baurak Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Nazdar mládežníci. zdar pane Udalo se tu neco zajimavyho za dobu co sem tu nebyl? nevim ja jsem tady taky nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Zdaj . jakej byl Tynec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Nazdar mládežníci. zdar pane Udalo se tu neco zajimavyho za dobu co sem tu nebyl? nevim ja jsem tady taky nebyl Tak to je v pořadku, takze nic dulezityho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Nazdar mládežníci. zdar pane Udalo se tu neco zajimavyho za dobu co sem tu nebyl? nevim ja jsem tady taky nebyl Tak to je v pořadku, takze nic dulezityho. ja myslim ze ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 dobrej večír -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Kurva tady to posledni dobou zije !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Kurva tady to posledni dobou zije !!! Mozna 90% klubu zacalo taky delat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 hu a dokonce i někdo tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 hu a dokonce i někdo tu jojo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 jojo tak jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 jojo tak jak se vede? Ale dneska poprve v praci po 2 tydnech takze ... no dokazes si to predstavit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Ale dneska poprve v praci po 2 tydnech takze ... no dokazes si to predstavit ;-) no to jo to so šoky na budku Já si už asi čtvrtý týden v řadě užívám totální zápřah a makám jak barevnej, hold sezona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Ale dneska poprve v praci po 2 tydnech takze ... no dokazes si to predstavit ;-) no to jo to so šoky na budku Já si už asi čtvrtý týden v řadě užívám totální zápřah a makám jak barevnej, hold sezona No vsak bud rad lepsi nez nemit do ceho pichnout :-0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 No vsak bud rad lepsi nez nemit do ceho pichnout :-0 no to jsem až na to vedro - nevyvětratelnej prostor s jediným vchodem tak je tam teď permanentně kolem 30°C každej den propotím triko,ale jinak bych místy potřeboval 6 ruk a dvě hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 No vsak bud rad lepsi nez nemit do ceho pichnout :-0 no to jsem až na to vedro - nevyvětratelnej prostor s jediným vchodem tak je tam teď permanentně kolem 30°C každej den propotím triko,ale jinak bych místy potřeboval 6 ruk a dvě hlavy Jojo povidej mi o tom ... no nic mizim spat takze se mej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Jojo povidej mi o tom ... no nic mizim spat takze se mej ! Tak též mažu, dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Sem zjevně dorazil pozdě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Sem zjevně dorazil pozdě... njn nic si z toho nedělej sem vytuhl u klávesnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Bre ranko mladezi !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Též přeji dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Též přeji dobré ránko Koukam ze sem chodime asi sami :-) !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Kdepak,ja jsem tady taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 dobre ranko vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Kdepak,ja jsem tady taky Ahoj pane ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 dobre ranko vsem Bre ranko Kaciiii !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky