezko tak to je škoda ,za komančů se říkalo "poručíme větru dešti" to ja vim ze se to rikavalo...ja ted dokazu porucit jen tem vetrum myslíš meteorismu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 dobré ránko kucí ,teda v Praze pochcané zdár Miro,Rádo a Bauí ahoj...ale hned je ten vzduch lepsi máš recht,je potřeba trochu osvěžit vzduch a spláchnout špínu Jiříku už jsi poslal ty papíry na toho transita 3x a nepřišlo ti to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 myslíš meteorismu no tak nejak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 myslíš meteorismu no tak nejak no to je příjemná věc,třeba v divadle a pod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky