Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Vloženo 14. Červenec 2006 dobré ránko kucí ,teda v Praze pochcané zdár Miro,Rádo a Bauí
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Vloženo 14. Červenec 2006 dobre rano Zdar Jiří, tak jaká po ránu? v praze konecne prsi tak ze fajn
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Vloženo 14. Červenec 2006 dobré ránko kucí ,teda v Praze pochcané zdár Miro,Rádo a Bauí ahoj...ale hned je ten vzduch lepsi
Borg Vloženo 14. Červenec 2006 Vloženo 14. Červenec 2006 dobré ránko kucí ,teda v Praze pochcané zdár Miro,Rádo a Bauí Zdar Jiříku, já pro změnu mizím makat , mějte se tu všici
Miha77 Vloženo 14. Červenec 2006 Vloženo 14. Červenec 2006 Tak to máte blbé, tady na jihu pálí jako kráva, já jsem v práci na skutru
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Vloženo 14. Červenec 2006 Tak to máte blbé, tady na jihu pálí jako kráva, já jsem v práci na skutru ale ja jsem rad...protoze praha uz byla tak rozpalena ze to bylo strasny
Miha77 Vloženo 14. Červenec 2006 Vloženo 14. Červenec 2006 Tak to máte blbé, tady na jihu pálí jako kráva, já jsem v práci na skutru ale ja jsem rad...protoze praha uz byla tak rozpalena ze to bylo strasny Tak tady se to vždy přez noc nejak vychladí
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Vloženo 14. Červenec 2006 Tak to máte blbé, tady na jihu pálí jako kráva, já jsem v práci na skutru ale ja jsem rad...protoze praha uz byla tak rozpalena ze to bylo strasny Tak tady se to vždy přez noc nejak vychladí tady snad vubec...o pulnoci bylo jeste 24
Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Vloženo 14. Červenec 2006 dobré ránko kucí ,teda v Praze pochcané zdár Miro,Rádo a Bauí ahoj...ale hned je ten vzduch lepsi máš recht,je potřeba trochu osvěžit vzduch a spláchnout špínu
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Vloženo 14. Červenec 2006 dobré ránko kucí ,teda v Praze pochcané zdár Miro,Rádo a Bauí ahoj...ale hned je ten vzduch lepsi máš recht,je potřeba trochu osvěžit vzduch a spláchnout špínu presne tak...ted to bude na chvilku prijemny
Miha77 Vloženo 14. Červenec 2006 Vloženo 14. Červenec 2006 dobré ránko kucí ,teda v Praze pochcané zdár Miro,Rádo a Bauí ahoj...ale hned je ten vzduch lepsi máš recht,je potřeba trochu osvěžit vzduch a spláchnout špínu Jiříku už jsi poslal ty papíry na toho transita
Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Vloženo 14. Červenec 2006 dobré ránko kucí ,teda v Praze pochcané zdár Miro,Rádo a Bauí ahoj...ale hned je ten vzduch lepsi máš recht,je potřeba trochu osvěžit vzduch a spláchnout špínu presne tak...ted to bude na chvilku prijemny ták ták,ale zítra pls hezky cca 23 stupnů...dík ............
O.v.i. Vloženo 14. Červenec 2006 Vloženo 14. Červenec 2006 zdravim po ranu panove - potreboval bych radu - nevite nebo nepamatujete si jak se jmenuje to zarizeni ktery ti dokaze pres orig. WV group radia nastrkat mp3ky do radia a v radiu se to tvari jako menic? bylo to nekde na webu u soudruhu kolegu z DDR
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Vloženo 14. Červenec 2006 ták ták,ale zítra pls hezky cca 23 stupnů...dík ............ tak to bych rek jirko ze asi tezko
Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Vloženo 14. Červenec 2006 ták ták,ale zítra pls hezky cca 23 stupnů...dík ............ tak to bych rek jirko ze asi tezko tak to je škoda ,za komančů se říkalo "poručíme větru dešti"
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Vloženo 14. Červenec 2006 ták ták,ale zítra pls hezky cca 23 stupnů...dík ............ tak to bych rek jirko ze asi tezko tak to je škoda ,za komančů se říkalo "poručíme větru dešti" to ja vim ze se to rikavalo...ja ted dokazu porucit jen tem vetrum
Miha77 Vloženo 14. Červenec 2006 Vloženo 14. Červenec 2006 zdravim po ranu panove - potreboval bych radu - nevite nebo nepamatujete si jak se jmenuje to zarizeni ktery ti dokaze pres orig. WV group radia nastrkat mp3ky do radia a v radiu se to tvari jako menic? bylo to nekde na webu u soudruhu kolegu z DDR Zdarec pane, o tom jsem nekde slyšel, ale nevím jak se to jmenuje.
Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Vloženo 14. Červenec 2006 ták ták,ale zítra pls hezky cca 23 stupnů...dík ............ tak to bych rek jirko ze asi tezko tak to je škoda ,za komančů se říkalo "poručíme větru dešti" to ja vim ze se to rikavalo...ja ted dokazu porucit jen tem vetrum myslíš meteorismu
Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Vloženo 14. Červenec 2006 dobré ránko kucí ,teda v Praze pochcané zdár Miro,Rádo a Bauí ahoj...ale hned je ten vzduch lepsi máš recht,je potřeba trochu osvěžit vzduch a spláchnout špínu Jiříku už jsi poslal ty papíry na toho transita 3x a nepřišlo ti to
Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Vloženo 14. Červenec 2006 myslíš meteorismu no tak nejak no to je příjemná věc,třeba v divadle a pod...
Doporučené příspěvky