baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 no ja cekam az tu stodolni dodelaj...v hradci rikal ze je jeste rozkopana rozkopana je stale, to jest fakt, ale krom cesty tam funguje vse na 100% no jasne ale kdyz uz tam pojedu tak at to mam pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 no jasne ale kdyz uz tam pojedu tak at to mam pekny detailisto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 no jasne ale kdyz uz tam pojedu tak at to mam pekny detailisto too musi bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 v pohode petul, ja vypadam porad stejne - zadna zmena uvidime se na nejakem sraziku, nebo az prijedu, predpokladam 27.7. tak dam vedet a o nejakem vikendu se za vami stavime OK.Tak mi je prosím pošli po Bobíkovi a dej mu na mě číslo a já si je vezmu od něj u nás a na tebe se budeme někdy o víkendu těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 petre tak me tak napadlo ze mam ted 2 tejdny volna...tak by jsme mohli neco spachat...bud u me na chate nebo bych dorazil do bolky To bysme mohli, já mám dovču akorát příští týden od soboty do soboty Jižní Morava a jinak volno tak něco vymyslíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 OK.Tak mi je prosím pošli po Bobíkovi a dej mu na mě číslo a já si je vezmu od něj u nás a na tebe se budeme někdy o víkendu těšit domluveno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 OK.Tak mi je prosím pošli po Bobíkovi a dej mu na mě číslo a já si je vezmu od něj u nás a na tebe se budeme někdy o víkendu těšit domluveno Děkuji zlatíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Děkuji zlatíčko neni zac prdelko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Děkuji zlatíčko neni zac prdelko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 petre tak me tak napadlo ze mam ted 2 tejdny volna...tak by jsme mohli neco spachat...bud u me na chate nebo bych dorazil do bolky To bysme mohli, já mám dovču akorát příští týden od soboty do soboty Jižní Morava a jinak volno tak něco vymyslíme to by jsme meli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 a uz to prasklo konecne se za to nemusime schovavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 komu co prasklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Asi Kacce voda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Asi Kacce voda ja sem v tom?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Asi Kacce voda ja sem v tom?? to bys mela vedet sama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Asi Kacce voda ja sem v tom?? No vidíš, tak to už prasklo taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 No ted uz prave nee, viiis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 no dobra, tak kdyz uz se to vi, tak za 7 mesicu budeme mit noveho clena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 no dobra, tak kdyz uz se to vi, tak za 7 mesicu budeme mit noveho clena Už za 7? Ty jsi to nějak urychlila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 no dobra, tak kdyz uz se to vi, tak za 7 mesicu budeme mit noveho clena Už za 7? Ty jsi to nějak urychlila matka jista, otec nejisty, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 jen nevim, kdy tech sedm mesicu zacne nabihat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 no dobra, tak kdyz uz se to vi, tak za 7 mesicu budeme mit noveho clena Už za 7? Ty jsi to nějak urychlila matka jista, otec nejisty, ze Již staří Římani si tohoto byly vědomi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 jen nevim, kdy tech sedm mesicu zacne nabihat toho si vsimnes neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 toho si vsimnes neboj Jiříku... ...ten je ještě jak cep... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 toho si vsimnes neboj Jiříku... ...ten je ještě jak cep... presne tak...je tam sice vole ale citim tam pico letim na o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky