Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Motor leží na zemi, ale žije... Zítra podám reference na besídce, jedu se Zbyňem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Motor leží na zemi, ale žije... Zítra podám reference na besídce, jedu se Zbyňem... No aspoň, že tak. Ale plechařiny asi dost, co? Je fajn, že přijedeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Motor leží na zemi, ale žije... Zítra podám reference na besídce, jedu se Zbyňem... no ty vole...tak to je des...ze by nedal prednost nebo tak neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 No aspoň, že tak. Ale plechařiny asi dost, co? Je fajn, že přijedeš no ted uz nejde jen o plecharinu...jestli se urval motor tak to uz je skoro na novej predek i s nosnikama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 no ty vole...tak to je des...ze by nedal prednost nebo tak neco Ne, v prudký kopcu zadřel turbo a začal mu hořet olej a já do něj v tom kouři napral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Ale plechařiny asi dost, co? Všechno po přední dveře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Ne, v prudký kopcu zadřel turbo a začal mu hořet olej a já do něj v tom kouři napral... a doprdele...to jsi za nim musel hodne blizko ne...no kazdopadne nemila vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 no ted uz nejde jen o plecharinu...jestli se urval motor tak to uz je skoro na novej predek i s nosnikama Během přístího týdne to spravím a pak znova na lak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Ale plechařiny asi dost, co? Všechno po přední dveře... člověče to máš "veselý" . To je skoro na novou káru, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 a doprdele...to jsi za nim musel hodne blizko ne...no kazdopadne nemila vec Njn, dílo okamžiku... Ale což, stane se, vše se spraví a bude to OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 no ted uz nejde jen o plecharinu...jestli se urval motor tak to uz je skoro na novej predek i s nosnikama Během přístího týdne to spravím a pak znova na lak... Tak to to zvládneš rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 člověče to máš "veselý" . To je skoro na novou káru, ne? Na novou ne, jak to není přes střechu, tak je to brnkačka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Během přístího týdne to spravím a pak znova na lak... ty vole to jsou starosti...no na kokot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ty vole to jsou starosti...no na kokot Ber to s humorem, konečně nebudu mít ten levej blatník se spraseným lakem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Njn, dílo okamžiku... Ale což, stane se, vše se spraví a bude to OK tak at to dobre opravis...nepujde rovnou facelift?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Ber to s humorem, konečně nebudu mít ten levej blatník se spraseným lakem... tak tomu rikam spravny pristup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tak at to dobre opravis...nepujde rovnou facelift?? O faceliftu jsme se tady včera večer bavili. Já to nebudu hrotit a spravím to do bodoby jako včera touhle dobou... Moc se mi to s těma Laurinama líbílo, nechám to tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tak tomu rikam spravny pristup Njn, brečet je zbytečný. Woe ten lak vydržel 11 dní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tak at to dobre opravis...nepujde rovnou facelift?? O faceliftu jsme se tady včera večer bavili. Já to nebudu hrotit a spravím to do bodoby jako včera touhle dobou... Moc se mi to s těma Laurinama líbílo, nechám to tak... pepi cauuuuuuuuuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 pepi cauuuuuuuuuuu Ahoj Pepi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 O faceliftu jsme se tady včera večer bavili. Já to nebudu hrotit a spravím to do bodoby jako včera touhle dobou... Moc se mi to s těma Laurinama líbílo, nechám to tak... ja jsem to necetl tak nevim... no jako mel jsi pekny tak ze to rozhodne bude gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Njn, brečet je zbytečný. Woe ten lak vydržel 11 dní... si mu mel rict ze chces nekajek trvanlivejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Njn, brečet je zbytečný. Woe ten lak vydržel 11 dní... si mu mel rict ze chces nekajek trvanlivejsi Aspoň se mu nestačil ani odřít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ja jsem to necetl tak nevim...no jako mel jsi pekny tak ze to rozhodne bude gut Jj, nechám to tak, už jsem si objednal od Milotecu i novou masku a začnu to zase pomalu skládat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Aspoň se mu nestačil ani odřít Ten se nestačil ani zašpinit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky