baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 myslíš meteorismu no tak nejak no to je příjemná věc,třeba v divadle a pod... no tak to kazdopadne...neznam nic lepsiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 štrajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 štrajk co je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 štrajk co je stávka ,nikdo nikde tak co pojedeš zítra ..slovo chlapa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 štrajk co je stávka ,nikdo nikde tak co pojedeš zítra ..slovo chlapa... hmm jirko tentokrate jirka nedorazi dnes oslava narozenin tak ze nevim jak dopadnu a navic na chalupe tak ze to mam jeste dal nez z domova...v sobotu bohemka a odpoledne dalsi oslava narozenin tak ze tak nejak nevyjde vse... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 štrajk co je stávka ,nikdo nikde tak co pojedeš zítra ..slovo chlapa... hmm jirko tentokrate jirka nedorazi dnes oslava narozenin tak ze nevim jak dopadnu a navic na chalupe tak ze to mam jeste dal nez z domova...v sobotu bohemka a odpoledne dalsi oslava narozenin tak ze tak nejak nevyjde vse... narozky ,tak to chápu,to se musí,to má přednost akorát nevím,kdy co další bude za sraz kam jet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 dalsi rozumny sraz TUNING Extreme Show III. CZ:Příbram: Letiště Dlouhá Lhota 11.-13.8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 dalsi rozumny sraz TUNING Extreme Show III.CZ:Příbram: Letiště Dlouhá Lhota 11.-13.8. ok to by šlo,vedu v patrnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 dalsi rozumny sraz TUNING Extreme Show III.CZ:Příbram: Letiště Dlouhá Lhota 11.-13.8. ok to by šlo,vedu v patrnosti jj zaved do denicku...tam uz bych jel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 dalsi rozumny sraz TUNING Extreme Show III.CZ:Příbram: Letiště Dlouhá Lhota 11.-13.8. ok to by šlo,vedu v patrnosti Tam se asi taky ukážu 2Sejis nic nepřišlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 dalsi rozumny sraz TUNING Extreme Show III.CZ:Příbram: Letiště Dlouhá Lhota 11.-13.8. ok to by šlo,vedu v patrnosti Tam se asi taky ukážu 2Sejis nic nepřišlo no to bys mel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 dalsi rozumny sraz TUNING Extreme Show III.CZ:Příbram: Letiště Dlouhá Lhota 11.-13.8. ok to by šlo,vedu v patrnosti Tam se asi taky ukážu 2Sejis nic nepřišlo nechce to procházet napiš sz na co to poslat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Tady se to vůbec nehéébe... Nějak by to chtělo vzpružit osazenstvo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 slušná fena : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 slušná fena :<!--emo&:--><!--endemo--> Zdar jak sviňa Bady, dneska jsem na Tebe myslel při kličkování po Brně, dojel jsem modrou CRX s nápisem Methan City Tuning Club na prdeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Zdar jak sviňa Bady, dneska jsem na Tebe myslel při kličkování po Brně, dojel jsem modrou CRX s nápisem Methan City Tuning Club na prdeli... Čágo Spidi...ja bloudil po brnisku včéra, zase ta D1 zasekaná a na 146 pro změnu uzavřená...ještě že tam je ta info tabule a hlasí kde má člověk sjed kde ses flákal zase v NDR? jo methan city tuning club už je minulostí :(se rozpustili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 pekne popolední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 pekne popolední no nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 No Ty bejku, o té D1 mi ani nemluv, já jsem kvůli tomu včera ani nejel na srazík na úháčko... Jj, furt flákačka u unterwassermannů... Methani už jsou rozpuštění a vypuštění...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 pekne popolední Zdar jak sviňa ty bejku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Jo jinak Bady, letošní Hradec mě vyšel bez 41 kaček na 11.000,- Kč... Myslíte, že by jsme ukecali škaredou Áju na focení s klubovými oktami...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Methani už jsou rozpuštění a vypuštění...? jojo už jsou minulostí...ale klubíku tu máme jak hub po dešti ten směr od tebe do brna byl slušně zastavenej....tam se to moc nehlo a to sem ta fičel kolem 13h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 pekne popolední Zdar jak sviňa ty bejku... zdarec uderníci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Jo jinak Bady, letošní Hradec mě vyšel bez 41 kaček na 11.000,- Kč... Myslíte, že by jsme ukecali škaredou Áju na focení s klubovými oktami...? jakou skaredou Aju?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Jo jinak Bady, letošní Hradec mě vyšel bez 41 kaček na 11.000,- Kč... Myslíte, že by jsme ukecali škaredou Áju na focení s klubovými oktami...? tak to je solidni na to že si tam ani nedojel co tomu teda bylo? mě by stačila i na focení se mnou a ne s vozem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky